Meningkatkan OKExChain TestNet 0.10

Pengguna yang dihormati,

Testnet OKExChain dikeluarkan pada 10 Februari. Setelah tiga bulan fungsi penggilap yang tepat dan pelbagai kemas kini produk, dokumen pengembangan alat telah dilancarkan dan ver. 0.10 testnet OKExChain akan dilancarkan secara rasmi pada 25 Mei 2020. Pada masa yang sama, berdasarkan OKExChain, infrastruktur pertukaran terdesentralisasi – OpenDex telah melancarkan versi beta dan semua pengguna dan pembangun di seluruh dunia dipersilakan untuk datang dan mengalami membina DEX di atasnya.

1. Kemas kini OKExChain

Kemas kini Teknikal

  • Dokumen pengembangan alat OKExChain telah diterbitkan, yang menyokong pemaju dari semua lapisan masyarakat untuk mengalami dan mengembangkan produk dan fungsi berdasarkan versi 0.10 dari testnet OKExChain yang dikeluarkan pada 25 Mei 2020. (Pautan ke dokumentasi alat: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/)
  • Peraturan pemilihan untuk validator OKExChain dilepaskan dan semua institusi dan individu dipersilakan untuk datang dan menjalankan validator setelah pelancaran ver. 0.10 dari testnet OKExChain.

Setelah mainnet OKExChain dilancarkan, menjalankan OKExChain akan terdiri dan disokong oleh 21 super node teratas. Tiga peranan super node adalah Validator, Delegator, dan Common Users, yang membolehkan satu pihak mengendalikan pelbagai peranan.

Pada masa ini, mencalonkan node super OKExChain telah memasuki fasa pemanasan, dan maklumat peranti yang disokong, peraturan ganjaran dan hukuman, tanggungjawab khusus antara peranan, dan komposisi pendapatan dari super node semuanya telah diterbitkan. Institusi dan pengguna yang berminat dipersilakan untuk merujuk peraturan di pautan ini untuk turut serta: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

  • Versi OpenDex beta yang dikembangkan di bahagian atas testnet OKExChain kini dilancarkan secara rasmi, yang akan berfungsi sebagai infrastruktur pertukaran yang terdesentralisasi setelah jaringan utama tersambung dalam talian.
  • OKEx DEX Beta telah dilancarkan. Dan pengguna dialu-alukan untuk memperoleh OKT dan token ujian lain untuk mendapat pengalaman dalam pertukaran terdesentralisasi ini.

Pengguna pada masa ini dapat mendaftarkan alamat dan pengalaman perdagangan dalam versi beta umum OKEx DEX, dan dapat memperoleh token ujian mengikut peraturan dan melakukan transaksi ujian di OKEx DEX.

OKEx DEX, sebagai pertukaran terdesentralisasi sepenuhnya, akan menyokong semua pengguna untuk menjadi pengendali pasangan perdagangan setelah masuk dalam talian, menyenaraikan dan mengendalikan pasangan perdagangan, dan mendapatkan yuran perdagangan pengguna lain yang dikenakan di bawah pasangan perdagangan.

Pengguna dipersilakan datang untuk menguji dan mengalami: (pautan OKEx Dex: https://www.okex.com/dex-test, dan hantarkan e-mel ke [e-mel dilindungi] untuk menyampaikan pendapat berharga anda, pasukan OKExChain akan mendengar dengan teliti, mempertimbangkan dengan teliti dan membalas cadangan anda.

Kemas kini Ekosistem

Pada masa ini, lebih daripada 30 institusi profesional dan pihak projek terkenal, termasuk rantai awam, saham & kolam perlombongan, penyemak imbas blockchain, dompet, dan agensi keselamatan, telah mendarat di ekosistem OKExChain. Semua berjanji untuk bekerjasama dengan OKExChain untuk membina ekosistem bebas dan autonomi untuk mencapai aplikasi komersial teknologi blockchain berskala besar.

Pihak yang mengambil bahagian dalam kempen ini merangkumi:

Rangkaian Awam I BYTOM, IRISnet, KAVA, CertiK, Terra, Senarai Main
Rakan Ekosistem Dompet: Cosmostation, CertiK Explorer: CertiK, MintScan, OKLink, TokenView
Rantai Awam II FIBOS, NULS, VITE, YEECO, TrueChain
Kolam Staking BTC.com, Infstones, HelloPool, Cosmostation
Audit Keselamatan BEOSIN, SlowMist, PeckShield

Kerana OKExChain menjunjung sikap terbuka dan pelbagai, mengalu-alukan lebih banyak institusi dan pihak projek untuk berganding bahu dengan ekosistem OKExChain.

2. Perancangan Terkini OKExChain:

Pembebasan mainnet OKExChain akan selesai pada suku ketiga 2020, dan rancangan dan matlamat berikut akan dicapai bersama:

1. Rancang untuk memulakan kempen pilihan raya super node dan membuat pemulihan untuk pelancaran mainnet;

2. Bincangkan perancangan pelancaran mainnet dan banding komuniti untuk mengadakan latihan;

3. OpenDex akan dilancarkan secara rasmi untuk membolehkan lebih banyak institusi dan pengguna membina DEX mereka sendiri;

4. Pelancaran OKEx DEX akan dilakukan dan transaksi dan penyenaraian akan dimulakan.

OKExChain, sebagai rangkaian awam bintang baru yang mendapat banyak perhatian, tidak dapat berkembang tanpa sokongan dan penyertaan semua pengguna. Kami akan meneruskan dari sumber pembinaan infrastruktur untuk mempromosikan OKExChain untuk menjadi ekosistem yang benar-benar bebas dan autonomi; dan membantu teknologi blockchain merealisasikan penerapan senario perniagaan berskala besar; mendorong lebih banyak institusi, pihak projek, pasukan dan individu untuk menyertai pembinaan ekosistem OKExChain dan pilihan raya simpul super, dan sertai pasukan OKExChain untuk memimpin teknologi blockchain terus maju.

Mel:[e-mel dilindungi]

t.me/okexchaintech

Laman web rasmi OKExChain: https://www.okex.com/okexchain

OKEx DEX: https://www.okex.com/dex-test

Ujian Token: https://www.okex.com/drawdex

Dokumen OKExChain: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me