15 Langkah Untuk Membeli Saham KuCoin (KCS) Di KuCoin Exchange

The Saham KuCoin (KCS) adalah token terutamanya untuk digunakan pada Pertukaran KuCoin. Hari ini, kami akan menunjukkan kepada anda semua langkah untuk membeli Saham KuCoin. KCS adalah token ERC20 dan dengan bekalan awal 200 juta token. Memegang beberapa Saham KuCoin memberi anda peratusan 50% yuran perdagangan yang dibayar oleh pengguna platform KuCoin dan dikongsi di antara pemegang token. Memegang beberapa token KCS juga memberi anda potongan harga 1% untuk setiap 1,000 token KCS yang anda pegang. Diskaun maksimum untuk yuran perdagangan adalah diskaun 30%.

The Token KCS boleh ditukar dengan Bitcoin, Ether, NEO, Bitcoin Cash, Red Pulse, dan Dash. Tempat terbaik untuk memegang token Saham KuCoin adalah di platform pertukaran cryptocurrency KuCoin.

beli saham KuCoin

KuCoin mungkin merupakan salah satu pembelian terbaik kerana KCS telah menyaksikan pertumbuhan yang stabil sejak beberapa bulan kebelakangan.

Cara Membeli Saham KuCoin di KuCoin Exchange

Ikuti panduan di bawah untuk membeli token Saham KuCoin di KuCoin Exchange.

Langkah 1 – Pendaftaran

Daftarkan akaun di Pertukaran KuCoin. Klik di sini untuk melayari halaman Pendaftaran Akaun KuCoin untuk mendaftar di platform.

Langkah 2 – Borang Pengisian

Masukkan butiran yang diperlukan untuk membuat akaun. Yang diperlukan adalah alamat e-mel yang sah dan kata laluan yang selamat. Kata laluan boleh berupa abjad angka sehingga menjadikannya lebih sukar untuk mengetahui penyerang siber. Klik butang BERIKUTNYA apabila anda selesai.

Langkah 3 – Pengesahan email

Anda harus menerima surat di peti masuk / spam akaun e-mel yang anda daftarkan. Log masuk dan klik pautan di surat yang dihantar untuk mengaktifkan akaun anda. Proses ini adalah untuk mengesahkan bahawa anda mempunyai akses ke akaun e-mel yang anda daftarkan.

Langkah 4 – Pengaktifan

Proses pengaktifan akan membawa anda terus ke akaun anda di Platform KuCoin, jika tidak, masukkan butiran yang baru anda daftarkan dan klik pada butang log masuk.

Langkah 5 – Klik “Deposit”

Klik pada pautan DEPOSIT di sebelah kanan skrin anda untuk menambahkan sejumlah wang ke akaun anda.

Langkah 6 – Dapatkan Akaun Anda

Semasa membuat deposit untuk pertama kalinya, anda diminta untuk mengamankan akaun anda dengan menyiapkan Google Authenticator.

Langkah 7 – Pengesah Google

Ikuti arahan untuk menyiapkan pengesah Google untuk akaun anda seperti yang ditunjukkan di skrin anda. Muat turun, pasang dan masukkan kod yang dipaparkan untuk mengaktifkan keselamatan Pengesahan Google pada akaun KuCoin anda.

Langkah 8 – Pilih Aset

Anda mungkin akan melihat halaman deposit lalai untuk menyimpan token saham KuCoin, klik pada menu drop-down dan pilih aset yang ingin anda depositkan. Oleh kerana yuran transaksi yang tinggi dan masa pengesahan transaksi yang perlahan, anda mungkin ingin mengikuti Ether (ETH). Menjimatkan sejumlah besar dolar yang dapat anda tambah hingga apa yang anda beli berbanding dengan bertransaksi dengan bitcoin.

Langkah 9 – Ether Wallet

Apabila aset ETH dipilih, alamat dompet Ether anda di Pertukaran KuCoin dihasilkan dan dipaparkan. Ini boleh digunakan untuk membuat banyak deposit.

Langkah 10 – Alamat Dompet

Salin alamat dompet ke dompet anda di luar Pertukaran KuCoin, di mana anda pada masa ini menyimpan beberapa cryptocurrency Ether dan menghantar beberapa ke KuCoin. Tunggu beberapa saat sehingga urus niaga merefleksikan pertukaran KuCoin. Ini tidak akan memakan masa yang lama dengan syarat anda menggunakan sejumlah besar gas untuk transaksi anda. Gunakan ethgasstation.info untuk melihat purata gas semasa transaksi anda.

Langkah 11 – Pautan Pasaran

Setelah deposit anda tercermin, klik pada pautan PASARAN di bahagian atas halaman.

Langkah 12 – Tab ETH

Klik pada tab ETH.

Klik pada KCS / ETH dari senarai aset yang dipaparkan di halaman. Mungkin akan menjadi yang pertama dalam senarai, jika tidak, gunakan kotak duit syiling di bahagian atas bahagian aset.

Langkah 13 – Kod Pengesah

Pada halaman KCS / ETH, bahagian untuk membeli dan menjual harus dilumpuhkan; anda diminta memasukkan kod dari aplikasi Google Authenticator anda.

Langkah 14 – Pautan Harga Terbaik

Klik pada pautan Harga Terbaik di medan Harga dan harga pasaran terbaik akan diisi ke dalam kotak.

Langkah 15 – Beli Saham KuCoin

Masukkan bilangan token KCS yang ingin anda tukar dengan Ether anda atau klik pada pautan Maksimum, dan nombor yang boleh anda beli dengan semua dana yang anda depositkan akan ditunjukkan dalam kotak Jumlah.

Klik pada butang BELI untuk membeli saham KuCoin.

Tunggu sebentar, dan token Saham KuCoin anda akan dikreditkan ke dompetnya.

Di sana Anda pergi, sekarang anda mempunyai Saham KuCoin yang juga akan menawarkan bonus harian. Lihatlah di sini.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me