DexAge – Platform Dagangan Crypto Berpusatkan Pengguna dan Serbaguna

Dengan lebih daripada 200 bursa yang memudahkan perdagangan kripto di seluruh dunia, peniaga dan pelabur masih berjuang untuk memperoleh keuntungan yang boleh dipercayai daripada pelaburan mereka. Fakta bahawa sebahagian besar pertukaran ini beroperasi berdasarkan seni bina terpusat adalah salah satu sebab kritikal yang menyebabkan ketidakcekapan seperti kekurangan keselamatan, keraguan tinggi, ancaman data, yuran transaksi yang tinggi, dan lain-lain, dalam sistem terpusat. Perangkap ini memberi kesan yang besar terhadap pengalaman perdagangan pengguna dan mesti ditangani dengan segera.

DexAge – Penyelesaian Berasaskan Blockchain

DexAge telah memperkenalkan penyelesaian pertukaran yang berkesan, yang berdasarkan pada sistem transaksi peer-to-peer yang terdesentralisasi dari teknologi blockchain. Dengan memonopoli teknologi blockchain, rangkaian bertujuan untuk mengembangkan sistem perdagangan dan pinjaman P2P tanpa izin, tanpa kepercayaan, dan terdesentralisasi yang menawarkan proses perdagangan yang autonomi dan selamat.

Lebih-lebih lagi, DexAge juga telah membuat model perniagaan yang cerdas di mana ekosistem dikendalikan oleh pengguna, peniaga, dan pelaburnya melalui laman sosial yang luas. Dalam ekosistem yang berpusatkan pengguna ini, syarikat dan penggunanya saling memanfaatkan antara satu sama lain dan berkembang secara kolektif.

Komponen Penting Platform DexAge

Fungsi platform DexAge terletak pada tiga komponen utama termasuk:

 • P2P Crypto ke Crypto Exchange

Platform DexAge menawarkan pertukaran crypto ke crypto P2P yang membolehkan pengguna mengekalkan kuasa sepenuhnya terhadap aktiviti perdagangan mereka dalam rangkaian. Selain itu, semua transaksi dilaksanakan melalui kontrak pintar untuk memastikan terdapat keselamatan dan ketelusan yang optimum dalam proses tersebut. Lebih-lebih lagi, aset crypto yang diperoleh pengguna disimpan dalam dompet tanpa izin yang dikendalikan oleh pengguna, bukan platform. Peranan DexAge semasa proses pertukaran crypto tetap terhad untuk mengesahkan ketersediaan dana yang mencukupi di akaun setiap pihak, mengesahkan kredibiliti transaksi, dan mengimbangkan permintaan perdagangan dari buku pesanan.

 • Pertukaran Crypto Fiat P2P

Ia membolehkan pengguna dari seluruh dunia menukar aset kripto mereka dengan wang fiat, sehingga meningkatkan kecairan DXG (token asli DexAge). Pengguna boleh menyiarkan iklan mereka bersama dengan semua butiran yang diperlukan termasuk kaedah pembayaran. Pengguna yang berminat boleh secara langsung bertemu dengan pihak yang berkenaan dan membayar sejumlah wang tunai atau perdagangan melalui perbankan dalam talian. Aset crypto, sebaliknya, dapat dihantar terus dari dompet peribadi pengguna.

 • Pinjaman Crypto P2P

Perkhidmatan pinjaman P2P Crypto membolehkan pengguna menyimpan aset mereka sekiranya mereka membuat spekulasi bahawa nilai cryptocurrency yang berkenaan mungkin akan meningkat dalam waktu terdekat. DexAge membolehkan pengguna mempertaruhkan aset crypto mereka sebagai cagaran dan memperoleh pinjaman dengan nilai yang sama untuk mengembangkan portfolio pelaburan mereka.

Jualan Token DexAge

Token DexAge dilambangkan sebagai DXG adalah token yang sesuai dengan ERC20 Ethereum dan telah mendapatkan senarai token dengan Latoken. Platform ini telah mengeluarkan sejumlah 5 Billion token AXG dan menetapkan soft cap pada USD 5 Juta. Lebih-lebih lagi, nilai pembelian minimum adalah USD 100 dan platform menerima cryptocurrency BTC, ETH, LTC untuk pembayaran. Penjualan token bermula dari 30 November 2018 dan akan berakhir pada 28 Februari 2019 dan peniaga dan pelabur yang berminat boleh membeli token dari https://dexage.io. Token diedarkan dengan cara berikut:

 • 45% – Crowdsale
 • 15% – Pasukan
 • 15% – Terpelihara
 • 10% – Jualan Pra
 • 10% – Airdrop dan Bounties
 • 5% – Pelabur Teras

Selain itu, peruntukan dana akan dilaksanakan dengan cara berikut:

 • 40% – Pemasaran, penjenamaan, dan pendidikan
 • 40% – Pembangunan platform
 • 20% – Pelan Kontinjensi

DexAge – Platform Dagangan Crypto Bertingkat

DexAge telah mengembangkan ekosistem pertukaran P2P autonomi, yang dikendalikan dan dikendalikan oleh pengguna, peniaga, dan pelabur. Pendekatan desentralisasi seterusnya membolehkan pengguna memiliki kawalan penuh terhadap aktiviti perdagangan mereka, dengan itu meningkatkan pengalaman perdagangan dan meningkatkan peluang memperoleh keuntungan di platform.

Untuk maklumat lebih lanjut, lawati https://dexage.io/


E-mel: [e-mel dilindungi]

Facebook: https://www.facebook.com/dexagetech

Twitter: https://twitter.com/dexagetech

Telegram: https://t.me/dexage

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/dexage

Youtube : https://www.youtube.com/channel/UC8E50dMj-cXE2GHw6e3ZiAw

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map