Dompet EOS Terbaik 2019 | Tempat Simpan EOS Selamat & Mana Dompet Mudah Alih EOS Terbaik

Setelah melancarkan Mainnet dan mengakhiri ICO mereka, rangkaian EOS tidak lagi bergantung pada dompet ERC20. Syarikat itu melepaskan diri dari blockchain Ethereum dan memperkenalkan dompet digitalnya sendiri. Sama sahaja, selalu penting untuk mendapatkan dompet EOS terbaik untuk duit syiling EOS anda. Berikut adalah senarai dompet EOS untuk dipilih dan selamat digunakan.

# 1. Dompet Infinito EOS

EOS Laman web Wallet: https://www.infinitowallet.io/

EOS Jenis dompet: Dompet dalam talian sejagat

Kemudahan penggunaan: Mudah digunakan, tersedia di IOS dan Android, menyokong pelbagai syiling dan token

Selamat: Tidak selamat dan selamat seperti dompet luar talian

Kos: Dibayar

Dompet Infinito EOS membolehkan pengguna memanfaatkan sepenuhnya aset digital mereka kerana ekosistem perkhidmatan blockchain yang kuat. Ia mudah disatukan dengan penyelesaian ID / KYC, pertukaran crypto, dan perkhidmatan lain yang berkaitan dengan blockchain. Yang penting, Infinito disambungkan ke Lab Infinity Blockchain yang berpusat di Eropah dan bertujuan untuk menjadi dompet crypto EOS terbaik di seluruh dunia.

Pengguna dompet boleh menyimpan duit syiling dan token yang berbeza. Sebagai tambahan kepada EOS, yang merupakan mata wang asas untuk dompet, pengguna dapat menyimpan token NEO NEP 5, Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, dan semua token ERC-20 yang lain. Dompet ini direka dengan ciri Touch ID yang membolehkannya beroperasi dengan lebih pantas dan selesa tanpa menjejaskan keselamatan aset.

Ciri penting lain dari dompet Infinito EOS adalah keupayaan untuk menyokong pelbagai bahasa. Dompet menyokong sehingga 12 bahasa, dengan antara muka intuitif yang bahkan pemula dapat memahami dengan mudah. Pengguna tetap menjadi penjaga kunci persendirian dengan penyulitan penuh kunci peribadi dan frasa laluan.

# 2 Dompet Atom

Dompet Atom

Dilancarkan pada tahun 2018, Atomic Wallet bukan kustodian telah dikenali sebagai penyelesaian popular untuk mengurus EOS serta Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Polkadot, Uniswap, dan syiling teratas lain dengan 500+ aset. Ia tersedia untuk semua OS desktop utama, iOS & Android, dan menawarkan pelbagai ciri yang dihargai oleh lebih dari 500,000 pengguna aplikasi.

Menjadi dompet terdesentralisasi, ia menjadikan pengurusan portfolio anda selamat dan terjamin kerana hanya anda yang mempunyai akses ke dana anda. Kunci peribadi disulitkan hanya pada peranti anda dan tidak pernah meninggalkannya. Selain itu, menggunakan Atomic adalah tanpa nama. Semua ciri asas dan pertukaran segera tidak memerlukan pembuatan akaun, lulus KYC, atau pengesahan apa pun. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan atau masalah dengan dompet, perkhidmatan sokongan 24/7 yang sangat baik tersedia untuk anda. 

Untuk ciri-ciri tersebut, anda boleh membeli 19 aset secara langsung di dompet dengan kad bank anda dengan 17 mata wang fiat termasuk USD, EUR, KDNK, dan lain-lain, di seluruh dunia. Untuk memperoleh pendapatan pasif dari crypto, anda boleh melihat saham terdesentralisasi yang kini tersedia untuk 10 aset PoS dengan 5-23% APR. 

Faedah lain termasuk penyertaan dalam program keahlian Atomic Wallet. Untuk menggunakan perkhidmatan pertukaran tanpa nama terbina dalam, anda akan mendapat pulangan tunai di token asli Atomic Wallet AWC setiap kali.

# 3. Dompet Pengundi GreyMass EOS

EOS Laman web dompet: https://eosvoter.eosphere.io/vote

EOS Jenis dompet: Web (sambungan Penyebaran)

Kemudahan penggunaan: UI intuitif

Selamat: Keselamatan tinggi dengan pengesahan Sijil SSL tambahan

Kos: Dibayar

Dompet GreyMass EOS Voter bertujuan untuk memulakan alat yang akan memungkinkan pemahaman yang lebih baik mengenai rangkaian EOS dan meningkatkan kemudahan penggunaan kepada orang ramai. Perisian sumber terbuka berfungsi sebagai asas Dompet Cahaya GUI yang lengkap.

