Dompet Ikon Terbaik (ICX) Untuk Menyimpan ICX Pada 2019

ICON adalah token yang berusaha untuk menghubungkan seluruh dunia dengan lebih baik dengan mewujudkan rangkaian yang terdesentralisasi di mana rangkaian blok yang berbeza dapat berinteraksi antara satu sama lain seperti bagaimana telefon pintar moden berinteraksi antara satu sama lain melalui internet. Rangkaian ICON terdiri daripada pelbagai institusi, seperti syarikat insurans, hospital, universiti, institusi kewangan, dan banyak lagi.

Gunakan Binance Untuk Membeli Atau Berdagang untuk ICON ICX Hari Ini!

Walaupun ICON masih baru di pasaran kripto, ia pasti revolusioner kerana pada masa ini berada di antara 30 cryptocurrency teratas di dunia mengikut ukuran pasarannya.

Untuk membeli ICX, anda memerlukan dompet yang selamat dan mesra pengguna untuk menyimpan token dengan selamat. Namun, memilih dompet yang sesuai boleh menjadi tugas yang mencabar terutama bagi pengguna crypto baru.

Panduan ini mengandungi dompet ICON terbaik berdasarkan ciri-cirinya, yang boleh anda gunakan khusus untuk penyimpanan ICX.

Sumber: tokenclub.co

Lejar Nano S

Lejar Nano S Laman web: https://shop.ledger.com/products/ledger-nano-s

Lejar Nano S Jenis Dompet: Perkakasan

Kemudahan penggunaanYa

SelamatYa

Kos: Dibayar

Ledger Nano S adalah dompet perkakasan yang memberi penekanan besar pada keselamatan. Dompet perkakasan crypto direka sebagai peranti USB yang boleh disambungkan ke port USB PC. Ini bermaksud bahawa cryptocurrency disimpan di luar talian di mana tidak ada penggodam atau pihak ketiga yang tidak dibenarkan dapat mengaksesnya.

Ledger Nano S dilengkapi dengan skrin paparan untuk pengesahan operasi sensitif dengan mudah. Menjalankan transaksi cryptocurrency menggunakan dompet tidak memerlukan kepakaran atau pengetahuan teknikal kerana semua operasi pada peranti dikendalikan secara manual hanya dengan dua butang.


Sebagai langkah keselamatan tambahan, Ledger Nano S menggunakan cip selamat untuk mengesahkan integriti peranti setiap kali ia disambungkan ke port USB; ini menghilangkan keperluan meletakkan pelekat anti-gangguan untuk melindungi dompet. Cip selamat direka untuk menahan sebarang serangan dengan mengasingkan semua kunci peribadi dengan selamat di dalam peranti.

Dompet ini dikuasakan oleh sistem operasi unik, BOLOS, yang dikembangkan oleh Ledger. Fungsi utama BOLOS adalah meletakkan perisai pada setiap aplikasi pada peranti pengguna untuk memastikan mereka tidak dapat mengakses maklumat sensitif dompet.

Selain itu, Lejar Nano S menyokong pelbagai cryptocurrency, termasuk ICON, yang membolehkan pengguna menguruskan pelbagai duit syiling menggunakan satu dompet.

Dompet Ikon

Sumber: chrome.google.com (aplikasi)

Dompet ICONex ICON

ICONex Laman web: https://icon.foundation/

ICONex Jenis dompet: Sambungan Chrome / Mudah Alih

Kemudahan penggunaanYa

SelamatYa

Dibayar: Percuma

Dilancarkan pada Februari 2018, dompet ICONex adalah dompet ICON rasmi dan dapat diakses melalui pelanjutan krom serta aplikasi mudah alih yang serasi dengan peranti iOS dan Android. Selain dari ICON, dompet sambungan krom dan dompet crypto mudah alih menyokong pelbagai jenis cryptocurrency, seperti Ether dan token ERC20 berasaskan Ethereum yang lain.

