Melabur dalam OmiseGo (OMG) – Semua yang Perlu Anda Ketahui

Apa itu OmiseGo (OMG)?

OmiseGo (OMG) adalah blockchain berasaskan Ethereum ekosistem yang memberikan pelbagai cara kepada pelabur untuk memperoleh keuntungan. Secara khusus, OmiseGo adalah pertukaran terdesentralisasi, mekanisme penyedia kecairan, rangkaian pesanan, dan gerbang blockchain dengan aset digital. Platform ini mendapat reputasi sebagai alat perdagangan kewangan dan digital alternatifnya. Sistem ini bekerjasama untuk membolehkan pemindahan aset rentas rantai tanpa memerlukan pertukaran crypto.

Sejak awal, terbukti OmiseGo akan berbeza. Kedua-dua Bank of Thailand dan Kementerian Kewangan Thailand memberi kelulusan untuk projek ini. Projek ini juga mendapat sokongan dari kem Ethereum, Vitalik Buterin, dan Gavin Wood.

OmiseGo (OMG) – Pasukan yang Berpengalaman

Selain itu, ketua pemaju projek ini tidak lain adalah Joseph Poon. Dia terkenal kerana mengembangkan Rangkaian Lightning dan Plasma. Kedua-dua protokol lapisan kedua ini berpotensi untuk merevolusikan pasaran yang bergerak maju. Kepakarannya membantu menjadikan OmiseGo sebagai projek unik di pasaran.

Halaman Utama OmiseGo

Halaman Utama OmiseGo

Terutama, OmiseGo adalah projek Ethereum pertama yang melebihi nilai $ 1 bilion. Secara mengagumkan, projek ini mendapat sokongan daripada segelintir pelabur mapan sejak awal. Pelabur ini termasuk Toyota Financial Services Corporation Jepun, Sumitomo Mitsui Banking Corporation, SMBC Venture Capital, dan Aioi Nissay Dowa Insurance Corporation. Perkembangan ini membantu meningkatkan keyakinan individu yang ingin mengambil bahagian dalam platform OmiseGo.

Masalah Apa yang Diselesaikan OmiseGo (OMG)?

OmiseGo berusaha merevolusikan dunia melalui pendekatan terbuka terhadap perkhidmatan kewangan. Matlamat projek ini adalah untuk mewujudkan sistem kewangan yang lebih inklusif. Untuk melaksanakan tugas besar ini, OmiseGo bekerjasama secara langsung dengan bank untuk membantu mempromosikan lebih banyak penyertaan kewangan di peringkat global.

Menurut baru-baru ini laporan, terdapat 1.7 bilion orang di dunia yang kekurangan akses kepada perkhidmatan kewangan asas. Individu ini merangkumi pelbagai jenis orang. Ada orang yang mungkin tinggal di kawasan yang kekurangan infrastruktur untuk menyokong bank. Ada juga orang, seperti pelarian, yang tidak dapat memenuhi syarat untuk mendapatkan perkhidmatan perbankan kerana kekurangan dokumen.

Matlamat OmiseGo adalah untuk membuat produk yang sama-sama menguntungkan mereka yang menggunakan perkhidmatan perbankan tradisional dan orang yang tidak mempunyai akses kepada perkhidmatan perbankan secara serentak. Aspek dermawan inilah yang menjadikan OmiseGo berbeza daripada banyak projek lain di pasaran sekarang. Ini juga merupakan salah satu sebab utama platform ini terus menyaksikan peningkatan penggunaannya.

Kelebihan OmiseGo (OMG)

OmiseGo memudahkan pembayaran lintas platform di blockchain. Platform pembayaran terbuka dan pertukaran terdesentralisasi ini berada di blockchain Ethereum dan menyediakan alternatif yang terbuka dan sepenuhnya terbuka untuk pengguna. OMG menikmati yuran rendah, masa transaksi yang cepat, dan pilihan keluar tunai. Pada bulan Jun, OMG memperkenalkan yang baru penskalaan penyelesaian yang meningkatkan kelajuan transaksi setaraf dengan pemproses pembayaran global seperti Visa.

Global

Pasukan OmiseGo membina platform untuk inklusif secara global. Sesiapa sahaja boleh menggunakan perkhidmatan pemindahan nilainya. Platform ini beroperasi dalam pelbagai mata wang dan jenis aset. Dengan cara ini, pengguna dapat mengirim dana melalui rangkaian tanpa memiliki akaun bank atau membayar biaya.

OMG - Twitter

OMG – Twitter

Blockchains Bekerjasama

Inti OmiseGo adalah protokol interoperabiliti. OmiseGo bertindak sebagai pertukaran blok-blok lain yang terdesentralisasi dan antara banyak blok block secara langsung tanpa token gateway yang dipercayai. Fungsi rentas rantai adalah ciri penting yang terdapat dalam rantaian blok baru. Ini mengurangkan persaingan dan membolehkan blockchain yang dibuat khusus untuk fokus pada peningkatan perkhidmatan daripada perbelanjaan berdasarkan persaingan seperti pemasaran.

OmiseGo sangat fleksibel. Pengguna boleh membuat pembayaran, pemindahan wang, dan mengendalikan perakaunan gaji. Platform ini menyokong perdagangan komersial B2B, pembiayaan rantaian bekalan, program kesetiaan, pengurusan aset, dan perdagangan. Beberapa blok block sesuai dengan kemampuan OmiseGo pada masa ini.

Bagaimana OmiseGo (OMG) Berfungsi?

