Saturnus Bergabung dengan Ekosistem OKExChain

Semasa kami menggerakkan OKExChain TestNet 0.10 ke hadapan, OKEx dengan bangga menyambut Saturnus ke ekosistem OKExChain!

Rangkaian Saturnus sedang membangun infrastruktur sumber terbuka yang memudahkan bekerja dengan cryptocurrency dengan memecahkan halangan untuk memulakan perniagaan blockchain dan membolehkan semua orang mengakses kebebasan kewangan yang diperjuangkan oleh desentralisasi.

Pada tahun 2018, Team Saturn melancarkan Saturn Wallet, dompet crypto pertama dengan sokongan multichain asli untuk mengakses aplikasi terdesentralisasi, yang biasanya disebut DApps, di Ethereum dan Ethereum Classic. Pelepasan ini diikuti oleh produk utamanya, Saturn Protocol v1, protokol pertukaran terdesentralisasi untuk memperdagangkan ETH, ETC, serta token ERC-20 dan ERC-223 dengan selamat.

Kini terdapat lebih dari 870 token yang disenaraikan di platform – dengan lebih daripada 8,800 pengguna memilih Saturn Network untuk memperdagangkan aset mereka dengan selamat sambil menikmati satu transaksi dompet-ke-dompet transaksi.

Gambaran keseluruhan protokol Saturnus

Pada masa ini, pasukan sedang berusaha Protokol Saturnus v2, peningkatan infrastruktur utama yang akan memperkenalkan beberapa ciri baru untuk meningkatkan protokol secara menyeluruh untuk semua pelabur, pengguna dan pihak berkepentingannya. Ciri baru utama merangkumi:

  • Pembuatan pasaran automatik: Dengan bergerak menuju model AMM melalui penambahan kumpulan kecairan dan penumpukan, penciptaan kumpulan kecairan OKB diaktifkan.
  • Pasangan perdagangan token-token: Dengan masalah kecairan yang diselesaikan, Saturn Network juga dapat menyokong pasangan token-ke-token.
  • Tadbir Urus DAO: Saturn Protocol dimiliki oleh komuniti dengan token tadbir urus. Saturn DAO juga akan membolehkan pembayaran keuntungan tetap kepada pemegang token dalam bentuk dividen.
  • Pertukaran Atom Rantaian: Pengoperasian yang lebih baik antara pelbagai ekosistem blockchain dalam bentuk Pertukaran Atom membolehkan, misalnya, perdagangan yang terdesentralisasi antara OKT dan ETH.
  • Cincin Saturnus: Saturn Protocol power memberi insentif kepada model gabungan untuk melancarkan pertukaran anda sendiri.

Saturn Protocol v2 dengan Kolam Kecairan OKB

Saturn Network dan kerjasama OKExChain

Saturn Network dan OKExChain teruja untuk berkongsi beberapa konsep reka bentuk dan rancangan pembangunan yang dapat membuka sinergi rentas rantai masa depan antara Saturn Protocol dan OKExChain / OpenDEX.

Saturn Network menyenaraikan OKB

OKB adalah token utiliti global untuk pertukaran cryptocurrency OKEx. Dengan OKExChain menjadi sebahagian daripada ekosistem OKEx, cara terbaik untuk mempromosikan penggunaan lebih lanjut adalah dengan menyenaraikan token OKB di Saturn Network.

Team Saturn akan membantu OKExChain dalam menubuhkan kumpulan kecairan OKB pada Saturn Protocol v2 – memungkinkan penyatuan lebih jauh dengan ekosistem DeFi yang berkembang di Ethereum.

Nod pengesah OKExChain

Saturn Network telah bergabung dengan testnet OKExChain dengan mengendalikan nod pengesah. Sebaik sahaja OKExChain berpindah ke mainnetnya, sinergi lebih lanjut dapat dibuat – seperti Saturn Network menjadi operator OKExChain / OpenDEX.

Melaksanakan OKDex yang dikhaskan untuk perkongsian OKExChain / Saturn Network akan berfungsi sebagai jambatan kecairan antara kedua-dua ekosistem dengan mengaktifkan pasangan perdagangan SATURN / OKT dan STRN / OKT.

Kebolehoperasian dengan Ethereum Classic

Kedua-dua pasukan mempunyai kepentingan bersama untuk menyediakan interoperabilitas lebih jauh dengan Ethereum Classic (ETC) dan OKExChain. Sebagai sebahagian daripada ekosistem OKEx, OKExChain adalah rumah kepada pasaran ETC terbesar mengikut jumlah dagangan. Saturn Network kini merupakan DApp yang paling banyak digunakan di Ethereum Classic.

Team Saturn mengesyorkan OKExChain menggunakan jambatan aset di antara ia dan aset digital berasaskan Ethereum Classic untuk menyokong perdagangan dan pembuatan pasaran untuk token ETC dan ETC di OpenDEX. Untuk memudahkan penggunaannya, Team Saturn akan menjalankan cermin OpenDEX dan bahagian depan untuk jambatan aset.

Promosikan OKB dalam DeFi pada pelbagai rantai

Saturn Network, sebagai peneraju teknologi DeFi, akan mengintegrasikan aset digital sintetik OKB dan / atau OKB ke dalam protokol kewangannya yang terdesentralisasi. Ini akan mempromosikan OKB dalam ekosistem pengguna DeFi pada rangkaian Ethereum, Ethereum Classic dan lain-lain Ethereum Virtual Machine yang disokong. Ia juga akan mempromosikan DeFi di kalangan pengguna OKExChain dan OKCoin.

Team Saturn mengesyorkan agar OKExChain menjalankan nod penuh Saturn ringan dengan Saturn Ring tersuai, bot arbitraj, pertukaran atom untuk bot pemindahan nilai rentas rantai, serta mengekalkan oracle harga OKB yang terdesentralisasi bersama Team Saturn dan anggota komuniti DeFi yang lain.

Mengenai OKExChain

Komuniti Teknikal OKExChain: https://t.me/okexchaintech

Web Rasmi OKExChain: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Menuntut TOKT: https://okex.me/drawdex

Dokumen OKExChain: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me