Kajian Binance: Semua Yang Perlu Anda Ketahui

Pertukaran binance adalah salah satu platform pertukaran cryptocurrency terbaik di pasaran. Sekiranya anda mencari tempat yang menyeronokkan dan menarik untuk membuat spekulasi mengenai syiling langka dan berpotensi tinggi, anda pasti menjumpainya. Baca ulasan penuh Binance kami dan buat pilihan anda. Tetapi banyak yang telah berubah sejak ia membuka pintunya, dan ia menyembunyikan beberapa rahsia gelap.

Ulasan kami yang terkini mengenai pertukaran Binance Bitcoin akan merangkumi semua yang perlu anda ketahui. Jangan berniaga sebelum membaca.

Pertukaran binance

Binance telah membawa dunia dengan ribut untuk menjadi pertukaran utama. Altcoin langka dan berpotensi tinggi, hadiah Maserati yang unik, dan yuran bawah tanah murah telah mendorong kenaikannya dari 0 menjadi peneraju pasaran hanya dalam 6 bulan. Malah ia mendaftar 240,000 pengguna baru hanya dalam satu jam.  Tetapi yang benar-benar menjadikannya unik adalah mesin pencocokan inovatifnya. Ia mendakwa sebagai pertukaran paling maju di pasaran, mampu menyamai 1.4 juta perdagangan sesaat.

Itu semua menambah pertukaran yang sangat dipercayai, dihormati, dan diinginkan.

Tetapi tidak sempurna. Terdapat banyak yang perlu anda ketahui mengenai perdagangan Bitcoin di Binance (terutamanya berkaitan dengan yuran).

Jumlah maklumat buruk di luar sana menyukarkan pembentukan pendapat.

Itulah sebabnya saya membuat panduan ini.

Kelebihan:

 • Bayaran Rendah
 • Kecairan Tinggi
 • Syiling Jarang
 • Hadiah yang Unik
 • sentimen Komuniti yang tinggi
 • aplikasi thumbs-up
 • thumbs-up Sangat Laju

Keburukan:

 • Crypto Sahaja
 • Tiada Pecahan Dagangan (penjelasan kemudian)
 • Bayaran Pengeluaran Tinggi pada Sebilangan Duit Syiling

ciri-ciri

Keselamatan

Walaupun tidak jelas bagaimana melindungi dana, kepercayaan masyarakat tinggi. Selain dari 2FA standard, terdapat beberapa butiran lain. Laman web ini sentiasa mengingatkan anda tentang langkah-langkah keselamatan sepanjang perjalanan anda.

Privasi

Binance tidak memerlukan pengesahan untuk akaun Tahap 1. Ini membolehkan anda mengeluarkan sehingga 2BTC sehari. Tahap 2 membolehkan anda menarik 50 BTC sehari dan hanya memerlukan ID gambar.

Mesra Pemula

Semua ciri Binance menyukarkan pemula, terutamanya antara muka perdagangannya. Malah pandangan Asas sukar difahami. Ia juga hanya crypto, jadi anda tidak boleh menggunakan wang tunai untuk kredit untuk mendapatkan duit syiling. Anda mesti mempunyai beberapa.

Bayaran

Walaupun bayaran untuk perdagangan sangat rendah, bayaran pengeluaran untuk beberapa syiling adalah astronomi. Sekiranya anda mahukan duit syiling yang jarang berlaku, wang tebusan raja akan dikeluarkan dari laman web ini.

Sokongan

Binance adalah operasi yang benar-benar antarabangsa. Ia mempunyai sokongan pelanggan berbilang bahasa yang terkenal. Mereka aktif di Reddit dan biasanya boleh dicapai. Kelemahannya ialah kawasan sokongan kurang dan mempunyai artikel dengan bahasa Inggeris yang buruk.

Persembahan

Enjin perdagangan Binance tiada duanya.

Reputasi

Tidak seperti kebanyakan pertukaran lain, saya menjumpai beberapa catatan yang tidak baik dalam Binance. Masyarakat menyukainya.

Secara keseluruhan

Kos rendah, prestasi tinggi, dan buku cair yang penuh dengan altcoin? Apa yang tidak suka? Batu binance.

Baca artikel ini untuk mengetahui cara menyimpan Bitcoin anda dengan selamat.

