Prime Trust untuk Menggunakan Pelbagai Perkhidmatan yang Diberikan oleh Vertalo

Jadual Cap Rantai

Membangun hubungan yang pertama kali terjalin pada tahun 2018, Prime Trust dan Vertalo mempunyai diumumkan pertumbuhan baru dalam perkongsian ini.

Perkembangan ini akan menyaksikan Prime Trust memanfaatkan, dan memanfaatkan, dari perkhidmatan yang diberikan oleh Vertalo, termasuk pengurusan top-table.

Agar syarikat berjaya, sangat penting untuk mempunyai pengetahuan menyeluruh mengenai pemecahan ekuiti – termasuk nilai, pencairan, pemilikan, dan lain-lain. Proses membosankan ini dibuat mudah melalui perkhidmatan yang disediakan oleh syarikat seperti Vertalo.

Tanggungjawab Bersama

Dalam pengumuman mereka, syarikat ini mencatat pelbagai bidang di mana mereka akan bekerja sama. Perkara-perkara berikut diberikan dalam siaran akhbar mereka, yang menerangkan bagaimana mereka akan bekerjasama.

  • Pembuatan dan sokongan jadual cap rantai untuk ribuan penerbit crowdfunding Prime Trust melalui Vertalo Registry, perkhidmatan yang dihubungkan secara langsung dengan perkhidmatan Prime Trust’s Custody, KYC / AML, escrow, dan onboarding
  • Harga pilihan untuk pelanggan Prime Trust yang memilih untuk menggunakan platform meja topi B2B SaaS Vertalo, dan memilih yang mudah bagi mereka yang ingin menggunakan spreadsheet atau platform lain untuk menguruskan fail pelabur mereka
  • Pilihan untuk penerbit yang mengambil bahagian (pelanggan Prime Trust) untuk menandakan jadual capaian mereka dari dalam antara muka Vertalo berjenama mereka pada bila-bila masa di masa depan, menggunakan platform penerbitan atau kontrak pintar yang disokong oleh bursa dan bekerjasama dengan Vertalo

Ulasan

Perwakilan dari setiap syarikat meluangkan masa untuk menguraikan perkongsian ini, dan apa artinya bergerak maju. Berikut adalah apa yang masing-masing katakan mengenai perkara ini.

Kevin Lehtiniitty, CPO untuk Prime Trust, menyatakan,

“Vertalo telah menyadari bahawa penerapan tokenisasi aset secara besar-besaran memerlukan konsep khusus blockchain seperti dompet dan alamat diberi kotak hitam dari pengguna runcit biasa. Kami di Prime Trust berkongsi kepercayaan dengan pasukan Vertalo bahawa melintasi jurang memerlukan penarikan dan kesederhanaan, yang membuat kami teruja untuk mengumumkan perkongsian ini. Dengan menggunakan alat Vertalo yang sangat intuitif, mana-mana penerbit dari perniagaan crowdfunding kami akan dapat mengurus dan menandakan sekuriti mereka serta memberikan akses UI kepada pelabur mereka untuk melihat pelaburan mereka. Kami sangat gembira dapat terus bekerjasama dengan pasukan di Vertalo untuk memperluas perkongsian kami dan menawarkan potensi tokenisasi ini kepada semua penerbit kami. Masih ada banyak lagi yang dapat kita dapatkan dengan Vertalo yang akan kita kongsi dengan dunia apabila waktunya tepat. “

Dave Hendricks, Ketua Pegawai Eksekutif Vertalo, menyatakan,

“Perkongsian Vertalo dengan Prime Trust akan menyediakan beribu-ribu pelanggan mereka dengan meja cap atas rantai, penerbit dan antara muka pelabur Vertalo, yang membolehkan pelanggan Prime Trust untuk berhubung secara langsung dengan pelabur mereka untuk tujuan meningkatkan hubungan pelabur dan pengalaman pemilikan. Pelanggan Prime Trust yang menukar ke Vertalo juga akan diberikan ‘tokenisasi pilihan’ kos rendah dari jadual cap mereka sekiranya mereka ingin menukar saham kertas mereka menjadi aset digital untuk diperdagangkan pada rakan kongsi Vertalo seperti OpenFinance. Penyatuan yang mendalam antara Prime Trust dan Vertalo ini membina lebih dari satu tahun usaha pengembangan bersama yang bertujuan untuk mempermudah pembelian, pengurusan dan penjualan aset digital untuk kedua-dua penerbit dan pelabur. Kami berbangga dapat bekerjasama dengan pasukan di Prime Trust dan berharap dapat mengumumkan inovasi yang lebih berguna bersama-sama tidak lama lagi. “

Amanah Perdana

Beroperasi di Las Vegas, Prime Trust ditubuhkan pada tahun 2016. Pasukan di Prime Trust telah mengembangkan pelbagai tawaran yang melayani sektor sekuriti digital. Ini termasuk hak penjagaan, pemeliharaan, pematuhan, dan banyak lagi.

Ketua Pegawai Eksekutif, Scott Purcell, kini mengawasi operasi syarikat.

Vertalo

Beroperasi di Texas, Vertalo pertama kali dilancarkan pada tahun 2017. Syarikat ini menawarkan pelbagai perkhidmatan yang disesuaikan dengan industri blockchain – mulai dari pengurusan meja topi, hingga platform penerbitan, dan banyak lagi. Sehingga kini, mereka kekal sebagai salah satu syarikat yang paling aktif dalam sektor sekuriti digital.

Dalam siri wawancara yang sedang berlangsung, kami dengan senang hati menemu ramah CEO, Dave Hendricks. Lawati temu ramah ini di bawah untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Vertalo dan rancangan mereka untuk masa depan.

Siri Temu ramah – Dave Hendricks, Ketua Pegawai Eksekutif Vertalo

Dalam Berita Lain

Setiap syarikat yang dibincangkan di sini hari ini menarik perhatian kita dalam beberapa kesempatan sepanjang tahun lalu. Artikel berikut menghuraikan beberapa perkembangan yang masing-masing telah dibuat selama ini.

Prime Trust meningkatkan Langkah-langkah Keselamatan dengan Bantuan dari Fireblocks

Vertalo Melancarkan Perisian V-Token untuk Penggunaan semasa Tokenization

Vertalo dan tZERO See Influx of Talent sebagai Pelbagai pengambilan pekerja dibuat

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map