HYBSE, GMEX dan MINDEX bekerjasama untuk menyenaraikan Token Stabil Multi-Aset pertama di dunia di Mauritius

Aset disokong oleh pemilikan dalam syarikat pengasas dan aset stabil terutamanya Emas

Mauritius, London 21 Februari 2019. Berikutan pelancaran usaha sama baru-baru ini di Mauritius antara tiga syarikat berwawasan pada bulan Oktober 2018, HYBSE Marketplace Limited (HM) yang baru dibuat membawa pusat token digital pelbagai aset pertama “MAST”.

Dengan minat global yang berkembang pesat dalam token yang dijamin menyebabkan munculnya peraturan baru di Mauritius untuk membolehkan pasaran digital dan penjaga digital, HM menyediakan para pelabur, yang berminat untuk mengembangkan portfolio aset digital, akses ke token yang disokong aset perduaan utama dan sekunder yang boleh didagangkan yang akan menyokong pertumbuhan ekosistem inovatif ini.

Instrumen pertama yang akan dikeluarkan adalah produk MAST, token penuh multi aset yang akan memberikan kepelbagaian risiko terurus kepada para pelabur, kerana setiap kelas aset disokong oleh kerangka bersepadu portfolio strategik. Pada mulanya, MAST terdiri daripada kepentingan pemilikan syarikat pengasas; HM, GMEX, MINDEX, DIM Currency yang disokong sepenuhnya emas dan syiling emas yang stabil. Tiga kategori pakej MAST yang berbeza telah dirancang dan membolehkan pelabur menyesuaikan portfolio mereka mengikut selera risiko individu.

HYBSE Marketplace menggabungkan kemajuan teknologi terkini untuk sektor kewangan dengan tiga elemen teras; Keselamatan dengan penyesuai pengawasan pasaran GMEX, menyediakan akses untuk pengawasan peraturan sepenuhnya untuk persekitaran perdagangan yang selamat; Desentralisasi melalui lejar awam menyediakan kaedah yang telus dan selamat untuk mengurus aset digital di seluruh platform; Skalabiliti pada Mesin Catapult membolehkan reka bentuk modular dan jumlah perdagangan frekuensi tinggi.

Hirander Misra, Ketua HYBSE Marketplace, GMEX dan MINDEX, mengatakan “Dengan Program Kemajuan Pasaran GMEX (MAP), kami ingin mencari cara untuk bekerjasama dengan rakan kongsi untuk membawa penyelesaian inovatif ke pasaran. Token Aset, yang disokong sepenuhnya, dibawa ke pasar di bursa yang diatur dan disimpan di kustodian digital yang diatur membawa tahap peraturan dan pengawasan yang sebelumnya tidak tersedia untuk keperluan pelabur institusi. “

“Kami gembira dapat melancarkan MAST di HYBSE Marketplace di Mauritius, kerana kami sangat menyokong kerangka peraturan pengaktifan yang sedang dibuat di negara ini untuk pasaran digital dan penjaga digital. Kami yakin bahawa rangka kerja baru ini akan meletakkan Mauritius dengan tegas di peta global sebagai tempat semula jadi teknologi inovatif di ruang aset digital, “tambahnya.

MAST ATO rasmi akan bermula pada hari Khamis 21 Februari 2019. Perdagangan sekunder dijangka bermula pada HYBSE pada Q2 2019. ATO akan tersedia untuk pelaburan oleh pelabur yang mahir dan pakar.

Peserta bertauliah yang berminat untuk memperoleh kepentingan dalam revolusi ini, boleh mengikuti pautan yang disediakan; www.mast.eco.

Perincian terperinci dan komprehensif di atas boleh didapati dalam Pelan Tindakan MAST, yang terdapat di laman web MAST.

– akhir–

HYBSE Marketplace: Perhubungan Awam:

Mauritius

Samantha Seewoosurrun

(+230) 5772 4400


[e-mel dilindungi]

United Kingdom

Melanie Tiba-tiba

+44 (0) 7974 937 970

[e-mel dilindungi]

Digital

Uroš Trajković

+27 (0) 87 701 0914

UT@ hybse.com

Penafian

Mauritius sebagai bidang kuasa mengiktiraf Aset Digital sebagai kelas aset untuk pelaburan oleh pelabur Canggih dan Pakar. Kami sangat mengesyorkan para pelabur untuk mendapatkan nasihat kewangan dan undang-undang yang bebas sebelum melakukan sebarang usaha perniagaan. Pelabur harus memastikan sepenuhnya risiko sebelum melakukan sebarang dana untuk pelaburan.

Pengumuman kepada semua pelabur: Tugas Peraturan

Adalah menjadi tanggungjawab para pelabur yang ingin membeli atau menyimpan token yang dijelaskan dalam tawaran ini untuk meneliti dan memberitahu diri mereka mengenai semua undang-undang dan peraturan yang berlaku dari bidang kuasa yang relevan. Ini termasuk akibat cukai yang berkaitan dengan pembelian, pemegangan atau penjualan Token Multi Asset Stable Tokens (MAST) ini. Syarikat kami tidak menawarkan nasihat undang-undang, kewangan atau perniagaan. Sekiranya terdapat keraguan atau pertanyaan, sila hubungi kami.

