Cadangan Kerjasama Ekosistem NULS & OKExChain

Mengenai NULS

NULS adalah platform blockchain sumber terbuka, kelas perusahaan, adaptif yang menawarkan penyelesaian perniagaan pantas untuk pemaju. Menampilkan perkhidmatan mikro, kontrak pintar, interoperabiliti rentas rantai, dan pembinaan rantaian segera, NULS menetapkan standard industri baru dalam memperkemaskan penggunaan blockchain.

Reka bentuk lapisan mikro NULS memudahkan pembangun membuat modul dengan pantas untuk apa sahaja. NULS menyediakan penyelesaian yang jimat, menjimatkan kos dan menjimatkan masa untuk pemaju dengan pengalaman blockchain minimum.

NULS adalah infrastruktur blockchain sumber terbuka modular.

Produk utamanya ada di bawah:

1.Platform POCM

POCM (Proof of Credit Mining) adalah Platform SCO yang membolehkan projek menggunakan kontrak pintar untuk mengeluarkan dan mengedarkan token projek di blockchain. Ada NULS? Ikuti node projek dan dapatkan tokennya sebagai ganjaran, sementara projek memperoleh NULS sebagai ganjaran. Projek boleh menggunakan ganjaran konsensus NULS untuk melakukan bootstrap dan membantu pembangunan dana. Tidak seperti IEO dan ICO, pemegang saham tidak pernah mengambil risiko prinsipal mereka, dan NULS tidak pernah meninggalkan dompet mereka. Dapatkan token projek semasa peranti anda dimatikan! Sebagai Platform SCO sejagat, POCM dapat digunakan untuk mengeluarkan dan mengedarkan token dan aset dari mana-mana rantai awam di mana-mana ekosistem blockchain.

2. NULS ChainBox

ChainBox adalah penyelesaian luar kotak untuk pembinaan rantai. Ini merangkumi enam modul yang mendasari: lejar, akaun, urus niaga, blok, konsensus, dan rangkaian. ChainBox menghilangkan keperluan untuk memahami apa-apa teknologi blockchain yang mendasari termasuk penyimpanan data yang diedarkan, penghantaran dari titik ke titik, mekanisme konsensus, dan algoritma penyulitan. Daripada meluangkan masa untuk seni bina blockchain, pemaju dapat memberi tumpuan untuk membuat modul perniagaan bebas berdasarkan protokol komunikasi standard, kemudian membentuk rantai aplikasi baru dalam beberapa minit dengan ChainBox.

3. Kilang Rantai

Chainfactory membolehkan anda membina blockchain yang memenuhi keperluan unik anda dengan kemampuan pengekodan minimum. Antaramuka grafik langkah demi langkah kami membimbing anda melalui konfigurasi rangkaian anda menggunakan Module Warehouse.

Mengenai SarafRangkaian

Nervenetwork adalah rangkaian perkhidmatan aset digital yang terdesentralisasi dan protokol interaksi rentas rantai blockchain berdasarkan rangka kerja perkhidmatan mikro NULS dan dikembangkan dengan NULS ChainBox. Ini bertujuan untuk memecah pulau nilai terpencil dari rantai blok, mewujudkan rangkaian interaksi aset rentas rantai, dan memberikan semua sokongan asas yang diperlukan untuk ekosistem aplikasi Defi. Biarkan setiap pemegang aset digital menikmati perkhidmatan aplikasi Defi yang betul-betul selamat, bebas dan telus.

NerveNetwork adalah rangkaian perkhidmatan aset digital yang terdesentralisasi dan protokol interaksi rentas rantai blockchain berdasarkan kerangka perkhidmatan mikro NULS dan dikembangkan dengan NULS ChainBox. Ini bertujuan untuk memecah pulau nilai terpencil dari blokchain, mewujudkan rangkaian interaksi aset rentas rantai, dan memberikan semua sokongan asas yang diperlukan untuk ekologi aplikasi Defi. Biarkan setiap pemegang aset digital menikmati keselamatan, kebebasan, dan ketelusan sebenar perkhidmatan aplikasi Defi. Melalui protokol interaksi rentas rantai Nerve, hanya sedikit pembangunan yang diperlukan melalui antara muka standard, dan kemudian blockchain dengan struktur yang berbeza dapat diubah menjadi sekumpulan jenis aset umum yang dapat dikenal pasti oleh modul rantai rentas di ekosistem NULS. Dengan cara ini, kita dapat mencapai interaksi aset di dalam dan di luar ekosistem NULS, dan memberikan senario Defi yang kaya untuk aset digital arus perdana seperti BTC.

NULS kelebihan teknologi yang mendasari

Senibina perkhidmatan mikro, modularisasi lebih teliti, mekanisme konsensus dapat dipasang, modul beroperasi secara bebas, gandingan rendah, dan fleksibilitas pengembangan yang tinggi.