Mengenai Binance Exchange

Binance adalah pertukaran aset digital Asia yang menggabungkan teknologi dan kewangan. Ini memudahkan pertukaran pasangan mata wang digital dengan mesin termaju di dunia (mampu memproses 1.4 juta pesanan sesaat) Pada asalnya dibiayai melalui penawaran duit syiling awal (ICO) **, kini mendapat sokongan daripada kapitalis teroka dan dengan cepat naik ke puncak pasaran.

Keuntungan utama adalah rangkaian altcoin langka, buku pesanan cair (BTC bahkan bukan aset yang paling banyak diperdagangkan pada 1/26/18), dan kos perdagangan yang sangat rendah. Tetapi saya juga menyukai penglibatan dan pemberian komuniti. Ini adalah salah satu pertukaran yang jarang berlaku yang sebenarnya membolehkan pengguna berpartisipasi dalam penambahan pasangan perdagangan baru, yang merupakan acara yang agak biasa.

kajian pertukaran bitcoin

Binance adalah unik dan menyeronokkan kerana ia cair dan menguntungkan.

Binance mempunyai dunia crypto yang ramai. Ia membuka pintunya pada pertengahan 2017 dan telah meroket ke puncak. Pada masa ini ia merupakan pertukaran utama dari segi jumlah 24 jam ($ 2.2 bilion dolar pada 26 Januari 2018).

Ciri unik lain yang menarik perhatian pedagang adalah duit syiling asli platform, Binance Coin. Bukan sahaja merupakan peluang pelaburan yang hebat (pelajari mengapa kemudian), tetapi ia membolehkan anda mengurangkan yuran perdagangan menjadi dua.

Ia tidak mesra pemula, tetapi menebusnya dengan pelbagai cara.

** ICO – Penawaran syiling awal adalah kaedah crowdfunding yang berpusat di sekitar cryptocurrency. Pada asasnya, permulaan menawarkan “token” yang dapat ditebus untuk mata wang, Bitcoin, atau syiling lain setelah projek dilancarkan. Baca penjelasan penuh di Wikipedia.

Ciri Binance:

 • periksaDitubuhkan: 2017
 • periksaKetua Pegawai Eksekutif: Chengpeng Zhao
 • periksaMata Wang: 188 Pasangan Perdagangan
 • periksaPilihan pembayaran: Crypto
 • periksaPengesahan: Tiada Pengesahan untuk Tahap 1 | Dokumen ID untuk Tahap 2
 • periksaKepantasan: Deposit Segera | Perdagangan Cepat
 • periksaAplikasiYa
 • periksaAlat Dagangan: Pandangan Asas dan Lanjutan
 • periksaHQLinkedin Kata Asia. Khabar angin Januari 2018 Tuntut Tokyo. Ketua Pegawai Eksekutif Chengpen Zhao mengatakan pasukan itu “tersebar” di TV nasional.
 • periksaYuran: .1% (.05% dengan BNB)

Bagaimana Bekerja Pertukaran Bitcoin?

Semasa anda membuat perdagangan, anda tidak membeli atau menjual dari platform. Untuk berdagang di Binance, anda mesti mempunyai crypto dompet yang anda percayai (atau luar talian di a dompet perkakasan. SANGAT SELAMAT).

Apa itu Binance?

Binance adalah pertukaran aset digital yang sesuai dengan pembeli dan penjual. Perdagangan Crypto-to-crypto dibuat antara pengguna dan pertukaran memerlukan bayaran untuk masalahnya. Tidak seperti banyak pertukaran, anda tidak boleh membeli crypto dari Binance.

Sekiranya anda sudah mempunyai crypto anda, pergi ke bursa, deposit, dan pilih akaun anda pasangan perdagangan**.

Binance bukan broker Bitcoin (platform yang menukar mata wang fiat untuk BTC).

**Pasangan Perdagangan – Istilah untuk pasangan dua mata wang untuk perdagangan. Contohnya, BTC / ETH. Dalam kes ini, anda bersetuju untuk memperdagangkan BTC anda untuk ETH atau sebaliknya.

cryptocurrency pasangan perdagangan

Pasangan BTC yang paling popular berada di kanan atas bersama dengan fungsi carian. Anda kini boleh membeli atau menjual ADA untuk BTC.