Dengan ICONex, anda boleh membuat beberapa dompet, yang dipisahkan berdasarkan nama dan mengandungi alamat individu untuk menghantar dan menerima dana. Sebaik sahaja anda membuat dompet ICONex, anda akan menerima Kedai Kunci untuk penyimpanan, yang akan menjadi fail sandaran dompet untuk contoh ketika dompet itu terganggu.

Selepas itu, anda akan menerima kunci persendirian secara rawak yang akan berada di bawah kawalan penuh anda. Selain itu, untuk mengelakkan akses ke dompet yang tidak dibenarkan, anda boleh menyiapkannya menggunakan kod PIN enam digit, yang akan diperlukan setiap kali anda membuka dompet. Sekiranya anda ingin memindahkan token ERC20 ke syiling mainnet, anda boleh menggunakan ciri pertukaran token lanjutan.

Ciri tambahan ICONex merangkumi antara muka yang mesra pengguna. Dompet yang berfungsi penuh hanya mempunyai beberapa tab untuk ditukar, dan pengguna dapat mengeksport semua dompet mereka untuk pertukaran cryptocurrency yang mudah.

Sumber: chrome.google.com (aplikasi)

Dompet ICE MyEtherWallet

MyEtherWallet Laman web: https://www.myetherwallet.com/

MyEtherWallet menaip: Web

Kemudahan penggunaanYa

SelamatYa

Kos: Percuma

MyEtherWallet adalah dompet cryptocurrency sumber terbuka dan dompet sisi pelanggan yang membolehkan pengguna berinteraksi dengan Ethereum Blockchain sambil memastikan bahawa mereka tetap sepenuhnya mengawal kunci peribadi mereka. Walau bagaimanapun, sangat penting untuk diperhatikan bahawa walaupun anda dapat membuat dompet pada penyemak imbas web dengan MEW, itu bukan dompet dalam talian kerana semua data dan dana pengguna disimpan dengan selamat di komputer pengguna dan bukan di pelayan mereka.

Proses penyediaan di MyEtherWallet agak mudah kerana tidak diperlukan perincian peribadi, yang merupakan nilai tambah bagi pengguna yang mengutamakan anonim dan privasi. Dompet siap digunakan sebaik sahaja anda memuat turunnya.

Selain itu, dompet web menyokong pelbagai token berasaskan Ethereum, seperti token ETH, ETC, EOS dan ERC20 melalui satu muka. Ia juga serasi dengan dompet perkakasan crypto lain, seperti Geth, Mist, MetaMask, Jaxx Wallet, dompet perkakasan Ledger Nano S dan dompet TREZOR.

MEW memberi pengguna kemampuan untuk membuat dompet cryptocurrency dan memulakan transaksi luar talian, yang lebih selamat daripada menggunakan penyemak imbas web. Terdapat banyak panduan dan pilihan Soalan Lazim di laman web mereka yang dapat memberikan maklumat tambahan kepada pengguna yang mungkin tidak biasa dengan cara MyEtherWallet berfungsi.

Dompet Ikon

Sumber: steemit.com

Dompet Eidoo

Dompet Eidoo Laman web: https://eidoo.io/

Eidoo Jenis dompet: Desktop dan Mudah Alih

Kemudahan penggunaanYa

SelamatYa

Kos: Percuma

Eidoo adalah dompet cryptocurrency desktop dan dompet crypto mudah alih yang serasi dengan peranti Android dan iOS. Selain menjadi salah satu dompet ICON terbaik, Eidoo membolehkan pengguna menguruskan jenis cryptocurrency lain dengan cekap, seperti token BTC, ETH, ERC20, dan ERC223.

Eidoo bukan dompet penjaga, yang bermaksud bahawa ia tidak menyimpan pemilikan kunci peribadi kerana ia disulitkan dalam aplikasi di mana pemiliknya adalah satu-satunya yang dapat menyahsulitnya. Untuk menggunakan dompet multi-kripto, pemilik tidak diminta untuk memberikan maklumat peribadi mereka. Ini juga merupakan dompet deterministik hirarki, di mana pengguna dapat menyimpan token mereka menggunakan satu frasa laluan.