Pelabur harus mematuhi semua undang-undang dan peraturan yang berkaitan dengan pembiayaan mengenali pelanggan, Anti Pencucian Wang dan Anti Terorisme yang mungkin berlaku bagi mereka. Pelabur mesti mendapatkan apa-apa kebenaran, kelulusan atau lesen yang diperlukan untuk membeli, memegang atau menjual token MAST berdasarkan undang-undang dan peraturan yang mereka tunduk atau di setiap bidang kuasa di mana mereka boleh membeli, memegang atau menjual Token MAST. Kami tidak pernah menjual ke negara yang dilarang.

Mengenai MINDEX

Ekosistem MINDEX terdiri daripada:

MINDEX Holdings Limited – Syarikat induk untuk ekosistem MINDEX.

MINDEX Clearing Limited – beroperasi sebagai pusat penjelasan pihak lawan (PKC) yang dikawal selia oleh Mauritius Financial Services Commission (FSC) untuk membersihkan semua perdagangan yang dilaksanakan di MINDEX Limited.

MINDEX Limited – mengendalikan Bursa Sekuriti dan Derivatif pelbagai aset yang dikawal selia oleh Mauritius Financial Services Commission (FSC).

MINDEX Spot Limited – Pasaran untuk perdagangan elektronik kontrak komoditi fizikal dan digital standard untuk emas, logam berharga dan komoditi lain

MINDEX Vault Limited – Penyelesaian simpanan simpanan selamat yang akan datang untuk emas dan logam berharga lain.

MINDEX Refinery Limited – Peleburan, penapisan dan pemulihan emas dan logam mulia bertaraf dunia akan datang dengan standard tertinggi.

MINDEX Realty Limited – cabang harta tanah ekosistem MINDEX yang bertanggungjawab untuk pembinaan dan operasi kilang, peti besi, bangunan pejabat dan pergudangan yang memudahkan penyimpanan emas, aset digital dan komoditi lain.

Untuk maklumat lebih lanjut, lawati www.mindex.mu

Ikuti di Twitter @MindexHoldings

Mengenai Kumpulan GMEX

GMEX Group (GMEX) terdiri daripada sekumpulan syarikat yang menawarkan penyelesaian inovatif terdepan untuk era baru pasaran kewangan global, yang menyediakan kepakaran perniagaan, teknologi terkini, kesambungan, dan kecemerlangan operasi yang disampaikan melalui pendekatan yang didorong oleh perkongsian. GMEX menggunakan pengalaman dan kepakaran infrastruktur pasaran yang luas untuk membuat rancangan induk strategi yang sesuai dengan pertukaran, rumah penjelasan, simpanan, pendaftar, dan platform penerimaan gudang. GMEX juga menawarkan keuntungan tambahan dari saling hubungan ke beberapa pertukaran rakan kongsi, untuk mewujudkan rangkaian kecairan global. GMEX Technologies adalah anak syarikat milik penuh Kumpulan GMEX.

Untuk maklumat lebih lanjut, lawati www.gmex-group.com

Ikuti di Twitter @GMEX_Group

Mengenai HYBSE

Bursa Saham Hibrid (HYBSE) adalah platform pertukaran berasaskan blockchain dalam talian. Ia membenarkan pembelian dan penjualan ekuiti yang dikristiankan di era cryptocurrency yang baru. Penggunaan teknologi blockchain membolehkan para peserta memotong banyak perantara yang berkaitan dengan pertukaran tradisional. Walaupun pertukaran tradisional melayani peserta dari lokasi geografi tertentu, HYBSE terbuka untuk semua peserta di seluruh dunia.

Untuk maklumat lebih lanjut, lawati www.hybse.com

Ikuti di Twitter https://twitter.com/HYBSE

Mengenai Yayasan DIM

DIM Foundation adalah organisasi nirlaba yang bertanggungjawab untuk pemasaran, perhubungan awam, penjagaan pelanggan dan pengawasan jenama DIM (DIMCOIN, DIM Currency, DIM Cryptocurrencies dan duit syiling DIM masa depan). DIM X adalah platform penukaran cryptocurrency. Yayasan DIM didaftarkan di Singapura.

Yayasan DIM serantau akan bertanggungjawab untuk:

Mengutip derma untuk Ekosistem DIM

Membuat acara untuk DIM Ecosystem dan menghadiri acara blockchain

Lancarkan kempen pemasaran untuk DIM Foundation

Tarik perniagaan ke dalam Ekosistem DIM

Menjadi pusat pertemuan utama duta besar dan penganjur.

Untuk maklumat lebih lanjut, lawati www.dim.foundation

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map