Pelbagai Token Token Keselamatan (STO) Telah Melebihi Jangkaan

Memperolehi Wap

Oleh kerana industri blockchain secara keseluruhan terus berjaya, STO dan DSO terus maju. Sektor ini telah diakui oleh banyak orang, sebagai trend yang semakin meningkat, dan tidak menunjukkan tanda-tanda keletihan, pada ketika ini.

Walaupun angka yang dilihat dalam peristiwa penjanaan modal ini tidak dekat dengan apa yang dilihat oleh industri semasa kegilaan ICO, tidak ada yang menyangka hal itu terjadi. Kejadian ini diatur dan dipantau ke tahap yang jauh lebih tinggi, dan walaupun mungkin menyerupai ICO di permukaan, kejadiannya tetap berbeza.

Acara-acara ini ditujukan, terutamanya, kepada pelabur terakreditasi sahaja, yang membatasi asas pelabur yang berpotensi. Mereka yang layak, bagaimanapun, disambut dengan peluang hebat yang tidak akan tersedia pada masa lalu.

Memimpin Jalan

Syarikat berikut adalah sebilangan kecil syarikat yang menyedari potensi mengadakan STO / DSO, dan memutuskan untuk menggunakan kaedah baru ini untuk meningkatkan modal. Walaupun setiap syarikat mengalami tahap kejayaan yang berbeza-beza, satu perkara telah diperjelaskan dengan selesainya acara ini – Pelabur dan syarikat, sama-sama, akan mendapat keuntungan, dan melangkah ke piring untuk menunjukkan ini.

Teknologi Rajah

$ 20 juta USD – Itulah jumlah yang dikumpulkan dalam STO ini, yang mewakili salah satu yang terbesar setakat ini. Dalam STO khusus ini, para pelabur memperoleh akses ke ‘pembiayaan berasaskan aset yang disimpan di Blockchain Provenance’. Acara ini membolehkan Provenance melepaskan diri dari syarikat induk, Figure Technologies, dan mula berkembang sendiri.

BTG Paktual

Dihoskan oleh syarikat gergasi industri, BTG Pactual, semua mata memandang tawaran token keselamatan REITBZ. Acara ini merupakan yang pertama diadakan oleh bank pelaburan dengan kedudukan BTC Pactual, kerana ia tetap menjadi yang terbesar di Amerika Latin. Hasil dari acara ini menyaksikan sejumlah $ 3.3 juta USD dikumpulkan, apabila para pelabur memperoleh akses ke bahagian ekuiti dana pelaburan yang disokong oleh harta tanah.

TokenMarket

Mewakili salah satu STO yang paling dinanti-nantikan, TokenMarket dan pelabur mereka tidak mengecewakan. Acara ini, yang masih berlangsung, berjaya meningkatkan 136% sasaran mereka dalam 48 jam pertama penjualan mereka. Hasil ini menunjukkan minat yang jelas, bagi pihak pelabur, dalam projek berkualiti seperti TokenMarket. STO dan DSO kini menyediakan syarikat tersebut sebagai kaedah untuk memanfaatkan kepentingan komuniti ini.

BitBond

STO ini mewakili yang pertama diluluskan dan diselesaikan di bawah pengawasan badan pengawal Jerman, BaFin. Hasil dari acara ini berjaya, sebagai BitBond mengumpul lebih daripada € 2.1 juta dari pelabur, mewakili 87 negara yang berbeza.


Ulasan

Setelah menyelesaikan acara-acara ini, pelbagai pihak industri meluangkan masa untuk memberi komen mengenai kejayaan usaha mereka. Berikut adalah apa yang masing-masing katakan mengenai perkara ini.

Timothy Spangler, Rakan Perkhidmatan Kewangan di Dechart, bercakap di Gambar STO, dengan menyatakan,

“Penawaran itu juga menunjukkan kemajuan teknologi blockchain yang mantap untuk akhirnya membentuk semula semua produk kewangan dan transaksi kewangan.”

Pasukan ReitBZ, dari BTG Pactual, memberi komen,

“Kami yakin teknologi DLT dan crypto dapat mengubah pasaran modal dari analog, persekitaran tempatan menjadi ekosistem digital, global. ReitBZ hanyalah permulaan. “

Ransu Salovaara, Ketua Pegawai Eksekutif TokenMarket, menyatakan,

“… Kami selalu percaya bahawa semua jenis pelabur harus memiliki tingkat akses yang sama terhadap permulaan yang mengganggu. Dengan memulakan dengan tawaran kami sendiri di kotak pasir FCA, kami menyoroti kecekapan teknologi blockchain ketika menyalurkan ekuiti tokened. Untuk melihat reaksi positif terhadap STO kami dalam jangka masa yang singkat menunjukkan betapa berdedikasinya komuniti kita. “

Pesaing Masa Depan

Empat syarikat yang disebutkan di atas hanyalah sebilangan besar syarikat yang menganjurkan STO / DSO. Industri ini mempunyai pelbagai penjualan berprofil tinggi yang dijangka dilancarkan dalam waktu terdekat. Beberapa di antaranya merangkumi, tetapi tidak terhad kepada, yang berikut.

  • Pokok Penglihatan
  • INDX
  • TradeCloud
  • Leonovus

Dalam Berita Lain

Sejak beberapa bulan kebelakangan ini, kami telah memperincikan syarikat yang dibincangkan di sini hari ini dalam beberapa kapasiti. Berikut adalah beberapa artikel yang membincangkan pelancaran, dan hasil acara ini, serta pandangan yang ditawarkan melalui wawancara eksklusif.

BitBond Finance BmbH mencecah € 2.1 juta

BTG Pactual untuk Mengadakan Tawaran Keselamatan

Siri Temu ramah – Mikko Ohtamaa, CTO di TokenMarket

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map