Adakah Binance Selamat?

Saya yakin bahawa operasi dan pangkalan Binance yang agak teduh di Asia akan mematikan beberapa pengguna. Fakta bahawa ia sangat baru di pasaran adalah faktor lain yang sangat membebani minda orang. Tidak perlu dikatakan bahawa banyak yang menghampiri dengan berhati-hati.

kajian pertukaran binance

Binance – Notis risiko keselamatan.

Kajian Binance: Penipuan atau Pertukaran Crypto yang Baik?

Binance mendakwa dikhaskan untuk keselamatan anda. Itu satu-satunya pertukaran yang saya gunakan yang mengingatkan saya tentang prosedur keselamatan secara berkala. Namun, mereka tidak terlalu terbuka mengenai protokol keselamatan mereka. Halaman Perihal mereka mendakwa “bertingkat & seni bina sistem berbilang kelompok — apa pun maksudnya.

Namun, di sebalik ketakutan, Binance telah memenangi hati masyarakat. Selain daripada prosedur 2FA standard, terdapat bilangan petanda baik untuk Binance:

 • Reddit.com/r/Binance – Sub Binance agak positif. Sebilangan besar pengguna ramah terhadap pertukaran dan mengatakan ia selamat dan terjamin. Benang ini di mana pengguna baru bertanya tentang keselamatan adalah contoh yang baik.
 • Chenpeng Zhao – Ketua Pegawai Eksekutif terkenal dan dihormati, telah mengerjakan banyak projek blockchain sepanjang kariernya.
 • Sentimen Komuniti Tinggi – Binance mempunyai reputasi yang luar biasa.
 • Penyokong Modal Usaha – Selepas ICO syarikat, nampaknya mengumpul $ 10 juta lebih dalam pembiayaan dari Modal Lubang Hitam. Asas kewangannya selamat.

Keputusan: Pemeriksaan keselamatan.

Apakah Yuran Binance Untuk Perdagangan / Pengeluaran?

Binance mengenakan flat .Bayaran 1% pada semua perdagangan yang dibuat.

Tidak seperti pesaing yang mengenakan yuran pembuat / pengambil atau menaikkan harga duit syiling mereka untuk mendapatkan keuntungan, Binance telus, mudah, dan mudah difahami.

Tetapi ada tangkapan …

Binance mempunyai beberapa yuran pengeluaran yang sangat tinggi untuk altcoin. Pengeluaran Bitcoin atau Ethereum adalah lebih kurang standard, tetapi untuk beberapa syiling lain, yurannya boleh dilakukan tanpa had. Sebagai pengguna Reddit “sewenang-wenang” dengan tepat meletakkannya:

“Menipu pengguna di tempat terbuka. Ianya kelakar. CRYPTOCURRENCY MUNGKIN MENGHENTIKAN MIDDLEMAN INI *********, BINANCE. “

Mereka bertindak balas secara berlebihan, tetapi ini menyuarakan sentimen banyak orang di web.

Bayaran Pengeluaran

Berikut adalah bayaran untuk pilihan altcoin popular:

 • periksaRiak: .15 XRP
 • periksaDash: .002 DASH
 • periksaIOTA: .5 IOTA
 • periksaMonero: .04XMR

Bayaran yang lebih tinggi adalah untuk mengelakkan sebilangan besar urus niaga kecil dan mendorong kecairan. Logiknya ialah jika pengguna tidak diizinkan menarik diri, mereka cenderung untuk terus berdagang.

Ini tidak membuat semua orang gembira.

ulasan pengguna pertukaran binance

Jangan ragu untuk melangkau benang pengeluaran wang di Reddit untuk melihat apa yang pengguna katakan pada Januari 2018.

Petua Pro:

Apabila anda berniaga duit syiling yang jarang berlaku, bayaran akan menjadi tinggi. Begitulah keadaannya. Tidak ada pertukaran yang akan memenuhi semua keinginan anda. Sekiranya anda berminat dengan duit syiling tertentu, lakukan penyelidikan untuk melihat pertukaran mana yang menawarkan yuran terbaik untuknya. Pergi ke Coinmarketcap.com dan cari mata wang anda. Klik Pasaran dan anda akan melihat semua pertukaran menawarkan duit syiling anda. Dari sana, Google yang menukar + mengeluarkan wang. Bandingkan dan ambil tawaran terbaik.