Penyelesaian kerjasama

1.Adalah disarankan agar OKExChain menerapkan kerjasama ekologi rantai rentas heterogen Nerve

1.1 Adalah disyorkan agar OKExChain menyertai nod bank maya Nerve

Projek NerveNetwork bersedia memberikan sokongan untuk simpul bank maya.

NerveNetwork mempunyai 15 simpul bank maya secara keseluruhan, yang bukan hanya mempunyai kekuatan untuk menjana pendapatan dari blok, tetapi juga sesuai dengan hak pengurusan 15 kunci peribadi pelbagai tanda tangan. Ia bertanggungjawab untuk pengurusan BTC dan pengurusan pelbagai tandatangan kunci peribadi tandatangan kontrak pintar Ethereum, ia adalah pengurus pengurusan aset yang diedarkan.

Node bank maya mengambil peranan tadbir urus rentas, memilih beberapa cadangan dalam rantaian untuk pelbagai isu aset yang berlaku semasa proses rentas rantai, dan mengkaji cadangan aset dengan mekanisme verifikasi Byzantine 66%, termasuk yang berlaku semasa pemindahan aset rentas rantai memproses pembekuan, pemulangan dan pemindahan.

1.2 Disarankan agar Nerve memberikan penyelesaian rentas rantai yang heterogen untuk membantu menyokong akses aset arus perdana seperti BTC, ETH, ERC20, dan NULS.

Sebagai protokol rentas rantai universal, Nerve akan mengakses pelbagai aset arus perdana. Kumpulan mainnet pertama akan mengakses BTC, ETH, ERC20, NULS, NRC20 dan aset rantai lain dan aset kontrak. Melalui hubungan dengan OKExChain, ia dapat memberikan akses aset yang kaya untuk OKExChain dan OKExChain DEX, dan dapat turut serta dalam tadbir urus aset ini, yang bukan hanya menjamin keselamatan aset, tetapi juga menyediakan perkhidmatan yang fleksibel untuk OKExChain.

Masa penjanaan blok Nerve disahkan dalam 3S. Ini menggunakan mekanisme konsensus POCBFT dan tidak mempunyai transaksi penggantian. Ia sangat sesuai sebagai penyelesaian rangkaian kilat untuk aset arus perdana yang disahkan jangka panjang.

2. Kerjasama ekologi rantaian heterogen NULS dan OKExChain

2.1 Disarankan agar OKExChain mengambil bahagian dalam penyelenggaraan nod penghasil blok NULS.

Setelah menjadi simpul bank maya, kumpulan bukan sahaja mendapat ganjaran dari bank maya Nerve, tetapi juga ganjaran kerana menghasilkan blok. Kolam itu juga dapat mempertaruhkan saham NULS, Ethereum, dan Bitcoin untuk hasil perlombongan Nerve.

2.2 Adalah disyorkan bahawa kontrak pintar NULS DApp & Defi dapat menyokong akses aset OKT

Semua aset di Nerve dapat dipindahkan ke rantai NULS melalui protokol relay NULS. Aset di rantai NULS dapat menyokong pengembangan dan penggunaan kontrak pintar aset OKExChain. Sebagai contoh, identiti digital dan rangkaian penyimpanan Aleph yang diedarkan pada rangkaian NULS. dan NULS telah menjalin kerjasama dengan Ledger.

Selain itu, alat tadbir urus dan POCM juga dapat diakses dengan cepat.

2.3 Disarankan agar dompet NULS Nabox memberikan sokongan untuk aset rentas rantai heterogen dari OKExChain hingga NULS

Dompet ekologi NULS Aplikasi Nabox kini digunakan oleh 10000+ pengguna sebenar pada frekuensi tinggi, dan dapat menyokong akses dan penyimpanan aset rentas rantai OKExChain.

3. Promosi Media

Sebagai ahli ekosistem OKExChain, NULS akan menyediakan sumber agregat, menyatukan media dan pendapat umum tradisional untuk meningkatkan pengaruh industri.

  • Media : HuoXing Finance , Jinse Finance , Beenews , Lianshijie, BightbcNews, PingCaiJin, FengLi.com, YunShi24.com, bitett.com, Zilian8.com, maiyaotop.com, beipopfinance.com, Deep Cloud Finance, CoinPlay, Munzixun.com , dll.
  • Ia boleh dipromosikan oleh lebih dari 10 KOL dengan pengaruh luas di Weibo, Twitter dan Youtube
  • Ia boleh dipromosikan oleh puluhan ribu pengguna berdaftar di forumnya sendiri.

Ia boleh dipromosikan oleh WeChat Group, Telegram Group, Twitter Group dan 100,000+ komuniti lain di seluruh dunia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map