Cara Menjana Wang Dengan PC Anda Dihidupkan Dengan Rangkaian Gladius.io

Gladius Network adalah ekosistem pada blockchain Ethereum yang menyediakan jalan bagi pengguna PC untuk menyewakan lebar jalur yang tidak digunakan untuk melindungi laman web daripada serangan DDoS dan juga membantu mereka dalam menyampaikan laman web mereka dalam masa yang cepat.

Dalam dunia hari ini, kepantasan adalah segalanya. Orang tidak mahu menunggu begitu lama untuk mendapatkan maklumat yang mereka perlukan melalui Internet yang disampaikan kepada mereka. Mereka tidak atau tidak mampu menunggu berjam-jam untuk berbual dengan orang yang disayangi itu. Perkara itu perlu berlaku seketika jika syarikat harus memperoleh pendapatan yang baik maka mereka memerlukan banyak khalayak untuk membuat angka besar ini untuk terus berniaga. Tetapi bagaimana mereka bermaksud menjaga khalayak mereka ketika memerlukan beberapa saat untuk memaparkan laman web mereka (atau laman web ditutup sepenuhnya oleh serangan DDoS), dan penonton harus menunggu lama untuk melihat laman web tersebut. Itu akan menjadi pengalaman pengguna yang buruk, dan ini dapat membuat syarikat gergasi kehilangan pendapatan besar setiap tahun.

Bagaimana Sistem ini Berfungsi

Dengan Gladius.io, pengguna dapat menjana wang dengan desktop mereka dengan menjalankan Gladius.io Desktop Client di komputer mereka di latar belakang. Tidak seperti perlombongan, pengguna yang menjalankan aplikasi ini tanpa mengira sistem operasi mereka tidak menghasilkan token baru tetapi dibayar sebagai sebahagian daripada lebar jalur rangkaian mereka, dan ruang komputer digunakan untuk menyampaikan laman web dengan lebih cepat kepada khalayak di seluruh dunia.

Pelanggan Desktop Gladius.io

Pelanggan Desktop Node adalah aplikasi lightweight yang dapat dijalankan di latar belakang. Sistem operasi utama pada masa ini menyokongnya. Pelanggan adalah antara muka untuk menyambung ke rangkaian kolam di mana semua kerja berlangsung. Walaupun setiap node sangat penting bagi ekosistem, namun setiap simpul turun sama sekali tidak berpengaruh terhadap kehilangan perlindungan atau penyampaian laman di atas blok block.

Node membolehkan komputer di mana mereka dipasang mengesahkan dan mengirim permintaan kembali ke kolam untuk aplikasi yang disetujui dan juga menyekat permintaan jahat melalui Internet. Setiap permintaan yang sah bermaksud lebih banyak wang untuk pelanggan nod dan simpul tersebut diberikan peratusan token yang lebih tinggi yang merupakan nilai wang sebenar.

Jualan Token Gladius

Jaringan Gladius memberi peluang kepada burung awal untuk memperoleh token mereka sebentar sebelum token tersebut disiarkan. Token yang diperoleh di ICO hadir dengan peratusan besar yang tidak anda dapat ketika projek ini berjalan dan berjalan. Semua token yang dibeli semasa ICO dengan Ethereum mempunyai Token Gladius tertentu yang anda dapatkan sebagai balasan. Token ini diperlukan untuk pembayaran ke kumpulan nod oleh laman web, ini juga membolehkan anda berpartisipasi dalam menyewa lebar jalur dan ruang simpanan anda, membayar CDN, dan terakhir untuk membuat kumpulan.

Jadual ICO
 • Akan ada penjualan pra-token peribadi dan awam.
 • Jualan Pra-Token Persendirian sedang berlangsung dan dijadualkan berakhir pada 23 November 2017. Untuk mengambil bahagian, anda perlu menghantar e-mel untuk menghantar e-mel ke [e-mel dilindungi] atau menyertai mereka kumpulan Telegram rasmi.
 • Jualan Pra-Token Umum dijadualkan bermula pada 24 November dan akan berakhir pada 30 Disember 2017. Anda mendapat 600 Token Gladius dengan 20% bonus pada setiap Ethereum yang anda sumbangkan.
 • Jualan Awam Utama Gladius Token bermula 14 Januari 2018 dan dijadualkan berlangsung selama empat minggu.
 • Minggu pertama Jualan Awam, anda mendapat 525 token per Ethereum dan bonus 5% juga.
 • Minggu kedua, 515 token per Ethereum dan 3% bonus.
 • Minggu ketiga, anda mendapat 505 token dengan bonus 1% untuk setiap Ethereum yang disumbangkan.
 • Minggu keempat, 500 Token Gladius setiap Ethereum tanpa hadiah.

Untuk menyertai Gladius Token Sale, anda perlu Daftar disini.

Jadual dan Jadual Pelancaran Gladius.io
 • 15 Oktober 2017 – Pra-Penjualan Swasta dan penggalangan dana keluar bermula (live sekarang)
 • 30 Oktober 2017 – Pelepasan platform Alpha untuk membolehkan pengguna menguji penggunaan Token Gladius.
 • 24 November 2017 – Pembukaan presale awam
 • 14 Januari 2018 – ICO awam
 • Mac 2018 – Pelancaran DDoS dan CDN.
 • Ogos 2018 – Pelancaran Rangkaian Penuh.
 • Disember 2018 – Sistem akan dioptimumkan untuk prestasi yang lebih baik.
Kesimpulannya

The Gladius.io Jaringan pasti akan menjadi penukar permainan jika akhirnya dilancarkan. Menggunakan kekuatan Blockchain, menggabungkan semua sumber yang mungkin untuk menghasilkan kecekapan dan lebih banyak keselamatan di web adalah sesuatu untuk dilaburkan. Peluang untuk menjana wang sambil melepaskan sumber yang tidak digunakan juga sangat luar biasa dan sesuatu yang menggembirakan Internet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map