Bahagian terbaik dari dompet GreyMass EOS Voter ialah ia dilengkapi dengan enkripsi AES-256 penuh. Ini menunjukkan bahawa dompet mempunyai keselamatan tambahan sehingga jika anda keluar dari dompet, kunci peribadi anda tetap ada di dalam peranti anda. Selain itu, anda bebas memilih simpul API pilihan anda, yang lebih selamat daripada sekadar mengundi melalui antara muka web. Pada akhirnya, anda boleh menyokong duit syiling EOS anda dan memilih pengeluar yang menggunakan peranti yang sama. Ini memberi pengguna peluang untuk melancarkan dan menyetujui rangkaian EOS utama dengan selamat.

# 4. Dompet Crypto Lumi

EOS Laman web Wallet: https://lumiwallet.com/

EOS Jenis dompet: Dompet Desktop / Mudah Alih

Kemudahan penggunaan: Mudah digunakan, tersedia di iOS dan Android, menyokong pelbagai syiling dan token

Selamat: Tidak selamat dan selamat seperti dompet luar talian

Kos: Percuma

Dompet cryptocurrency ini telah dibuat untuk menawarkan penyelesaian kepada pengguna cryptocurrency dan pemegang EOS yang ingin menyimpan dan menguruskan dana mereka dengan mudah. 

Dompet ini telah dikembangkan dengan mempertimbangkan permintaan pengguna pemula dan lanjutan. Individu akan menjadi satu-satunya pemilik frasa mnemonik mereka dan mereka yang mengawal dana. 

Beberapa cryptocurrency lain yang disokong oleh dompet ini termasuk Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) dan Ethereum (ETH). Pada masa yang sama, pengguna dapat menangani lebih dari 1200 token ERC-20 berdasarkan Etheruem juga. 

Pasukan di belakang Lumi Wallet sentiasa berusaha untuk menawarkan penyelesaian dan perkhidmatan baru kepada komuniti cryptocurrency. Pada masa yang sama, mereka sangat fokus kepada pengguna untuk berusaha selalu sesuai dengan harapan yang dimiliki oleh pengikut dan pengguna. 

Lebih-lebih lagi, Pasukan Lumi sedang dalam pengembangan label putih, yang bermaksud bahawa jika ada beberapa pemaju yang sedang berusaha membangun dan merancang dompet cryptocurrency mereka selalu dapat berkongsi masalah atau masalah dengan pasukan.

# 5. Free Wallet

EOS Laman web Wallet: https://freewallet.org/eos-wallet

EOS Jenis dompet: Pelbagai mata wang; menyokong kedua-dua peranti mudah alih dan versi web

Kemudahan penggunaan: UI ringkas, intuitif

Selamat: sangat selamat

Kos: Dibayar

Freewallet direka sebagai sistem sandaran untuk pengguna yang tidak ingat frasa laluan atau kunci peribadi mereka. Dompetnya sangat selamat, membolehkan pengguna membekukan akaun mereka dan mempunyai akses ke peranti lain. Dengan Freewallet, pengguna dapat menyimpan mata wang digital mereka dengan selamat dan bahkan menambahkan lapisan keselamatan tambahan melalui pengesahan nombor e-mel atau nombor telefon bimbit. Berdasarkan ciri-cirinya, Freewallet adalah salah satu dompet EOS terbaik.

Berbanding dengan dompet EOS lain, Freewallet membolehkan pengguna membuat akaun EOS percuma sementara Dompet EOS lain hanya memberi pengguna pilihan untuk mengimport dompet. Satu-satunya kelemahan Freewallet adalah menyokong perkhidmatan dompet penjaga, yang bermaksud bahawa pengguna dompet ini tidak mempunyai peluang untuk mengakses kunci peribadi dompet.

# 6. Dompet Guarda

EOS Laman web Wallet: https://guarda.com/

EOS Jenis dompet: Pelbagai mata wang; menyokong kedua-dua syiling dan token

Kemudahan penggunaan: UI ringkas, intuitif

Selamat: dompet crypto EOS yang sangat selamat

Kos: Dibayar

Dompet pelbagai mata wang ini sesuai untuk kedua-dua syiling EOS dan cryptocurrency lain seperti Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, ZCash, Ripple, dan Dash antara lain. Dompet Guarda sangat dipercayai, selamat, dan mudah dikendalikan oleh mana-mana peranti. Berbanding dengan dompet lain, Guarda tidak menyimpan maklumat pelanggan, termasuk kunci peribadi atau data dompet.

Kunci peribadi berada dalam memori selamat dari peranti, di mana ia akan memadamkannya sebaik sahaja anda log keluar dari dompet. Dengan ciri ini, Guarda adalah salah satu dompet EOS yang sangat disyorkan. Yang penting, pengguna dapat memindahkan aset digital mereka dari satu duit syiling ke yang lain tanpa melibatkan prosedur, had, atau pendaftaran pengesahan yang kompleks.

