BitMax.io (BTMX.com) Mengumumkan Penyenaraian GateChain Token (GT)

BitMax.io (BTMX.com) telah mengumumkan penyenaraian GateChain Token (GT). GT digunakan untuk membayar yuran gas di GateChain, dan mendapatkan potongan yuran di pertukaran cryptocurrency Gate serta hak untuk penyertaan dalam projek STARTUP pertukaran cryptocurrency Gate, platform yang menjadi tuan rumah tawaran pertukaran awal (IEO) dan penjualan potongan token cair.

Dengan penyenaraian GT, BitMax.io (BTMX.com) akan memperkukuhkan status platform perdagangan terkemuka untuk perdagangan leveraj pada token platform pertukaran aset digital; BitMax.io sudah menawarkan perdagangan leveraged untuk BNB, OKB, HT, dan KCS.

Mengenai Gate.io dan GateChain Token (GT)

Gate.io adalah pertukaran cryptocurrency yang ditubuhkan pada tahun 2013. Kelebihan penggerak awal pertukaran membolehkannya menjadi pemain utama dalam industri pertukaran cryptocurrency. Gate.io menawarkan perdagangan spot leveraged untuk pelbagai jenis cryptocurrency.

Dalam usaha memperluas portfolio perkhidmatannya, Gate.io baru-baru ini mengumumkan pelancaran GateChain, yang merupakan blockchain yang akan membolehkan pertukaran yang terdesentralisasi di bawah jenama Gate. Pertukaran terdesentralisasi Gate, produk yang akan memastikan pengguna mengekalkan pemilikan penuh aset mereka semasa membuat perdagangan cryptocurrency, akan berfungsi sebagai alternatif kepada pertukaran Gate terpusat. Semua urus niaga yang dibuat di bursa Gerbang terdesentralisasi akan beroperasi di GateChain dan dengan itu akan memerlukan yuran transaksi di Token GateChain. Di luar ini, GateChain Token bertindak sebagai token utiliti asli ekosistem Gate, yang membolehkan pengguna membuka pelbagai faedah di pertukaran cryptocurrency Gate.

Penyenaraian GT di BitMax.io (BTMX.com) menawarkan pendedahan yang lebih besar kepada GateChain Token sambil membolehkan komuniti perdagangan agregat dari Gate dan BitMax mengakses kedudukan spot yang dimanfaatkan untuk pelbagai token pertukaran pada satu platform.

Mengenai BitMax.io (BTMX.com)

BitMax.io adalah platform perdagangan aset digital generasi seterusnya yang menyediakan pelbagai produk dan perkhidmatan kewangan kepada pelanggan runcit dan institusi di seluruh dunia. Platform perdagangan inovatif ini diasaskan oleh sekumpulan veteran perdagangan kuantiti Wall Street dan dibina berdasarkan nilai teras blockchain, ketelusan dan kebolehpercayaan, untuk memberikan perkhidmatan pelanggan dan pengalaman perdagangan berkualiti tinggi.

Platform BitMax.io melampaui model perlombongan transaksi kerana menggunakan model perdagangan gabungan “perlombongan transaksi” dan “perlombongan terbalik.” Pengguna platform menerima token BTMX (token asli platform BitMax.io) sebagai ganjaran untuk berdagang di platform di bawah mod “transaksi-perlombongan”; mereka menerima rebat untuk melaksanakan perdagangan pembuat dalam mod “penambangan terbalik”. “Reverse mining” adalah mekanisme yang terpisah untuk mendorong penyediaan kecairan dan menyokong peredaran keseluruhan token platform. Penyediaan ini dengan pelbagai mod perdagangan dapat memenuhi keperluan pengguna yang pelbagai.

BitMax.io sentiasa berusaha untuk menyediakan rangkaian produk perdagangan yang komprehensif kepada pengguna globalnya. BitMax.io membolehkan perdagangan margin pada 14 Februari 2019. Fungsi perdagangan margin adalah satu lagi langkah maju dari perspektif penawaran produk untuk memenuhi keperluan perdagangan dinamik mereka dengan lebih baik. Bagi pengguna BitMax.io yang memahami dan mengakui risiko yang terlibat dalam perdagangan margin, mereka kini dapat memanfaatkan aset yang dapat diperdagangkan mereka untuk potensi pulangan pelaburan yang lebih tinggi melalui perdagangan margin dengan pengurusan risiko yang baik. Senarai aset digital yang boleh diperdagangkan pada margin telah meningkat dari empat awal hingga 18 token yang berbeza, bahkan termasuk BTMX. Ini adalah langkah perintis lain untuk BitMax.io untuk membolehkan perdagangan margin dalam token asalnya sendiri. Ini memperluas fungsi utiliti BTMX, dan memberi insentif kecairan di platform. (Fungsi perdagangan margin BitMax.io tidak tersedia untuk pasaran Amerika Utara.)

Sama seperti perdagangan margin inovatif yang dilancarkan di BitMax.io, pengenalan Kad Volatiliti unik ini sekali lagi memperlihatkan pemahaman mendalam pasukan mengenai kerja dalaman pasaran modal dan kepakaran mereka yang maju dalam reka bentuk produk kewangan. Kad Volatiliti BitMax.io adalah produk turunan yang berkaitan dengan turun naik pertama dari platform ini yang membolehkan pengguna global meramalkan dan menukar turun naik harga syiling utama yang mendasari semasa tempoh masa yang ditetapkan dengan cara yang mudah tetapi berkesan. Dinamakan sebagai Kad Penyu dan Kelinci setelah dongeng Aesop – Kura-kura dan Kelinci, kad ini mempunyai struktur opsyen kuasi untuk pasangan perdagangan yang mendasari namun bentuk pembayaran yang disederhanakan. Pengguna boleh membeli kad yang berbeza untuk ramalan pergerakan harga sama ada dalam julat tertentu (Kad Penyu) atau di atas julat tertentu (Kad Kelinci). Mereka yang meramalkan julat pergerakan harga yang betul akan menerima pembayaran yang setara dengan nilai nota kad. Volatility Card menggunakan borang pembayaran yang dipermudahkan tanpa komplikasi penyelesaian dan penyelesaian masalah yang biasa berlaku untuk pilihan mata wang sebenar. Pengguna hanya memilih kad mana yang akan dibeli untuk diperdagangkan berdasarkan pandangan mereka mengenai turun naik aset pendasar sama ada dalam atau di atas julat tertentu. Sangat mudah untuk difahami dan digunakan untuk semua jenis pedagang yang memerlukan perdagangan momentum jangka pendek atau risiko lindung nilai sebahagian daripada perubahan harga yang terlalu besar dalam keadaan pasaran yang sangat tidak stabil.

Kesimpulannya

Berdasarkan komitmen terhadap penawaran produk peringkat industri dan perkhidmatan pelanggan berkualiti tinggi sebagai sebahagian daripada strategi yang berpusatkan kepada pelanggan, BitMax.io telah memperluas pangkalan pelanggan globalnya kepada lebih dari 180,000 pengguna berdaftar dengan 53,000 anggota komuniti aktif. Penyenaraian GT tidak hanya memperluas skop pasangan perdagangannya tetapi juga menarik lebih banyak jumlah pengguna dan pengguna ke platform

Untuk maklumat lebih lanjut, ikuti BitMax.io di:

Laman web: http://www.BitMax.io

Twitter: https://twitter.com/BitMax_Official

Reddit: https://www.reddit.com/r/BitMax/

Telegram: https://t.me/BitMaxioEnglishOfficial

Sederhana: https://medium.com/bitmax-io

HUBUNGI: [e-mel dilindungi]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map