OmiseGo menikmati keselamatan Ethereum (ETH) dengan beberapa kelebihan. Platform ini memperkenalkan ciri seperti dompet label putih, bayaran sifar, dan waktu urus niaga hampir seketika.

EWallet label putih OmiseGo adalah tarikan besar bagi pengguna. Dompet SDK ini memudahkan pengguna untuk melakukan perdagangan fiat dan cryptocurrency secara bebas. Dompet merangkumi akses ke pintu masuk pembayaran Omise. Anda juga mempunyai kad kredit dan kad debit digital yang boleh anda gunakan.

Token OMG

OMG adalah token utiliti untuk projek OmiseGo. Pengguna dan pemaju dapat menggunakan OMG untuk membayar perkhidmatan di rangkaian. Token secara konsisten berada di kedudukan sebagai salah satu token ERC-20 cap pasaran tertinggi di seluruh dunia. Dengan bijak, para pemaju menetapkan jumlah penawaran terhad hanya 140,245 juta syiling OMG. Keputusan ini memastikan bahawa OMG mengekalkan nilai selama beberapa tahun akan datang.

OmiseGo (OMG) melalui CoinMarketCap

OmiseGo (OMG) melalui CoinMarketCap

Sejarah OmiseGo (OMG)

OmiseGo diasaskan oleh Jun Hasegawa dan Donnie Harinsut. Kedua-dua usahawan ini sudah terkenal dengan peranannya dalam mewujudkan firma pemprosesan pembayaran yang popular, Omise. Pada tahun 2017, OmiseGo menjadi tuan rumah ICO yang mendapat liputan antarabangsa. OmiseGo memperoleh $ 25 juta semasa acara tersebut untuk mengembangkan jaringan.

Cara Membeli OmiseGo (OMG)

OMG senang didapati sekarang. Salah satu pertukaran terbaik untuk mencari OMG adalah Binance. Binance adalah pertukaran yang bagus untuk pengguna baru kerana antara muka yang mudah dan pilihan syiling yang banyak. Anda perlu mendaftar dengan akaun sebelum dapat berniaga. Mendaftar memerlukan anda memenuhi syarat KYC.

Setelah akaun anda diluluskan, anda perlu membiayai. Anda boleh memilih untuk memuatkan mata wang fiat, atau, jika anda sudah mempunyai crypto, anda boleh menghantarnya terus ke dompet pertukaran. Setelah anda memuatkan beberapa Bitcoin atau Ethereum, anda boleh memilih pasangan perdagangan OMG untuk memenuhi keperluan anda.

Melabur dalam OmiseGo (OMG) - Semua yang Perlu Anda Ketahui Melabur dalam OmiseGo (OMG) - Semua yang Perlu Anda Ketahui Melabur dalam OmiseGo (OMG) - Semua yang Perlu Anda Ketahui
★★★★★ ★★★★★ Ulasan Binance

Penilaian Securities.io ditentukan oleh pasukan editorial kami. Formula pemarkahan untuk broker aset digital (cryptocurrency) mengambil kira banyak faktor, termasuk yuran dan minimum akaun, platform perdagangan, sokongan pelanggan, badan pengawalseliaan, dan pilihan pelaburan.

★★★★★ ★★★★★ Ulasan Kraken

Penilaian Securities.io ditentukan oleh pasukan editorial kami. Formula pemarkahan untuk broker aset digital (cryptocurrency) mengambil kira banyak faktor, termasuk yuran dan minimum akaun, platform perdagangan, sokongan pelanggan, badan pengawalseliaan, dan pilihan pelaburan.

★★★★★ ★★★★★ Ulasan Poloniex

Penilaian Securities.io ditentukan oleh pasukan editorial kami. Formula pemarkahan untuk broker aset digital (cryptocurrency) mengambil kira banyak faktor, termasuk yuran dan minimum akaun, platform perdagangan, sokongan pelanggan, badan pengawalseliaan, dan pilihan pelaburan.

Terbaik untuk

Peniaga Maju

Terbaik untuk

Peniaga USA

Terbaik untuk

Kemudahan penggunaan

Yuran Perdagangan

0.10%

Yuran Perdagangan

0.16%

Yuran Perdagangan

0.125%

Promosi

Pulangan Tunai 10%

Kod Diskaun: EE59L0QP

Promosi

Tiada

Promosi

Tiada

Cara Menyimpan OmiseGo (OMG)

Anda perlu menentukan strategi pelaburan anda untuk menentukan kaedah terbaik untuk menyimpan OMG anda. Sekiranya anda berniaga secara santai untuk membiasakan diri dengan pasaran kripto, dan anda tidak memperdagangkan banyak nilai dalam kripto, dompet pertukaran akan mencukupi.

Sekiranya anda ingin membuat pelaburan besar dalam OMG atau jika anda merancang untuk HODLing crypto ini untuk jangka masa yang panjang, dompet perkakasan adalah pilihan terbaik. Dompet perkakasan menyimpan crypto anda di luar talian di “penyimpanan sejuk”. Strategi ini menjadikan ancaman dalam talian tidak dapat mengakses pegangan anda. The Lejar Nano S atau yang lebih maju Lejar Nano X kedua-duanya menyokong OmiseGo (OMG).

OmiseGo – Sebab Mulia dengan Sokongan Besar

OmiseGo adalah salah satu projek di pasaran yang membantu anda memahami bahawa teknologi blockchain mempunyai kekuatan untuk menjadikan kehidupan semua orang lebih baik. Anda boleh mengharapkan OmiseGo melihat penerapan berterusan sebagai token dan platform tetap menjadi kegemaran pelabur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map