OKEx Jumpstart: Peraturan Baru Dijelaskan

4 mata yang perlu diberi perhatian untuk menjamin peruntukan anda dalam penjualan token OKEx

Secara ringkas

  • Tidak ada lagi sesi langganan kedatangan pertama.
  • Jumlah peruntukan anda akan ditentukan berdasarkan jumlah dan tempoh pegangan OKB anda, atau jumlah dagangan anda.
  • Peraturan baru akan berkuat kuasa dari penjualan token ke-9 yang akan datang.

Sejak dilancarkan, OKEx Jumpstart telah mengadakan lapan penjualan token dalam masa enam bulan. Walaupun kami disanjung oleh sokongan luar biasa dari pengguna kami, kami selalu mencari ruang untuk meningkatkan produk dan perkhidmatan kami.

Setelah meninjau maklum balas dari komuniti kami, menjadi perhatian kami bahawa banyak pengguna mengalami kesukaran ketika mendapatkan peruntukan, terutama ketika terjual habis hanya dalam beberapa saat. Untuk membolehkan penyertaan lebih luas dalam penjualan token, dari penjualan token OKEx Jumpstart ke-9 yang akan datang dan seterusnya, kami akan melaksanakan peraturan yang diperbaiki. Berikut adalah beberapa sorotan yang perlu diperhatikan:

1. Dua sesi langganan baru dengan ambang yang lebih rendah

Memperkenalkan dua sesi langganan Jumpstart OKEx: the Sesi Peruntukkan Eksklusif OKBelievers dan juga Sesi Peruntukan Keistimewaan OKTraders.

Berbanding dengan penjualan masa lalu, untuk mengambil bahagian dalam penjualan token, pengguna yang berminat diminta untuk mengadakan minimum harian hanya 100 OKB untuk 5 hari berturut-turut sebelumnya (berbanding 100 OKB selama 30 hari sebelumnya) sebelum setiap hari penjualan token. Ambang yang lebih rendah seperti yang ditawarkan oleh peraturan baru, anda boleh mendapatkan peruntukan yang lebih besar dengan menahan lebih banyak OKB dalam tempoh 5 hari.

Di samping itu, di bawah peraturan baru, bagaimana anda memenuhi syarat akan membuat perbezaan pada pekali peruntukan anda dalam dua sesi tersebut. Maklumat lebih lanjut akan dihuraikan di bawah.

2. Pengiraan pegangan OKB: menahan lebih lama lebih lama daripada pembelian terakhir secara pukal

Pada masa lalu, telah diperhatikan bahawa sebilangan pengguna berusaha untuk mencapai pegangan rata-rata harian OKB dengan membeli OKB secara pukal dalam beberapa hari terakhir sebelum penjualan. Dengan peraturan baru, kami mendorong pengguna yang berminat untuk menahan jumlah OKB yang diperlukan secara berterusan.

Ingat yang baru Sesi Peruntukkan Eksklusif OKBelievers yang disebut di atas? Peraturan untuk sesi ini mirip dengan sesi langganan pertama dalam penjualan lalu. Walau bagaimanapun, dengan menahan jumlah OKB yang diperlukan secara berterusan, seseorang dapat memperoleh pekali peruntukan yang lebih tinggi dan dengan itu peruntukan yang lebih besar.

Jadual di bawah menunjukkan perbezaan pekali dengan menahan OKB secara berterusan (kiri) dan membeli secara pukal pada saat-saat terakhir (kanan):

Sekiranya pekali pegangan minimum dan pegangan purata berbeza, anda akan diberi pekali mana yang lebih tinggi. Anda sentiasa dapat memeriksa rekod pekali dan snapshot OKB anda di laman web OKEx Jumpstart.

Seperti biasa, jika anda berhenti memegang atau kekurangan pegangan rata-rata harian OKB yang diperlukan, anda boleh mendapatkan semula kelayakan anda dengan membeli OKB secara pukal sebelum hari penjualan untuk mencapai keperluan pegangan harian purata yang anda inginkan.

3. Sesi berdasarkan jumlah dagangan baru

Berlainan dengan sesi langganan kedua sebelumnya, Sesi Privilege OKTraders Allotment yang baru adalah sesi langganan khas untuk hanya token penjualan bekalan jualan yang lebih besar.

Dalam sesi ini, kelebihan peruntukan diberikan kepada mereka yang banyak berdagang di OKEx, kerana pekali peruntukan untuk sesi ini bergantung pada jumlah perdagangan spot OKEx terkumpul (dalam Bitcoin) sejak penubuhan OKEx. Anda boleh menggunakan pekali anda di laman web Jumpstart OKEx.

Pekali yang sepadan adalah seperti berikut:

4. Formula peruntukan baru: tidak lagi penjualan pertama-datang-pertama-dilayan

Setelah meninjau maklum balas daripada komuniti kami, kami khuatir bahawa banyak pengguna kami tidak senang dikecualikan daripada penjualan masa lalu. Oleh yang demikian, kami memutuskan untuk meninggalkan model yang dilayan dahulu dan membenarkan seberapa banyak peserta untuk menyertai penjualan token kami dengan mengubah formula peruntukan.

Formula peruntukan baru adalah seperti berikut:

Formula ini berlaku untuk kedua-dua Sesi Peruntukkan Eksklusif OKBelievers dan Sesi Peruntukkan OKTraders.

Ringkasnya, peruntukan anda akan ditentukan oleh pekali, jumlah langganan anda, dan jumlah penawaran sesi, tanpa mengira urutan anda menyertai sesi tersebut.

5. Perlindungan yang lebih baik daripada menipu

Kami juga menyedari keluhan bahawa beberapa pengguna cuba mendapatkan peruntukan dengan memanipulasi beberapa akaun. Untuk melindungi kepentingan pengguna umum, syarat pengesahan KYC OKEx Jumpstart akan diangkat ke KYC2. Dengan berbuat demikian, kami berharap dapat menjalin keadilan di kalangan pengguna institusi dan runcit.

Lebih-lebih lagi, masa langganan untuk kedua-dua sesi akan dilanjutkan dari 10 minit hingga 30 minit dan tiada had langganan lagi akan dikenakan, yang membolehkan penyertaan lebih luas dari semua pengguna.

Untuk peraturan terperinci, sila rujuk pautan di bawah:Peningkatan Peraturan Penjualan Token JumpEst OKEx

Kami akan terus mendengar

OKEx Jumpstart tidak akan menjadi platform yang berjaya dan boleh dipercayai tanpa sokongan pengguna kami, baik institusi dan juga runcit. Kami percaya persekitaran yang adil adalah satu-satunya cara untuk kami dan industri berkembang lebih maju.

Seperti biasa, kami ingin menjemput anda untuk memberikan idea berharga anda mengenai peraturan baru. Jangan ragu untuk meninggalkan pemikiran anda di media sosial kami.

Ikuti OKEx pada:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Laman web: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map