5 Token Keselamatan Teratas untuk Dilaburkan – Pendapat

Berikut adalah 5 token keselamatan teratas yang secara peribadi saya percayai berpotensi untuk kecairan dan pertumbuhan masa depan. Sebagai penafian, saya adalah pemegang token dalam semua pelaburan yang disenaraikan di bawah. Tidak ada pampasan kewangan untuk artikel ini. Ini hanya berdasarkan pendapat peribadi saya.

# 5 – Loteri.com

Ini adalah salah satu STO terawal di ruang tersebut. Visi adalah untuk mengumpulkan berbilion-bilion dolar untuk membantu menyelesaikan keperluan kemanusiaan yang paling mendesak di seluruh dunia menggunakan undian amal global. Mereka menawarkan pemegang hasil 7% bahagian hasil dari semua penjualan tiket.

Beberapa pelabur terkenal di sebalik projek ini termasuk:

 • Pantera Capital – Joey Krug (ketua pegawai pelaburan bersama).
 • Paraag Marathe (Ketua Pegawai Strategi EVP, SF 49rs).
 • Bruce Gibney (Dana Pengasas, pelabur utama PayPal).

Apa yang mengagumkan dengan projek ini ialah kemajuan terkini yang telah mereka buat yang merangkumi:

 • Hasil dan penyedia maklumat loteri terbesar di dunia kepada sektor media digital untuk permainan loteri A.S. dan Amerika Utara, termasuk Google dan Amazon Alexa.
 • Penyedia hasil undian di lebih daripada 30 negara di seluruh dunia.
 • Di AS Lottery.com adalah perkhidmatan permainan loteri mudah alih utama dengan kelulusan pelbagai negeri.

Token ini boleh dibeli di OpenFinance pelantar.

# 4 – tZERO

tZERO sedang berusaha untuk membina pertukaran yang dikawal selia untuk perdagangan token keselamatan dan sekuriti digital. Mereka meluangkan masa mereka untuk mengembangkan platform ini kerana mereka ingin memastikan bahawa mereka sepenuhnya mematuhi undang-undang. Fikirkan tZERO sebagai Binance token keselamatan yang dikawal selia.

Sekiranya mereka berjaya dalam misi yang dinyatakan, mereka akan menjadi peneraju pasaran di ruang sekuriti digital. Menjadi pelabur institusi dan bank yang dikawal sepenuhnya akan dapat menggunakan platform ini untuk semua keperluan pertukaran mereka.

Kami sering melaporkan mengenai tZERO termasuk proses usaha wajar yang menyakitkan yang melambatkan pelancaran platform. Mematuhi sepenuhnya undang-undang adalah perkara yang positif, dan kami lebih suka mereka mengambil lambat untuk memastikan kepatuhan dan kesahihan sepenuhnya.

Token ini boleh dibeli terus di tZERO pelantar.

Dana # 3 – 22x


Dana 22X melabur dalam 30 syarikat permulaan yang telah diperiksa yang merupakan sebahagian daripada Kumpulan 22 daripada 500 dana permulaan dan program pemacu benih peringkat permulaan. 500 Syarikat Permulaan telah melabur di lebih dari 1200 syarikat, beberapa pelaburan terkenal termasuk Udemy, Visual.ly, Canva, Twilio, talkdesk, & ipsy.

Semua syarikat Dana 22X adalah sebahagian daripada Batch 22 dari 500 Permulaan yang berlaku di San Francisco pada musim panas / musim gugur tahun 2017. 500 Startups Accelerator mempunyai kadar penerimaan ~ 2%. Majoriti telah mengumpulkan dana sebelumnya dan menjana pendapatan.

Batch22 memberi tumpuan kepada FinTech (9 syarikat), Data (7 syarikat), dan Kesihatan Digital (4 syarikat). Senarai boleh didapati di sini.

Pelabur menerima token dalam 22X yang akan memiliki antara 2.5% hingga 10% ekuiti di setiap syarikat portfolio 22X.

Token ini boleh dibeli di OpenFinance pelantar.

# 2 – Modal Blockchain

Ini adalah tanda keselamatan awal yang memulakan revolusi. Token BCAP mewakili token dalam dana teroka yang diuruskan oleh Blockchain Capital.

Blockchain Capital sebenarnya tidak memerlukan pengenalan ketika datang ke blockchain. Mereka ditubuhkan pada tahun 2013 dan mempunyai pelaburan terkenal seperti ABRA, Augur, Bancor, BitFuty, BitGo, Block.one, BlockStream, Coinbase, Ethereum, Harbour, Kraken, Ripple, Securitize, & Templum.

Token BCAP dilancarkan pada bulan April 2017 dan mengumpulkan $ 10M dalam enam jam.

Pada bulan Jun, 2019 Coinbase Custody mengumumkan sokongan untuk token BCAP. Kepentingan berita ini tidak dapat dikira, kerana ini adalah tanda keselamatan pertama yang disokong oleh Coinbase.

Token ini boleh dibeli di OpenFinance pelantar.

# 1 – SpiceVC

Kegemaran peribadi saya adalah SpiceVC dan token ini dikendalikan oleh pasukan berpengalaman yang banyak terlibat dalam ruang sekuriti digital. Mereka melabur di masa depan token keselamatan dan sekuriti digital. Pelaburan mereka yang paling terkenal adalah dalam Securitize. Securitize adalah penerbit token yang telah menunjukkan daya tarikan paling banyak dalam hal token keselamatan token. Mereka secara langsung memberi token, atau menawarkan perkhidmatan tokenisasi kepada sebahagian besar syarikat dalam senarai ini.

Pelaburan terkenal lain oleh SpiceVC termasuk:

 • SAGA – Mata wang stabil yang akan datang
 • Slice – Token harta tanah
 • ROX – Tokenisasi harta tanah komersial.
 • Archax – Pertukaran sekuriti digital yang akan dilancarkan di London, UK.
 • Lottery.com – Token keselamatan loteri dalam talian.
 • Bakkt – Syarikat pertukaran keselamatan aset digital yang dibuat oleh ICE, pemilik Bursa Saham New York. Bakkt adalah salah satu pertukaran yang paling dinantikan di ruang cryptocurrency dan berpotensi membawa pelaburan bertaraf institusi ke dalam Bitcoin dan cryptocurrency.

Token ini boleh dibeli di OpenFinance pelantar.

Penafian:

Securities.io tidak dilesenkan oleh atau didaftarkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa A.S., FINRA, atau pengawal selia perkhidmatan kewangan lain. Secara khusus, Securities.io bukan Broker Dealer berdaftar FINRA dan tidak menawarkan atau menjual sekuriti, atau terlibat dalam aktiviti Broker Dealer lain. Tidak ada di laman web ini yang menawarkan tawaran, pengedaran, permintaan, atau pemasaran keselamatan.

Tambahan pula, Securities.io bukan pertukaran, sistem perdagangan alternatif, ejen escrow atau ejen pemindahan. Securities.io tidak memberikan nasihat undang-undang, perakaunan, cukai, atau peraturan, atau menjaga wang tunai, mata wang maya, token keselamatan atau aset digital lain untuk atau bagi pihak pihak ketiga.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map