Eidoo disatukan dengan pertukaran crypto hibrid yang mempunyai antara muka yang selamat dan senang digunakan dan buku pesanan intuitif untuk perdagangan silang lancar antara ETH dan aset ERC20 lain yang berbeza.

Selanjutnya, Eidoo mempunyai senarai ICO terpilih yang sering dikemas kini. Senarai tersebut mengandungi maklumat setiap ICO dan pengguna dapat mengambil bahagian dalam ICO secara langsung dari aplikasi. Semua ICO yang disenaraikan mematuhi peraturan tempatan.

Ciri-ciri Eidoo yang lain termasuk kemampuan untuk menangani alamat Ethereum dan Bitcoin kenalan pengguna dengan cara yang mudah dan standard, pengiktirafan automatik semua token yang disokong oleh Ethereum Blockchain, dan sejarah transaksi yang jelas untuk Ether, BTC, dan mana-mana pengguna token lain.

Dompet Ikon

Sumber: trustwallet.com

Trust Mobile Wallet

Trust Mobile Wallet Laman web: https://trustwallet.com/

Amanah Mudah Alih Jenis dompet: Mudah Alih

Kemudahan penggunaanYa

SelamatYa

Kos: Percuma

Trust adalah dompet cryptocurrency mudah alih yang menyimpan ICON serta token ERC20 dan ERC223. Antara muka Trust mudah digunakan dan memberi pemilik akses kepada penyemak imbas dApp bawaan, penyimpanan duit syiling, dan tetapan lanjutan. Semua kunci peribadi disimpan secara tempatan di Trust, dan laman web melindunginya menggunakan ciri keselamatan terkemuka di dunia seperti yang terdapat pada telefon pintar moden.

Dompet crypto mudah alih telah melaksanakan langkah-langkah keselamatan lanjutan untuk memastikan bahawa semua aset yang disimpan seaman mungkin. Sebagai contoh, Trust mempunyai sokongan cap jari dan kod PIN yang menghalang akses tanpa izin ke dompet. Aplikasi ini juga memberitahu pengguna setiap kali alamat digunakan. Sebagai tambahan kepada langkah-langkah ini, Trust menggunakan kunci pemulihan yang meningkatkan keselamatan dana.

Kepercayaan adalah mesra pengguna kerana pengguna dapat melakukan manuver dengan mudah antara pelbagai ciri aplikasi menggunakan tab. Yang penting, pemilik tidak diminta memberikan maklumat peribadi untuk mula menggunakan dompet cryptocurrency. Ini menjadikan Trust sebagai salah satu dompet ICON terbaik di pasaran.

Terdapat pasar dApp di dalam dompet di mana pemaju aplikasi yang terdesentralisasi dapat menyerahkan projek mereka sebaik sahaja disahkan. Dompet menggunakan token sebagai cara untuk mendorong komuniti yang sihat di pasaran.

Pemikiran Akhir

Ini adalah senarai dompet ICON terbaik kami. Ingat, untuk menjamin keselamatan token ICX anda, anda harus memuat turun dompet ini dari sumber rasmi mereka setelah melakukan kajian terperinci mengenai dompet berkenaan dengan penyedia, sebarang pelanggaran keselamatan sebelumnya, dan ulasan bebas dari pengguna lain. Anda juga harus memastikan bahawa anda menerapkan ciri keselamatan yang ada, seperti menetapkan nombor PIN pada akaun dan mengaktifkan pengesahan 2 faktor.

Selain itu, adalah penting bahawa semua peranti yang akan digunakan untuk mengakses dompet crypto mempunyai perlindungan antivirus yang dikemas kini. Anda juga tidak boleh berkongsi kunci peribadi anda dengan sesiapa sahaja dan memastikan dompet yang anda pilih membolehkan anda mengawal sepenuhnya kunci peribadi anda.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map