Bina Strategi Perdagangan Terunggul Dengan Crix Exchange

Berdagang di mana-mana pasaran boleh menjadi sangat sukar, terutama ketika emosi mengambil alih strategi perdagangan. Fear Of Missing Out (FOMO) atau Panik ketika pasaran bertindak dengan cara tertentu adalah perasaan biasa yang dialami oleh semua peniaga. Ia memerlukan banyak pengetahuan dan pemahaman pasaran untuk tidak membiarkan emosi menang, malah peniaga yang paling berpengalaman melakukan kesilapan. Juga sekarang dengan pasar Crypto yang beroperasi 24/7, hampir mustahil untuk selalu menonton aksi harga untuk saat yang tepat untuk membeli.

Itulah sebabnya kadang-kadang lebih baik menggunakan program komputer untuk berdagang untuk anda. Melalui pemrograman Bot Perdagangan, pedagang dapat mengatur program yang memungkinkan mereka memprogram pelaksanaan perdagangan di bursa dalam talian, menentukan kapan membeli atau menjual dan dalam keadaan apa. Terdapat banyak program Bot Perdagangan di pasaran, tetapi semuanya membawa kepada masalah yang sama: setiap orang dapat mengaksesnya, yang bermaksud bahawa strategi perdagangan digunakan oleh ratusan yang lain di pasaran, sehingga mengurangkan keberkesanannya.

Pertukaran CRIX menawarkan pertukaran pertama dengan ciri algoritma perdagangan kripto yang membolehkan pengguna memprogramkan pembelian dan penjualan isyarat, yang membolehkan mereka menguji strategi sebelum melancarkan, yang akan memberi pengguna data berguna untuk menentukan potensi keuntungan dan kejayaan strategi perdagangan di masa depan. Ciri unik ini membolehkan peniaga kripto di mana sahaja membuat strategi mereka sendiri dan mengujinya, mencari apa yang menguntungkan sebelum kehilangan wang. Perdagangan Pintar menghilangkan emosi manusia, membolehkan satu program mengawal perdagangan tanpa panik. Walaupun mungkin terdengar rumit pada awalnya, CRIX telah mengembangkan antara muka yang mesra pengguna yang membolehkan siapa saja memprogram strategi Perdagangan Pintar, tanpa perlu mengetahui apa-apa jenis pengaturcaraan sebelumnya.

Cara Membangun Dan Menguji Algoritma Perdagangan Crypto Menggunakan CRIX

Menggunakan ciri CRIX Exchange Smart Trading membolehkan sesiapa sahaja membina strategi perdagangan mereka sendiri, menggunakan idea yang berbeza yang akan membawa kepada kaedah baru untuk membuat keuntungan di pasaran crypto. Dengan mengeluarkan emosi, mesin akan melakukan semuanya untuk anda. Menyiapkan isyarat jual dan beli adalah mudah. Anda tidak memerlukan pengetahuan pengaturcaraan. Anda boleh menguji banyak strategi yang berbeza dan mencari strategi yang sesuai untuk anda. Seperti yang disebutkan sebelumnya, semua bot yang ada di pasaran sekarang digunakan oleh beratus-ratus pedagang, mengubah strategi perdagangan itu menjadi strategi yang mudah diramalkan, dan malangnya bagi banyak orang, perdagangan yang berjaya adalah mencari formula kemenangan yang tidak ada orang lain.

Untuk mula menetapkan algoritma perdagangan anda dengan CRIX Exchange, anda hanya perlu mendaftar dengan crix.io. Hanya dengan menggunakan fitur pengaturcaraan BOTS di laman web ini akan memungkinkan anda memulakan prosesnya. Terdapat beberapa algoritma yang dapat Anda gunakan secara percuma sejak awal, seperti “Trend Reversal” atau “MACD Strategy”. Contoh-contoh ini membantu anda memahami bagaimana sistem berfungsi dan beberapa idea untuk pemboleh ubah. Walaupun pada mulanya kelihatan rumit, program ini akan menjadikan pengaturcaraan asas untuk anda. Algoritma berdasarkan Python, yang merupakan bahasa pengaturcaraan terkenal yang digunakan oleh banyak pembangun hari ini. Antaramuka yang mesra pengguna telah menjadikan pengguna lebih mudah untuk memprogram strategi mereka, pada dasarnya, kerana semua pengkodan asas adalah jenis pra-dibuat untuk anda.

Data yang digunakan untuk perdagangan sudah diekstrak dari bursa itu sendiri, membiarkan pengguna menetapkan data mana yang ingin mereka gunakan secara khusus dan cryptocurrency dan basis modal mana yang digunakan untuk strategi perdagangan. Anda boleh menyesuaikannya dengan cara yang anda mahukan!

Sebagai contoh, frekuensi perdagangan dapat disesuaikan, yang membolehkan anda memutuskan kapan hendak berdagang. Ia boleh dilakukan setiap hari atau minit atau jarak. Anda boleh memilih berapa banyak data yang boleh anda gunakan untuk perdagangan. Mendefinisikan aset yang ingin anda jual juga mudah dilakukan. Untuk pengguna yang maju, terdapat juga Pembelajaran Mesin yang akan membantu anda memperbaiki strategi anda dengan cara yang tidak mungkin tanpa AI yang canggih.

Untuk memahami kepentingan mengekstrak maklumat langsung dari pertukaran, pertama-tama anda perlu memahami konsep yang sangat asas. Untuk setiap titik harga, ada beberapa logik di belakangnya, setiap pilihan atau harga yang rendah akan memberi anda maklumat penting untuk mengatur strategi perdagangan. Strategi perdagangan yang berjaya memerlukan pembelian dan penjualan yang kami atur dalam algoritma berdasarkan maklumat tersebut, oleh itu memanfaatkan corak berpotensi yang terbentuk di pasaran yang dapat menghasilkan keuntungan. Memfokuskan pada tindakan harga adalah cara termudah untuk mendekati ini.

Walaupun pada mulanya sangat luar biasa, sebenarnya sangat mudah untuk disiapkan. Inilah a video yang akan memandu anda melalui setiap langkah yang diperlukan untuk memprogramkan kembali strategi perdagangan pintar anda sehingga anda dapat memanfaatkan sepenuhnya ciri unik ini yang hanya terdapat di CRIX.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me