Apa itu Syiling BNB?

Binance Coin (BNB) adalah cryptocurrency Binance sendiri. Ia boleh dibeli atau dijual di bursa. Binance mencipta 200 juta daripadanya pada awalnya dan merancang untuk menggunakan 20% keuntungannya setiap suku tahun untuk membeli kembali… .dan memusnahkan mereka!

Binance akan membeli semula tokennya dan memusnahkan separuh daripadanya, dengan itu menyekat bekalan dan meningkatkan nilainya.

BNB dapat digunakan untuk membayar yuran perdagangan dan pengeluaran di laman web ini. Apabila anda menggunakan BNB untuk membayar yuran perdagangan, yurannya adalah .05%. Potongan harga akan menurun setiap tahun.

kajian binance

Bagaimana Bayaran Dagangan Binance dibandingkan dengan Pesaing?

Berbanding dengan pesaing, bayaran masih tidak seburuk itu. Memandangkan apa yang anda jimatkan pada kos perdagangan, ia mungkin akan berakhir jika anda tidak membuat pengeluaran terlalu banyak.

Sekiranya anda melakukan banyak perdagangan dan tidak membuat banyak pengeluaran, ini adalah platform yang sangat murah.

Inilah caranya untuk mencapai pertandingan:

 • periksaBitstamp: .25% Bayaran Dagangan | Bayaran Kad Kredit 5%
 • periksaBittrex: .Bayaran Dagangan 25%
 • periksaBitcoin tempatan: Tiada “yuran” | 1% Komisen Jualan | Harga Syiling Lebih Tinggi
 • periksaCEX.IO ” Bayaran Pembuat: .16% | Yuran Pengambil –25%

Apakah Had Binance Untuk Pengguna Yang Disahkan / Tidak Disahkan?

Satu lagi kelebihan Binance kegemaran saya ialah hakikat bahawa anda boleh menyimpan, berdagang dan mengeluarkan mata wang tanpa pengesahan. Walau bagaimanapun, jika anda ingin membuka had yang lebih tinggi, anda perlu sedikit lebih peribadi dengan syarikat itu.

Disini adalah Had Binance semasa untuk tahap yang berbeza:

 • periksaTahap 1: Boleh mengeluarkan sehingga 2 BTC sehari
 • periksaTahap 2: Boleh mengeluarkan sehingga 50 BTC sehari. Memerlukan ID kerajaan

Untuk jumlah yang lebih tinggi, anda boleh naik ke Tahap 3 (terkesiap!). Anda mesti menghubungi syarikat untuk melakukannya.

Apakah Keperluan Pengesahan Binance untuk Tahap 2?

Sekiranya anda ingin memecahkan rantaian had pengeluaran 2BTC setiap hari, menaikkan level akan menjadikan anda 50BTC sehari untuk dimainkan. Tidak seperti pertukaran lain, pengesahan Binance tidak begitu sukar atau menyerang. Hanya ID kerajaan yang akan dilakukan.

Mula-mula klik kepala kecil di sudut kanan atas dan kemudian serahkan dokumen anda dengan mengklik salah satu daripada dua pautan di halaman.

tahap binance2

Klik kepala kecil di sudut kanan atas dan kemudian serahkan dokumen anda

Sekarang hanya isikan butiran dan muat naik gambar depan dan belakang dokumen.

Isi butiran dan muat naik foto.

Berbanding dengan pertukaran lain yang lebih invasif (*** batuk **** Bitstamp *** batuk ***), ini agak bebas dari rasa sakit. Anda hanya perlu menunggu sokongan untuk mengesahkan anda. Bercakap mengenai sokongan …

Bagaimana Sokongan Pelanggan Binance?

Sokongan pelanggan sama seperti pengadil dalam sukan: sasaran yang mudah untuk menghilangkan kemarahan anda. Hampir setiap pertukaran yang saya teliti mempunyai ulasan sokongan pelanggan yang mengerikan walaupun sokongan itu nyata. Pelanggan yang tidak berpuas hati lebih cenderung mengadu daripada yang senang dipuji.

Tetapi Binance sedikit berbeza.

ulasan binance

Ulasan positif? Itu sesuatu yang baru.