# 7. Dompet SimplEOS

EOS Laman web Wallet: https://eosrio.io/simpleos/

EOS Jenis dompet: Hanya untuk rangkaian EOS; menyokong Windows, Linux, dan Mac

Kemudahan penggunaan: UI ringkas, intuitif

Selamat: sangat selamat

Kos: Dibayar

Dompet SimplEOS hanya menyokong rangkaian EOS. Peranti ini disatukan dengan ciri-ciri yang beroperasi pada perisian EOS.io. Walaupun hanya berfungsi untuk ekosistem EOS, peranti ini serasi dengan pelbagai sistem operasi, termasuk Windows, Linux, dan Mac. Ini menjadikannya salah satu dompet terbaik untuk EOS. Dompet adalah produk EOS Rio, dan ia menikmati ketelusan dan keselamatan, yang merupakan syarat bagi kebanyakan dompet.

Penting untuk diperhatikan bahawa SimplEOS terutama digunakan untuk desktop di mana pengguna boleh mengimport kunci peribadi EOS Mainnet mereka dengan mudah untuk menuntut token EOS Mainnet mereka. Setelah memuat turun dompet, anda boleh menyimpan, menghantar dan menerima duit syiling EOS anda dengan mudah. Lebih-lebih lagi, dompet, yang berfungsi dengan baik dengan airdrops EOS, dapat menyokong beberapa akaun juga. Ia juga dilengkapi dengan portal pengundian.

Salah satu kelemahan dompet SimplEOS adalah ketidakmampuannya untuk menyokong pelbagai koin dan token kripto. Pada masa ini, dompet hanya dapat menyokong duit syiling EOS, tetapi dapat mempelbagaikan masa depan.

# 8. Dompet Penyebaran EOS

EOS Laman web Wallet: https://get-scatter.com/

EOS Jenis dompet: Berasaskan laman web; Sesuai dengan desktop; mempunyai sambungan Chrome

Kemudahan penggunaan: Pengguna baru merasa agak membingungkan

Selamat: sangat selamat

Kos: Dibayar

Dompet Scatter EOS membolehkan pengguna melakukan transaksi di rangkaian EOS menggunakan kunci peribadi mereka dari web tanpa mendedahkannya. Dompet itu membolehkan mereka memberikan data peribadi dengan mudah, hanya apabila diperlukan. Dari segi keselamatan, dompet Scatter EOS sangat selamat, yang menjadikannya layak untuk penyenaraian ini. Sekiranya anda mencari dompet EOS terbaik, maka Scatter patut dipertimbangkan. Dompet ini juga menikmati pengurusan EOS yang mudah dan ulasan pengguna yang positif.

Dompet adalah lanjutan dari Google Chrome, yang direka untuk membantu pengguna berhubung dengan rangkaian EOS. Dengan menggunakan fitur Single Sign On (SSO) yang menggunakan enkripsi asimetri, pengguna dapat melakukan transaksi dan mengakses aplikasi dengan mudah tanpa mendedahkan kunci peribadi atau data peribadi mereka.

Dengan Scatter, semua maklumat penting tetap ada di peranti anda, dan hanya dapat dipindahkan ke blockchain lain dalam bentuk gabungan nombor dan watak yang tidak dapat dipulihkan. Pada masa ini, dompet menyokong rangkaian EOS dan Ethereum. Mereka berharap dapat menambah lebih banyak rantaian di masa depan.

# 9. Dompet imToken

EOS Laman web Wallet: https://token.im/

EOS Jenis dompet: Berasaskan laman web; pelbagai mata wang

Kemudahan penggunaan: Mudah untuk digunakan

Selamat: sangat selamat

Kos: Percuma

ImToken adalah dompet berbilang mata wang yang menyokong EOS, BTC, dan ETH antara lain. Beroperasi di blockchain Ethereum, imToken adalah dompet Ethereum terbesar di dunia, dengan hampir enam juta pengguna. Dengan dompet EOS ini, pengguna berpeluang bertransaksi dan menyimpan pelbagai mata wang. Mereka yang sudah memiliki dompet digital boleh mengimport dompet imToken. Pilihan lain adalah membuat dompet EOS dari laman web mereka. Sekiranya demikian, anda perlu membayar ETH sebagai yuran.

Beli EOS Untuk Masukkan Dompet EOS Anda

Berminat melabur dalam EOS? Anda ingin memulakan dengan artikel ramalan harga EOS kami – termasuk tinjauan jangka pendek dan jangka panjang. (Sentiasa buat kajian anda sendiri dan baca penafian laman web)).

Tempat terbaik untuk membeli EOS adalah dengan menggunakan Binance. Panduan membeli ini menjelaskan setiap langkah yang perlu anda lakukan dengan betul.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map