Vertalo Menerima Surat Keberkesanan SEC

Bulan ini, sektor tokenisasi menjadi lebih kompetitif kerana Vertalo mengumumkan bahawa firma tersebut menerima surat keberkesanannya berkenaan dengan lesen TA (ejen pemindahan) dari SEC. Pencapaian penting meletakkan Vertalo dalam kelas eksklusif platform berdaftar yang sedang beroperasi. Kini platform bersedia untuk mengembangkan fungsinya dan memperluas jangkauannya ke sektor tokenisasi.

Vertalo

Token Vertalo pelantar berfungsi sebagai ekosistem token keselamatan yang merangkumi semua. Platform ini menghubungkan penerbit dan pelabur terus ke pasaran perdagangan sekunder. Strategi ini memberikan kecairan yang sangat diperlukan ke pasaran. Uniknya, Vertalo adalah satu-satunya platform aset digital yang menawarkan perkhidmatannya kepada pelanggan analog secara langsung. Oleh itu, platform ini dapat mendorong penggunaan keselamatan lebih jauh.

Reka bentuk Vertalo yang diperkemas bertujuan untuk memperbaiki UX. Strategi menguntungkan syarikat menangani banyak halangan yang paling biasa untuk diterima pakai. Sebagai contoh, pengguna tidak memerlukan pengalaman crypto sebelumnya untuk menggunakan platform. Melalui automasi canggih, pengguna boleh melewati persediaan dompet. Sebenarnya, anda tidak memerlukan pemahaman mengenai cryptocurrency sama sekali untuk berjaya menggunakan platform ini.

Tokenkan Semuanya

Vertalo membolehkan sesiapa sahaja memanfaatkan faedah yang disediakan oleh teknologi blockchain. Syarikat boleh menandakan saham mereka yang ada dalam masa nyata dan tanpa pengetahuan teknikal. Menariknya, platform ini menggunakan dua rantaian blok paling popular di dunia untuk menyelesaikan tugas-tugas ini.

Ketua Pegawai Eksekutif Vertalo Dave Hendricks

Ketua Pegawai Eksekutif Vertalo Dave Hendricks

Ethereum atau Tezos

Ciri unik lain dari ekosistem Vertalo adalah hakikat bahawa penerbit dapat memilih blockchain apa yang akan digunakan. Platform ini menggunakan kedua Ethereum dan Tezos untuk tugas-tugas ini. Malah, anda boleh menukar STO anda antara rantai dengan mudah.

Vertalo – Perkara Pengalaman

Dalam hal pematuhan, anda akan sukar mencari pengasas bersama dengan lebih banyak pengalaman daripada bekas Peguam SEC, Gautam Gujral. Pada masa lalu, Gujral mengarang makalah pasti SEC yang dikeluarkan awal tahun ini. Oleh itu, Vertalo patuh sepenuhnya termasuk pernyataan bersama terbaru yang dikeluarkan oleh SEC dan FINRA pada 8 Julai 2019

Piawaian Tinggi – Vertalo

Bercakap mengenai pentingnya syarikatnya mendapat lesen TA, Pengasas Bersama Dave Hendricks menyatakan “Ejen Pemindahan memainkan peranan penting dalam pengurusan sekuriti kitaran hidup. Walaupun pengawal selia terus berdamai dengan kenaikan aset digital, mereka tidak menurunkan standard mereka dan mengharapkan platform aset digital dan rakan kongsi mereka dapat mengikuti norma-norma yang telah lama wujud. “

Pematuhan Penuh – Vertalo

Hendricks menjelaskan, “Vertalo memungkinkan pelanggan dan rakannya untuk mematuhi sepenuhnya peraturan sekuriti yang ada, walaupun menggunakan instrumen yang lebih baru seperti token keselamatan. Oleh kerana kami menggunakan lebih banyak aset analog dan warisan ke platform Vertalo, keupayaan ejen pemindahan kami akan dapat memenuhi keperluan pematuhan dan pengendalian sekuriti yang mereka miliki. “

Platform Pengurusan Data Vertalo – RAWATAN

Projek lain yang patut diperhatikan dalam perancangan syarikat ada kaitannya dengan tokenisasi REIT swasta (amanah pelaburan harta tanah). Tokenized REITS memberikan lebih banyak kecairan ke pasaran. Selain itu, instrumen kewangan ini kini boleh digunakan sebagai cagaran. Sebagai perbandingan, sistem perniagaan tradisional yang digunakan di pasaran REIT adalah penawaran berasaskan kertas.

Untuk menjadikan tugas monumental ini menjadi kenyataan, Vertalo bekerjasama dengan Prime Trust untuk membina platform TREATs. Matlamat perkongsian strategik adalah untuk menggabungkan platform pengurusan aset digital yang mematuhi Vertalo dengan perkhidmatan kustodian terkemuka di Prime Trust.

Dengan cara ini, TREAT dapat memainkan peranan utama dalam pasaran bergerak maju. Pada masa ini, syarikat itu mempunyai harta tanah bernilai berbilion dolar di bawah pengurusan. Yang penting, syarikat itu mengumumkan bahawa ia sudah bekerjasama dengan puluhan REIT pada masa ini.

Pengalaman Tokenization yang Lebih Baik

Pemaju di belakang platform Vertalo mempunyai pengalaman dan rangkaian untuk membuat strategi mereka berfungsi. Anda pasti akan melihat pergerakan besar datang dari kem ini dalam beberapa bulan akan datang ketika strategi syarikat berkembang. Buat masa ini, sektor tokenisasi mendapat pemain baru yang patut ditonton.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map