Sokongan ditawarkan dalam beberapa bahasa, termasuk Inggeris, Perancis, dan Cina.

Mereka aktif di media sosial, terutamanya mereka Reddit dan Twitter. Anda mungkin juga kemukakan permintaan di halaman sokongan mereka. Catatan: Binance tidak lagi menawarkan sokongan melalui Telegram (Januari 2018).

Januari 2018: Sokongan mendakwa bahawa tunggakan mereka mengganggu mereka. Masa tindak balas biasa adalah 3 hari. Sokongan.Binance.com.

Tidak semua orang gembira. Ramai yang mendakwa bahawa deposit atau pengesahan mengambil masa terlalu lama, atau sokongan itu tidak responsif. Namun, dugaan terbaik saya adalah bahawa kadangkala mereka berlebihan.

Harus berkongsi ini dari laman Twitter mereka mengenai pertandingan video:

ulasan binance

Mati.

Cara Berdagang Bitcoin di Binance

Binance adalah salah satu pertukaran yang lebih baik di pasaran, tetapi bukan salah satu yang paling mesra pemula. Pandangan perdagangan terdapat dalam Dasar atau Lanjutan, tetapi malah Asas tidak mudah dipahami. Namun, tidak begitu sukar. Oleh kerana tidak ada pengesahan yang diperlukan untuk membuat perdagangan, anda boleh membuat yang pertama hampir seketika.

Langkah # 1: Buat Akaun Anda

Pergi ke Binance.com dan klik Daftar di sudut kanan atas.

pendaftaran binance

Masukkan beberapa butiran utama.

pendaftaran pertukaran binance

Klik pautan di e-mel pengesahan yang dihantar oleh Binance kepada anda.

Langkah # 2: Dayakan 2FA

Binance memberi anda banyak amaran keselamatan semasa anda membuat akaun. Pertama, anda akan diminta untuk mengkaji beberapa petua keselamatan.

kajian pertukaran binance

Klik setiap kotak di sebelah kanan untuk memberitahu Binance bahawa anda telah menyemaknya. Seterusnya, Binance akan sangat mengesyorkan 2FA kepada anda. Sediakannya!

binance membolehkan 2FA

Sekiranya anda memilih Pengesahan Google, anda akan diminta memuat turun aplikasinya. Berikut adalah panduan mengenai bagaimana mengaktifkan 2FA pada Binance menggunakan Google Authenticator.

Sekiranya anda memilih SMS, anda akan diminta memasukkan nombor telefon anda dan kemudian memasukkan kod laluan yang dihantar kepadanya.

pembasmian SMS binance

Langkah # 3: Dana Deposit

Seperti yang saya katakan sebelumnya, anda tidak boleh membeli crypto dari Binance. Anda mesti deposit dari dompet.

Cara Mendeposit Crypto di Binance

Deposit adalah mudah. Pergi ke Dana di kanan atas dan pilih Deposit dari menu lungsur. Dari sana, pilih mata wang yang anda mahukan, salin tampal alamat, dan hantarkan mata wang itu dari dompet anda ke Binance.

Langkah # 4: Mula Berdagang!

Sekarang keseronokan bermula! Sudah tiba masanya anda mengambil pasangan dan mula melakukan Do-Si-Do. Pergi ke tab Exchange di kiri atas dan pilih paparan mana yang anda sukai. Buat masa ini, ikuti asas.

binance memulakan perdagangan

Sekarang anda berada di kawasan perdagangan. Perkara mula menjadi semakin cerdik. Terdapat 10 bahagian yang berbeza untuk dilihat. Dan ini hanya pandangan Asas. Berikut adalah gambaran deskriptif di bahagian sokongan Binance:

perdagangan pertukaran kewangan

Ini tidak dilukis dengan nombor; ini adalah Paparan Asas.

Mungkin kelihatan menakutkan pada mulanya, tetapi buat masa ini anda sebenarnya hanya perlu mengetahui pasangan mana yang ingin anda jual dan bagaimana membelinya. Bahagian 9 di atas adalah tempat pasangan perdagangan dan juga kotak carian. Anda boleh mencari pasangan anda dan kemudian menggunakan bahagian 7 untuk membeli atau 8 untuk menjual. Masukkan jumlah yang anda mahukan dan voila.

binance-trading-pair

Ulasan Binance | Adakah Binance Legit?

