Apa Itu PrimeXBT – Ulasan Pertukaran PrimeXBT

PerdanaXBT adalah platform perdagangan cryptocurrency baru yang membolehkan pedagang menggunakan margin dan memanfaatkan perdagangan pada Bitcoin dan syiling lain sehingga 100x. Sudah, pertukaran melihat jumlah dagangan lebih dari $ 80 juta setiap hari — menjadikannya salah satu platform yang lebih besar dan lebih mantap, terutama untuk perdagangan Bitcoin yang dimanfaatkan.

Bursa mengadakan proses pendaftaran yang mudah dan senang. Pedagang boleh mula menggunakan platform pada saat yang sama mereka mendaftar dan proses pendaftaran PrimeXBT mengambil masa kurang dari satu minit. Tidak ada aspek KYC (kenal-pelanggan-anda) untuk mendaftar sehingga peniaga tidak perlu memberikan maklumat peribadi seperti pasport, cukai, atau nombor pengenalan. Semua akaun juga dibuka.

PrimeXBT berbangga dengan teknologinya, membolehkan perdagangan mudah bagi pengguna. Di pasaran pertukaran crypto yang sangat tepu, PrimeXBT mempunyai jalan masuk yang mudah dan akses mudah bagi peniaga untuk melihat carta, sejarah perdagangan, dan buku pesanan semasa mengenai pasangan perdagangannya.

PrimeXBT menawarkan beberapa kelebihan lain:

 • PrimeXBT menawarkan akaun percuma dan proses pendaftaran yang memakan masa kurang dari satu minit.
 • Tidak diperlukan KYC, merahsiakan maklumat peribadi anda.
 • Deposit minimum hanya 0.001 BTC, deposit boleh dibuat dengan BTC, kad kredit atau 100+ syiling.
 • Hingga margin 1: 100.
 • Keupayaan menjual aset, memanfaatkan penurunan harga dan juga kenaikan harga.
 • Kecairan agregat yang tiada tandingan dari 12 pembekal terkemuka.
 • Sepanjang masa, sokongan 24 jam selalu dihubungi apabila anda memerlukannya.
 • Ciri keselamatan canggih termasuk senarai masuk alamat, pengesahan dua faktor, dan banyak lagi.
 • Sokongan multi-monitor untuk peniaga yang paling serius di pasaran.
 • Pasangan perdagangan merentasi 5 aset crypto paling cair.

Dagangan Leveraged Dan Margin Dan Jual Jualan Pendek

Perdagangan leveraged adalah ciri utama PerdanaXBT. Ini adalah alat yang membolehkan peniaga mengambil keuntungan yang menguntungkan daripada pergerakan harga yang lebih kecil, kerana ia dapat menggandakan keuntungan atau kerugian dalam kedua-dua arah.

Berikut adalah contoh: katakanlah harga BTC semasa ialah $ 4,300 dan anda mempunyai $ 4,300 untuk membeli satu Bitcoin. Anda memutuskan untuk menggunakan leverage 100x. Ini bermakna anda boleh membeli 100 BTC dengan harga $ 4,300. Sekiranya Bitcoin meningkat hanya dengan $ 100 hingga $ 4,400, anda memperoleh $ 10,000, kerana anda menggandakan kenaikan dengan leverage 100x anda.

Seperti yang dijelaskan oleh sumber PrimeXBT:

Leverage berfungsi dengan menggunakan deposit, yang dikenal sebagai “margin”, untuk memberi Anda peningkatan pendedahan. Pada dasarnya, anda meletakkan sebahagian kecil daripada nilai penuh perdagangan anda – dan PrimeXBT memberikan yang lain. Produk kami membolehkan peniaga mendapat pendedahan kepada cryptocurrency utama, seperti Bitcoin dan Ethereum dan lain-lain, tanpa mengikat banyak modal.

Jual beli adalah pilihan lain yang terdapat di PrimeXBT. Seorang peniaga mungkin “pendek” duit syiling atau aset ketika mereka ingin bertaruh pada aset tersebut yang menurun dari segi harga dan nilai. Sekiranya anda berpendapat bahawa Bitcoin terlampau jual dan akan turun harga, anda boleh memperoleh modal dengan menjualnya secara pendek Peluang ini memberi pedagang kemampuan untuk bertaruh pada harga Bitcoin naik atau turun, di mana pelaburan biasa (membeli aset) biasanya bermaksud pelabur berpendapat nilainya akan meningkat.

Teknik perdagangan ini rumit. Pedagang harus membuat kajian sendiri sebelum memasuki senario perdagangan yang dimanfaatkan.

