Cudo Miner: Alternatif Hebat untuk WinMiner 2019

Secara keseluruhan, dunia perlombongan crypto sejak beberapa bulan kebelakangan ini mengalami krisis keyakinan – tetapi hanya dengan pelombong Bitcoin sudah menjana pendapatan $ 4.7 bilion untuk sembilan bulan pertama tahun 2018, masih banyak yang perlu dilakukan. Laman web perlombongan seperti WinMiner telah ditutup kerana keadaan pasaran — meninggalkan jurang besar dalam pilihan yang dapat diakses bagi pengguna yang ingin memperoleh pendapatan melalui perlombongan.

Masukkan: Pelombong Cudo: permulaan perlombongan cryptocurrency yang baru sahaja mengumumkan pelancaran beta terbuka platform perlombongan crypto.

Cudo Miner adalah pelombong GUI yang cerdas dengan teknologi peralihan multi-algo terbina dalam yang memungkinkan pelombong profesional hingga pelombong yang tidak berpengalaman atau baru untuk memasang dan duduk sementara perisian mengautomasikan semua yang lain. Sejak melancarkan beta tertutup dua bulan lalu, Cudo Miner telah menarik ribuan pengguna di lebih dari 130 negara.

Cudo Miner mula merapatkan jurang antara pelombong GUI dan pelombong baris perintah tradisional dengan halaman tetapan lanjutan untuk menetapkan pengoptimuman pada kedua-duanya, berdasarkan per algo dan per GPU. Ini akan memberi keyakinan kepada pelombong pelantar untuk memilih mod ‘Auto’ sekiranya mereka mahukan, mengetahui bahawa Cudo akan menukar konfigurasi yang telah ditetapkan berdasarkan duit syiling yang paling menguntungkan kepada saya, tanpa menyerahkan prestasi perlombongan.

Ciri-ciri utama Cudo Miner merangkumi:

  • GANGGUAN PENGGUNA – boleh diakses oleh pakar dan pemula. Muat turun Cudo Miner dan berehat kerana perisian mengautomasikan keseluruhan persediaan untuk pelombong.
  • TETAPAN LANJUTAN – Peminat Crypto dengan rig perlombongan khusus dapat memaksimumkan pendapatan dengan mengubah algoritma di halaman “tetapan lanjutan”, di mana mereka juga dapat melihat hasil dari semua penanda aras mereka. Ini adalah tugas manual yang memakan masa yang dijalankan melalui perisian perlombongan lain.
  • KESELURUHAN GPU – overclocking GPU bawaan dan ciri lain yang dirancang untuk meningkatkan keuntungan, merapatkan lagi jurang antara baris perintah tradisional dan pelombong GUI.
  • PEMEGANG PIHAK KETIGA – Dayakan pelombong pihak ketiga seperti Z-musuh untuk Ravencoin dan EWBF untuk Bitcoin Gold untuk meningkatkan prestasi perlombongan anda. Pelombong baru akan ditambah secara berkala.
  • DUA KALI SEGERA – Ujian perbandingan selama seminggu (28/12 / 18-3 / 1/19) menunjukkan Cudo Miner menguntungkan lebih dari dua kali ganda berbanding pelombong pesaing.
  • SOKONGAN PELBAGAI COIN – dapat melombong beberapa syiling dan menukar antara mereka berdasarkan mana yang paling menguntungkan pada waktu tertentu.
  • PILIHAN PEMBAYARAN – pengguna juga mempunyai pilihan bagaimana mereka dibayar – mereka boleh menerima pampasan melalui Ethereum atau Bitcoin dan duit syiling tambahan akan dimasukkan dalam senarai pada masa akan datang.
  • KONSOL WEB KUAT – pelombong dapat memeriksa data yang berkaitan dengan prestasi perlombongan mereka, melihat pendapatan bersejarah, melihat maklumat perkakasan dan tahap kuasa, serta mengawasi kesihatan peranti mereka.
  • PERLOMBONGAN IDLE – pelombong santai boleh membiarkan Cudo Miner bekerja di latar belakang semasa mereka menggunakan PC mereka, memastikan bahawa ia tidak mengganggu prestasi komputer mereka.

“Perlombongan GPU sememangnya masih hidup dan menendang, tetapi beberapa strategi yang diterapkan oleh beberapa pelombong profesional mengurangkan peluang mereka untuk memperoleh keuntungan yang lumayan. Altcoin sering kali paling menguntungkan tetapi hanya untuk beberapa minit atau jam, jadi anda perlu menambang selama tempoh ini untuk memaksimumkan keuntungan, ”kata Matt Hawkins, CEO, Cudo. “Penekanan perlu menjauhkan diri daripada fokus pada satu koin atau algoritma untuk memilih dan menukar antara pelbagai cryptocurrency serta memilih tetapan yang optimum – meningkatkan peluang mereka untuk menjadikannya bermanfaat. Inilah sebabnya mengapa kami membuat Cudo Miner. “

A Ujian perbandingan selama seminggu menunjukkan bahawa Cudo Miner kini lebih daripada dua kali lebih menguntungkan daripada pelombong yang bersaing.

Pengasas syarikat, Hawkins dan Duncan Cook, termotivasi untuk mencari penyelesaian perlombongan yang dapat diakses ketika mereka menemui sejumlah besar kuasa pengkomputeran pada komputer riba, PC dan pelayan – dengan perkakasan yang sering tidak berfungsi 60 peratus masa. Akibatnya, mereka berusaha untuk mengembangkan penyelesaian yang membunuh dua burung dengan satu batu: menghentikan sumber daya dari tidak dimanfaatkan sambil memaksimumkan keuntungan dari perlombongan dengan menghilangkan halangan untuk masuk.

Kedua-dua usahawan bersiri itu juga telah menubuhkan badan amal yang dipanggil Derma Cudo, di mana pelombong dapat menukar tenaga pengkomputeran ganti menjadi wang tunai untuk tujuan yang baik. Projek ini mempunyai matlamat untuk mengumpulkan dana dan pengkomputeran sumber daya amal sebanyak $ 1 bilion pada tahun-tahun mendatang.

Untuk maklumat lebih lanjut dan untuk pergi dengan Cudo Miner, sila kunjungi Laman web Cudo Miner.

Mengenai Cudo

Cudo adalah pasukan pelombong, teknisi, dan usahawan. Kami bersemangat untuk mencipta yang baik dengan teknologi dan kami melihat blockchain dan cryptocurrency sebagai peluang yang luar biasa untuk melakukan ini. Tujuan kami adalah untuk memberi kesan positif di dunia untuk kebaikan dan perubahan teknikal.

Kami mahu teknologi kami menjadi penyelesaian yang lestari dan beretika.

Untuk maklumat lanjut, tekan maklumat, sila hubungi:

Dan Walsh

[e-mel dilindungi]

+44 (0) 1753 656 661

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me