Walaupun dengan peningkatan dari permulaan menjadi superstar pertukaran kripto, banyak orang masih bertanya apakah Binance sah.

Ia adalah.

Ulasan di seluruh web umumnya positif. Sokongan pelanggan melakukan pekerjaan dengan baik sesuai dengan permintaan, perdagangan dapat dilakukan dengan mudah, deposit cepat, dan pengalaman perdagangan sangat baik.

Belum ada masalah besar yang dilaporkan dan tidak ada peretasan. Saya mendapati banyak orang bimbang sama ada syarikat itu akan bertahan atau tidak, tetapi mereka melebihi jangkaan. Mereka terus berkembang dan dunia memperhatikan. Ketua Pegawai Eksekutif mempunyai telah dipaparkan di Bloomberg.

“Pertukaran cryptocurrency terbesar di dunia terus bertambah besar.”

– Bloomberg

Ulasan Binance Positif

 • Yuran perdagangan rendah
 • Pasaran cecair
 • Kepantasan laju
 • Pasangan perdagangan yang hebat
 • Sokongan pelanggan yang baik

Ulasan Binance Negatif

 • Bayaran pengeluaran
 • Debu (sisa yang tidak boleh diproses)

Contoh Ulasan Positif

tinjauan positif

Pada tangkapan seterusnya, pengguna mempunyai masalah kepercayaan (TooMeInRealLife) dengan Binance, tetapi sokongan muncul dengan cepat untuk memperbaikinya.

kajian binance

Apa Kata Ulasan Binance Negatif

Ulasan negatif hanya tertumpu pada pengeluaran wang dan debu. Debu adalah pecahan duit syiling yang terkumpul di dalam akaun anda kerana tidak boleh diperdagangkan. Binance belum membenarkan perdagangan pecahan, anda hanya boleh memperdagangkan keseluruhan syiling (1 IOTA, bukan.693 IOTA). Isu ini diperparah lagi oleh yuran perdagangan. Sekiranya anda membeli 1 IOTA, Binance mengambil 1% sebagai bayarannya, meninggalkan anda dengan.9 IOTA. Bermakna anda tidak boleh memperdagangkan IOTA yang baru anda beli! Penyelesaiannya adalah menggunakan Binance Token untuk kos perdagangan.

Binance mendakwa sedang berusaha mencari jalan penyelesaian untuk ini. Secara automatik ia akan “menyapu” debu anda dan menukarnya menjadi Binance Coin

Lawati syarikat kemas kini dan utas cadangan di Reddit untuk mengetahui betapa masyarakatnya membenci bayaran debu dan pengeluaran.

3 Alternatif Binance Mesra Pemula Terbaik untuk Mata Wang Fiat

Sekiranya anda mengintai, terdapat banyak pesaing di pasaran yang memberi anda akses mudah ke crypto dengan fiat (dan jangan memeras anda untuk menariknya).

1 # Pangkalan Wang Syiling

broker cryptocurrency

Pangkalan Wang Syiling adalah broker Bitcoin terbesar di dunia. Ia menjual Bitcoin, Ethereum, dan Litecoin sebagai pertukaran mata wang fiat (USD, EUR). Sekiranya anda mencari kaedah membeli Bitcoin dengan kad kredit yang dipercayai, terkawal, dan selamat, ini adalah kaedah yang paling mudah. Anda juga dapat menggunakan pertukaran mereka, GDAX, untuk melakukan perdagangan dengan pengguna lain. Ini adalah pengalaman paling mesra pemula di web. Baca kami ulasan penuh Coinbase untuk mengetahui cara membeli Bitcoin pertama anda dengan selamat.

2 #Bitcoin tempatan

Logo LocalBitcoins.com

Bitcoin tempatan adalah rangkaian peer-to-peer di mana pengguna berdagang Bitcoin secara langsung antara satu sama lain. Oleh kerana anda berdagang secara langsung dengan pengguna lain, keselamatan rendah dan risiko tinggi. Namun, sebahagian besar pemindahan berlaku tanpa masalah. Sekiranya anda mencari kaedah mudah untuk membeli Bitcoin dengan USD (atau apa sahaja) 100% tanpa nama, ini dia. Ia hanya Bitcoin. Jangan berniaga LocalBitcoins tanpa membaca ulasan lengkap kami terlebih dahulu.

