Rancangan Blockport untuk Perluasan – Mengumumkan Token Keselamatan

Mengumumkan STO

Baru hari ini, pertukaran kripto berasaskan blockchain, Blockport, telah mengumumkan niat mereka untuk menjadi tuan rumah tawaran token keselamatan yang akan datang.

Penawaran ini dijangka berlangsung mulai bulan Mac, dan akan diadakan di platform Tokeny. Matlamat pasukan adalah mengumpulkan minimum $ 30 juta EUR. Usaha ini akan berlangsung dalam pelbagai peringkat, dengan tahap pertama diharapkan dapat menghasilkan $ 5 pertama dari $ 30 juta EUR yang diinginkan.

Rancangan untuk dana melibatkan pertumbuhan berterusan syarikat. Lebih khusus lagi, pasukan di Blockport ingin berkembang ke Amerika Syarikat dan seterusnya. Di samping itu, syarikat menunjukkan bahawa mereka berhasrat untuk memohon pelesenan yang sesuai untuk membenarkan perkhidmatan fiat-crypto.

Blokport

Blokport mengekalkan ibu pejabat di Amsterdam. Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 2017 oleh tiga individu yang berfikiran maju.

Sebastiaan Lichter – Pengasas & Ketua Produk

Kai Bennink – Pengasas & Ketua Strategi

Zowie Langdon – Pengasas & Ketua Teknologi

Hari ini, Blockport berusaha untuk menyediakan platform perdagangan crypto yang paling komprehensif untuk pemula dan profesional. Pendekatan unik mereka merangkumi ciri seperti perdagangan salinan, dan banyak lagi.

Harus diingat bahawa Blockport sebelumnya juga menjadi tuan rumah ICO yang berjaya. Token tersebut, yang dikenali sebagai Blockport Token (BPT), tidak boleh dikelirukan dengan penjualan sekuriti digital yang akan datang. Walaupun BPT adalah kunci untuk komuniti sehari-hari menggunakan platform, mereka tidak mewakili ekuiti dalam Blockport. Sekuriti digital yang akan dilepaskan, bagaimanapun, dikenal sebagai Blockport Securities (BPS), akan dijual di bawah Peraturan D, dan mewakili saham ekuiti dalam syarikat.

Ulasan

Sebastiaan Lichter meluangkan masa untuk bercakap dengan kami di Securities.io mengenai STO yang akan datang. Berikut adalah apa yang dia katakan.

Mengapa Tokeny dipilih untuk menjadi tuan rumah STO yang akan datang?


“Kami bekerjasama dengan Tokeny kerana mereka adalah salah satu platform penerbitan terkemuka di industri ini, dan salah satu dari sedikit yang telah membantu beberapa syarikat berjaya mengeluarkan token keselamatan. Selain aspek teknikal, Tokeny adalah rakan kongsi yang kuat dalam bidang perundangan dan memberi kami pengetahuan yang tepat untuk menawarkan STO kami di pelbagai bidang kuasa. ” Sebastiaan Lichter menambah, “Selain itu, kami melihat Tokeny sebagai rakan kongsi yang boleh dipercayai yang merupakan anggota ABBL (The Luxembourg Bankers ‘Association), forum pemerhatian EU Blockchain, EEA (Enterprise Ethereum Alliance) dan Bitcoin Foundation. Platform mereka telah memfasilitasi lebih dari 18 penjualan token di lima benua, dan telah digunakan oleh lebih dari 50000 pelabur. “

Mengapa Blockport memilih untuk mengumpulkan dana melalui STO, dan bukannya kaedah yang lebih konvensional?

“Sejalan dengan tren pasar digital yang terus meningkat, kami akan memperagakan sebahagian daripada saham syarikat kami – memberi peluang kepada orang ramai untuk menjadi pemegang saham syarikat Blockport melalui STO. Tokenization membolehkan akses lebih mudah tetapi di atas segalanya, memudahkan para pelabur untuk membeli, menjual atau memperdagangkannya di peringkat kemudian. Selain itu, token keselamatan memberikan kecairan kepada pelabur, akses kepada ciri pematuhan kepada penerbit, dan kerangka kerja untuk pengawasan kepada pengawal selia. ” Lichter selesai dengan menyatakan, “Blockport selalu menjadi platform tumpuan orang ramai dan masyarakat, dan kami sekarang menerapkan teknologi terbaru untuk menerbitkan saham dengan cara yang menurunkan halangan untuk masuk. Strategi tokenisasi ini memungkinkan kita untuk mengagihkan pemilikan Blockport di antara pihak berkepentingan di ekosistem kita yang berkongsi visi kita – juga membantu kita untuk lebih sesuai dengan permintaan yang telah kita terima untuk model bahagian keuntungan dalam ekosistem Blockport. “

Token

Tokeny mengekalkan ibu pejabat di Luxembourg. Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 2017, dan mengenal pasti dalam sektor FinTech. Yang terpenting, Tokeny berusaha untuk mengembangkan dan menawarkan platform yang komprehensif untuk memudahkan syarikat dalam proses tokenisasi.

Dalam Berita Lain

Tokeny telah menjadi syarikat popular di feed berita kami. Dalam beberapa bulan kebelakangan ini, kami telah banyak kali menerangkan perkembangannya. Dengan Blockport menjadi tuan rumah STO yang akan datang, tidak diragukan lagi bahawa mereka akan menjadi pengunjung berulang di tajuk utama kami juga. Berikut adalah beberapa artikel yang telah kami tulis mengenai perkembangan yang berkaitan dengan Tokeny:

Tokeny melepaskan TREX – Rangka Kerja Awam untuk Token Keselamatan

Isu dan Tokeny bekerjasama dengan saling berkaitan

Tokeny Partners dengan Blocktrade

* KEMASKINI *

Sejak penulisan artikel ini, banyak perkembangan mengenai pelancaran STO telah berlaku.

Pada 11 April 2019, senarai putih untuk Blockport Securities (BPS) dibuka.

Penerbitan token akan berlaku pada 15 April 2019.

Sekuriti digital ini mewakili penerimaan / sijil simpanan, yang memberikan hak kepada pemegang saham untuk bahagian dividen yang akan datang.

Untuk token yang dikeluarkan di Amerika Syarikat, ini akan berlaku di bawah Peraturan D, Peraturan 506 (c) Akta Sekuriti tahun 1933.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map