Deposit dan Pengeluaran PrimeXBT

Membuat deposit pada PerdanaXBT ringkas dan senang. Pengguna baru boleh mengklik ‘Deposit’ di papan pemuka Akaun mereka. Alamat Bitcoin yang selamat akan segera dihasilkan untuk digunakan untuk pemindahan BTC.

gambar ditampal 0 3


Pengeluaran juga mudah, walaupun memerlukan langkah tambahan. Sebelum menarik diri, pengguna mesti melakukan pemindahan dalaman dari akaun perdagangan mereka ke dompet peribadi yang disediakan di bahagian Akaun.

Setelah ini selesai, peniaga akan memasukkan alamat BTC yang disukai untuk dikeluarkan. Salah satu ciri keselamatan PrimeXBT adalah pengeluaran hanya ke akaun yang disenaraikan dalam senarai putih – menjaga agar wang anda dijamin daripada pergi ke alamat yang tidak diingini atau tidak.

Setelah ini selesai – pemindahan dalaman dan penambahan alamat BTC yang disenaraikan – pedagang dapat memasukkan jumlah pengeluaran yang diinginkan dan klik hantar untuk memulakan.

Jenis Pesanan PrimeXBT

PrimeXBT menawarkan beberapa jenis jenis pesanan. Jenis pesanan lanjutan disenaraikan di bawah dengan penerangan ringkas. Lebih banyak maklumat mengenai semua jenis pesanan ini boleh didapati di sini.

gambar ditampal 0 4

 • Pesanan Pasaran – pesanan ditetapkan untuk dilaksanakan pada saat pertama tersedia (dapat segera dalam beberapa kes)
 • Perintah Had – menetapkan “batas” harga yang akan dibeli atau dijual oleh pedagang
 • Hentikan Pesanan – pesanan untuk membeli atau menjual aset setelah mencapai harga tertentu (“berhenti”)
 • Perintah Perlindungan – pilihan untuk mengehadkan kerugian atau melindungi keuntungan dari sebarang perdagangan atau pesanan

Berikut adalah paparan di skrin perdagangan utama PrimeXBT yang mudah digunakan dan menarik. Dari sini, anda dapat memantau pasangan perdagangan yang ada dan perdagangan leveraj anda.

Skrin Dagangan Utama PrimeXBT

Duit Syiling Apa Yang Disokong Di Pertukaran PrimeXBT?

PrimeXBT kini mempunyai lima cryptocurrency utama untuk perdagangan. Lima ini adalah:

 • BTC
 • ETH
 • LTC
 • XRP
 • EOS

Setiap syiling yang disokong PrimeXBT ini dipadankan dengan pasangan perdagangan USD — yang bermaksud bahawa peniaga boleh menggunakan mata wang fiat (Dolar A.S.) untuk membeli, menjual, dan berdagang untuk mana-mana cryptocurrency yang disenaraikan di atas. Syiling yang disokong pada PrimeXBT mewakili lima cryptocurrency paling popular yang kini ada di pasaran.

Apakah Yuran PrimeXBT??

PerdanaXBT yuran perdagangan adalah sederhana dan rendah. Ini akan membantu mempermudah perdagangan yang mudah dan murah untuk pengguna platform.

Pesaing PrimeXBT, Bitmex, misalnya, menggunakan struktur yuran yang jauh lebih rumit untuk perdagangannya. Di sini anda dapat melihat struktur yuran Bitmex:

yuran bitmex traidng

Ini jauh lebih rumit daripada sistem bayaran sederhana yang digunakan pada PrimeXBT. Berikut adalah struktur yuran PrimeXBT:

yuran perdagangan primexbt

Maklumat lengkap mengenai yuran dan had boleh didapati di sini. Seperti yang dinyatakan oleh situs dan misinya, PrimeXBT “mengikuti prinsip yang jelas – harga harus kompetitif dan telus, dan tidak pernah dibebani dengan insentif palsu.”

Kesimpulan – Adakah PrimeXBT Selamat?

Ya, pertukaran menawarkan perkhidmatan yang serupa dengan pertukaran lain dan keselamatan serta teknologi yang membantu peniaga.

Selalu ada risiko dalam apa jua jenis perdagangan aset, terutama yang tidak stabil seperti cryptocurrency. Ini ditambah dengan perdagangan leveraged yang menambah risiko. Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai risiko ini di laman PrimeXBT di halaman Pendedahan Risiko. Secara telus membincangkan risiko pasaran dan perdagangan.

Pedagang juga harus mengkaji Syarat Perkhidmatan dan Dasar Privasi PrimeXBT. Ini akan membantu anda dimaklumkan mengenai risiko lain yang berkaitan dengan perdagangan.

Di luar ini, bagaimanapun, PrimeXBT adalah cara yang selamat dan selamat untuk melakukan perdagangan kripto anda.

Daftar hari ini menggunakan pautan ini!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map