3 # Kraken

logo kraken

Sekiranya kekurangan mata wang fiat membuat anda turun, mungkin sudah tiba masanya anda melepaskan Kraken. Kraken bukanlah platform yang paling mesra pemula, tetapi menawarkan deposit bank dalam sejumlah mata wang. Anda kemudian boleh sibuk menggunakan platform inovatifnya untuk berdagang dengan pelbagai syiling yang hebat dan juga perdagangan margin. Ia menyokong USD, CAD, GBP, EUR, dan JPY.

Binance vs Bittrex

Binance vs Bittrex adalah seperti Yankees vs Red Sox atau kucing vs anjing: perdebatan tidak pernah berakhir. Kedua-duanya adalah pertukaran aset digital dengan kepemimpinan berpandangan ke depan yang telah memperoleh kedudukan dominan. Di sudut merah, Bittrex berbangga dengan perdagangan yang selamat melalui antara muka yang mudah. Di sudut biru, Binance mengubah permainan dengan menawarkan perdagangan dari beberapa koin paling jarang (dan cuba memberi anda Porsche semasa melakukannya).

pertukaran binance Halaman utama pertukaran Bittrex

Pemenang pertarungan tajuk ini diberikan kepada apa yang anda perlukan secara peribadi. Mari kita lihat pertukaran Bitcoin, Bittrex atau Binance yang terbaik.

Bittrex Vital

 • Mata Wang: 190+ mata wang digital, tidak ada fiat
 • Deposit: Crypto (kecuali melebihi $ 10,000 USD)
 • Mengeluarkan: Kripto
 • Pengesahan: Ya
 • Kelajuan Deposit: Sekejap
 • Aplikasi: Tidak
 • Dompet: Ya
 • Komisen: .25%
 • Pasangan Perdagangan: Beratus-ratus

Bittrex vs Binance

 • Yuran: Binance
 • Keramahan Pemula: Bittrex
 • Reputasi: Binance
 • Keselamatan: Bittrex
 • Sokongan: Binance
 • Aplikasi: Binance
 • Kecairan: Binance
 • Persembahan: Ikat
 • Pasangan Perdagangan: Ikat

Bittrex adalah salah satu pengalaman perdagangan termaju di web. Ia adalah diasaskan oleh sekumpulan profesional keselamatan dalam talian yang telah mendedikasikan syarikat untuk memberikan pengalaman perdagangan Bitcoin yang selamat dan pantas. Ini adalah kegemaran di kalangan peniaga yang serius kerana kestabilan, keselamatan, dan kecairannya. Ia adalah pesaing utama untuk Binance di sektor kripto sahaja.

Ini sangat terkawal, yang bermaksud ada lebih banyak pengesahan. Walau bagaimanapun, pengesahan tambahan ini memberikan kestabilan dan keselamatan yang lebih besar.

Pemenang – Binance

Binance muncul di hadapan dalam lebih banyak kategori. Tetapi pada pendapat saya, ia sangat bergantung pada apa yang anda mahukan. Untuk pengalaman perdagangan yang lebih terkawal dan selamat, Bittrex. Sekiranya anda mahukan akses ke lebih banyak altcoin dengan sedikit pengesahan, pilih Binance.

Soalan Lazim Binance

S: Di manakah Binance Terletak?

J: Saya harap saya dapat menjawab anda secara konkrit tetapi saya tidak dapat. Seorang moderator di sub Reddit berkata “HQ dianggap Jepun pada ketika ini (Dis 2017)”. Berita baiknya ialah Jepun adalah salah satu pasaran yang paling progresif untuk pertukaran kripto.

S: Adakah Binance 100% Selamat?

J: Binance agak tenang mengenai keselamatannya. Protokolnya tidak terkenal, tetapi dilihat sebagai selamat. Belum ada masalah. Ketelusan CEO dan penyokong kewangannya cukup bagi orang untuk mempercayainya.

S: Adakah Binance Menerima Deposit USD?

J: Tidak. Ia hanya crypto.

S: Adakah Binance Menoleransi Bot Perdagangan?

