Mengalahkan Odds dengan MERJ, StartEngine, dan LiquidPiston

Menentang Kemungkinan

Sementara dunia berjuang untuk beradaptasi dan bertahan, melalui pandemi COVID-19 yang sedang berlangsung, ada beberapa syarikat terpilih yang telah berhasil meneruskan jalan menuju kejayaan.

Daripada memusatkan perhatian pada cobaan dan kesengsaraan, yang dirasakan oleh COVID-19, kami akan melihat sebentar beberapa syarikat ini, yang mendapati diri mereka berkembang pesat pada masa-masa sukar.

MERJ

Yang pertama adalah MERJ Exchange. Pertukaran berasaskan Seychelles ini telah memantapkan diri sebagai pemimpin dalam sektor sekuriti digital yang berkembang. Mereka bukan sahaja menyokong pelbagai sekuriti digital di platform mereka, mereka juga melakukannya secara teratur.

Potensi mereka digarisbawahi hanya dengan melihat sekilas pertumbuhan mereka baru-baru ini. Syarikat nota bahawa walaupun sebahagian besar bursa saham dunia menyaksikan penurunan kapitalisasi sebanyak 7% sepanjang tahun lalu, mereka dapat mencapai pertumbuhan 325%.

Ketua Pegawai Eksekutif MERJ, Edmond Tuohy, baru-baru ini meluangkan masa untuk mengomentari pertumbuhan yang dilihat baru-baru ini, dengan menyatakan, “Pertumbuhan luar biasa ini yang kita lihat adalah refleksi dari pesatnya pasaran kewangan beralih ke struktur yang lebih efisien … MERJ mengganggu model pertukaran saham tradisional, memecahkan halangan rentas sempadan dan melancarkan proses, akhirnya mengurangkan kos untuk, kedua-dua, pelabur dan syarikat tersenarai ”

Sebagai pertukaran yang dikawal selia yang merangkumi sekuriti tradisional, digital dan digital, MERJ nampaknya berada pada posisi yang baik untuk berjaya, baik pada masa sekarang maupun masa depan.

Siapa Pertukaran MERJ?Siapa Pertukaran MERJ?

Tonton video ini di YouTube

LiquidPiston

Syarikat yang berpusat di Bloomfield, Connecticut ini baru saja selesai, yang disebut-sebut sebagai, salah satu Reg tercepat. CF meningkat, setakat ini.

Teknologi yang ditawarkan, oleh LiquidPiston, dibina berdasarkan idea bahawa mesin berputar mempunyai potensi yang belum dimanfaatkan di pasaran ICE. Di mana contoh masa lalu, seperti reka bentuk Wankel yang biasa digunakan, gagal, LiquidPiston kelihatan berjaya. Usaha mereka telah menghasilkan mesin yang membanggakan,

  • Jalur kuasa berskala
  • Reka bentuk yang padat
  • Integrasi kenderaan hibrid
  • 30% peningkatan kecekapan berbanding gas & diesel

Dihoskan melalui StartEngine, crowdfunding LiquidPiston kempen mampu menarik lebih daripada 3000 pelabur untuk mengambil bahagian dalam masa hanya 9 jam. Keputusan?

  • Penilaian $ 51.6 juta
  • $ 1.07 juta dikumpulkan

Dengan aplikasi yang menjanjikan di kedua-dua sektor ketenteraan dan aeroangkasa, enjin berputar generasi seterusnya yang direka oleh LiquidPiston mempunyai masa depan yang cerah. Syarikat itu menyatakan bahawa mereka bermaksud memaksimumkan potensi teknologi mereka melalui usaha yang merangkumi perjanjian pelesenan.

Pada masa di mana VC telah kering, seperti yang diperhatikan oleh banyak orang, kemampuan LiquidPiston untuk tidak hanya mencapai tujuan mereka, tetapi dalam waktu rekod, adalah prestasi yang mengagumkan.

MulaEngine

Akhir-akhir ini, platform crowdfunding benar-benar mendorong narasi bahawa mereka adalah penjaga pintu untuk membiayai pada masa-masa seperti ini. Dengan kenaikan LiquidPiston yang disebutkan di atas, mereka nampaknya menyukai sesuatu.

Ketua Pegawai Eksekutif StartEngine, Howard Marks, menyatakan,

“Saya gembira kerana kenaikan Liquid Piston berjaya. Sebenarnya, kenaikan Liquid Piston adalah kempen Reg CF terpantas sepanjang masa di platform kami… Misi StartEngine adalah untuk membantu usahawan mencapai impian mereka, dan saya berharap agar Liquid Piston dapat menggunakan $ 1.07 juta yang mereka hasilkan dan ribuan pelabur baru mereka untuk mencapai kejayaan mereka. “

Lebih lanjut mengukuhkan naratif ini adalah pengumuman baru-baru ini bahawa Kevin O’Leary, aka Mr. Wonderful, telah menjadi penukar dana crowdfunding; Sehingga kini dia bukan sahaja menjadi pelabur di StartEngine, tetapi juga ahli pasukan yang aktif.

Mr. Wonderful Menyelaraskan Usaha dengan Platform Ekuiti Crowdfunding ‘StartEngine’

Mr. Wonderful Bergabung dengan StartEngineMr. Wonderful Bergabung dengan StartEngine

Tonton video ini di YouTube

Penawaran Alternatif

Walaupun syarikat-syarikat yang disenaraikan di sini hari ini sangat berbeza dalam apa yang mereka tawarkan, ada sifat umum di antara mereka – alternatif kepada norma, dan perspektif ke depan.

MERJ telah memutuskan bahawa sekuriti digital akan memegang tempat yang menonjol pada masa depan pelaburan. Mereka telah mengambil sikap ini dan membina platform yang menjanjikan untuk menyokong mereka.

StartEngine telah memutuskan bahawa – terutamanya pada masa bergelora – PKS dapat memanfaatkan modal yang dihasilkan melalui crowdfunding; Daripada laluan ‘VC’ yang lebih tradisional.

LiquidPiston telah memutuskan bahawa memang ada tempat untuk enjin pembakaran dalaman bergerak maju. Kunci untuk membuat kerja ini? Menyempurnakan apa yang dulunya disebut sebagai reka bentuk radikal, dan menjanjikan (mesin berputar).

Dengan melepaskan diri dari cetakan tersebut, syarikat-syarikat ini berjaya, baik, intrik dan menarik minat pelabur untuk membuka jalan menuju kejayaan yang berterusan.

Dalam Berita Lain

Walaupun syarikat yang dibincangkan di sini mungkin berkembang, masih terdapat banyak masalah yang timbul semasa wabak ini. Artikel berikut melihat beberapa isu yang menarik perhatian kita selama ini.

Kesan COVID-19

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map