J: Ini adalah Wild West, kawan. Sudah tentu anda boleh menggunakan bot perdagangan. Jangan menyalahgunakannya atau anda akan dilarang buat sementara waktu. Sekiranya anda ingin menjana wang Bitcoin dengan banyak, periksa ini 12 alat untuk peniaga kripto yang serius.

S: Adakah Binance Menyokong Pelanggan AS?

J: Ya, pelanggan AS boleh menggunakan Binance.

S: Adakah Binance Memerlukan Pengesahan?

J: Untuk Tahap 1, No. Untuk Tahap 2, anda mesti memberikan ID foto.

S: Apa itu Binance Coin (BNB)?

J: Binance mempunyai token asli yang dipanggil BNB. Ia boleh digunakan untuk membayar yuran perdagangan di laman web ini. Pembekalannya dibatasi secara buatan oleh syarikat sehingga nilainya terus meningkat.

S: Saya Mengeluarkan Wang Tetapi Tidak Tiba. Apa patut saya buat?

J: Sekiranya anda mempunyai masalah pengeluaran, periksa status pengeluaran dalam sejarah anda. Sekiranya menunjukkan ia belum disahkan, bersabarlah. Sekiranya sudah disahkan dan anda belum menerimanya, anda mesti bercakap dengan sokongan di tempat tujuan.

Apa yang Suka / Tidak Suka Cryptopositive

Suka

 • Kepantasan Laju – Mesin yang sepadan sepantas kilat. Dengan lebih dari satu juta sesaat, anda tidak perlu menunggu lama untuk melakukan apa-apa.
 • Kecairan – Bayaran pengeluaran wang Binance membantu memastikan buku pesanan tidak berubah. Buku-buku mereka cair seperti ais di padang pasir.
 • Hadiah – Binance kembali ke dunia kasino dalam talian sekolah lama. Mereka selalu mengadakan pertandingan yang memberikan beberapa hadiah mewah yang sangat serius.
 • Yuran Perdagangan Rendah – Sekiranya anda melakukan jumlah besar dan tidak merancang untuk membuat pengeluaran kecil, Binance tidak ada bandingannya. Bayaran dagangan.1% adalah tahap tonggang tawar.
 • Tidak Perlu Pengesahan – Tahap 1 tidak memerlukan pengesahan dan membolehkan anda menarik sehingga 2 BTC sehari!

Tidak suka

Hei, tidak ada yang sempurna …

 • Bayaran Pengeluaran – Beberapa altcoin mempunyai bayaran yang sangat tinggi. Ini untuk mendorong kecairan. Walau bagaimanapun, sebahagian daripada bayaran tersebut adalah pemerasan sempadan. Saya akan mengatakan bahawa dalam pembelaan Binance, bayarannya sama sama ada anda mengeluarkan $ 50,000 atau $ 50, jadi anda hanya boleh membuat pengeluaran besar lebih jarang.
 • Tanpa Fiat – Anda tidak boleh menggunakan USD atau EUR di Binance.
 • Habuk – Binance tidak membenarkan perdagangan pecahan, yang bermaksud anda mengumpul pecahan syiling yang tidak dapat diperdagangkan. Mereka sedang berusaha mencari jalan penyelesaian.

Keputusan Akhir Kajian Binance Kami

Binance adalah pertukaran paling sibuk di dunia dan telah menggegarkan dunia. Mereka berada di barisan hadapan seluruh dunia crypto. Porsche hadiah, enjin perdagangan inovatif, dan makmal inkubator di mana mereka menyokong permulaan blockchain — Binance melakukan semuanya.

Mereka tidak hanya membuat perdagangan mudah, malah menjadikannya senang dan murah juga. Ini bukan yang paling mesra pemula, dan mereka agak rindu tentang lokasi mereka, tetapi keselamatan dan kestabilan telah bertahan dengan ujian waktu (sekurang-kurangnya waktu yang singkat). Komuniti menyukai yuran rendah, sejumlah besar syiling, dan sokongan hebat. Mereka juga menyukai antara muka perdagangan terperinci.

Selagi anda tidak mengeluarkan wang syiling anda terlalu kerap, anda tidak akan mengalami masalah besar.

Keputusan:

Binance adalah platform dengan bayaran rendah yang bagus untuk berdagang setiap duit syiling yang dapat dibayangkan. Tetapi ia tidak sesuai untuk pemula.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map