Ramalan Harga NEM 2021 – Menyelamatkan Dan Meningkat

(Dikemas kini pada 14 Februari 2021) Tahun lalu sangat penting untuk peralihan blockchain NEM dan token XEM. Selama tempoh tersebut, XEM telah mencatat keuntungan yang signifikan yang bertepatan dengan penyusunan semula struktur tadbir urus ekosistem yang tidak cekap.

Seiring berjalannya keadaan, NEM memiliki banyak potensi mengingat pelbagai kes penggunaan dunia nyata dan sekarang ia mendapat sokongan penuh dari Yayasan NEM. Pada tahun 2020 platform ini berpeluang memimpin yang lain kerana teknologi blockchain diintegrasikan ke dalam dunia perniagaan. Akibatnya, peningkatan kes penggunaan dan integrasi akan memberi kesan positif terhadap harganya.

Dalam bahagian ini, kita akan melihat pelbagai faktor yang menjanjikan untuk menaikkan harga XEM ke atas, termasuk pendapat pakar dan analisis teknikal carta.

Beli XEM di Binance hari ini!

Pendapat Pakar Mengenai Mengapa Nem Akan Meningkat

NEM adalah mata wang digital ke-27 terbesar berdasarkan had pasaran. Dilancarkan pada bulan Mac 2015, cryptocurrency telah meningkat pada musim sejuk crypto tahun lepas dan turun 97% dari paras tertinggi sepanjang bulan Januari 2018 iaitu $ 2.11. Walaupun terdapat kecenderungan negatif ini, mari kita lihat mengapa pakar percaya NEM dapat meningkat tidak lama lagi.

Saaim, penganalisis pelaburan di Lombardi Media Corporation, menyatakan bahawa penggodaman platform NEM dan duit syiling yang hilang mungkin berpotensi positif, yang dapat mendorong pergerakan harga naik. Dia melaporkan bahawa duit syiling itu menghadapi persaingan dari altcoin lain yang lebih besar, dan menambah bahawa sejak duit syiling itu bergabung dengan Binance, ini mungkin mendorong harganya ke tahap bahagia $ 1.

Selain itu, Tim Falk, dari Pencari.com, percaya bahawa NEM mempunyai banyak potensi. Platform ini mempunyai pelbagai kes penggunaan dunia nyata dan sokongan asas NEM.io, oleh itu ia berpeluang untuk berada di barisan hadapan penyatuan blockchain skala besar ke dalam dunia perniagaan, yang dapat mendorong koin harga ke tahap yang lebih tinggi.

Presiden Yayasan NEM yang baru dipilih, Alex Tinsman, menyatakan tahap keyakinan yang tinggi ketika dia menyatakan bahawa sangat menarik untuk menjadi bagian dari yayasan, memandangkan ia memiliki sekumpulan alat yang kuat dan komuniti yang bergerak maju untuk mengubah masa depan. Optimisme ini menunjukkan bahawa dia percaya pada masa depan yang hebat untuk duit syiling, memandangkan banyak kelebihannya.

Pada masa ini, harga NEM diperdagangkan pada $ 0,04 dengan cap pasaran $ 371 juta. Walau bagaimanapun, perkembangan terkini mengenai projek ini menjanjikan kenaikan harga dan pasarannya lebih tinggi. Berikut adalah empat sebab lain yang memberi kesan positif kepada harga NEM (nota editor: kami akan menggunakan NEM di sini dan bukannya ‘XEM’).

Beli XEM di Binance hari ini!

Permulaan Baru Selepas Penyelamatan $ 8 Juta

Awal bulan ini, Yayasan NEM mengatakan bahawa ia sudah siap untuk permulaan yang baru setelah mendapat suntikan dana sekitar $ 8 juta bulan lalu dan setelah memberhentikan sebahagian besar pekerjanya. Anggota utama komuniti NEM telah meluluskan pelepasan 210 juta token NEM dari rizab pada 20 Februari yang sepatutnya membiayai operasi yayasan sehingga 20 Februari 2020.

Alex Tinsman yang merupakan presiden Yayasan NEM yang baru dipilih awal tahun ini mendedahkan bahawa organisasi bukan untung itu hampir pecah setelah dewan tadbir urus sebelumnya menyalahgunakan dana.

Sebagai sebahagian daripada perubahan baru, pengurusan baru yang berlaku termasuk pengurangan kakitangan yang menyaksikan 100 orang kehilangan pekerjaan. Tinsman diperhatikan itu “Ini adalah kepentingan terbaik syarikat untuk bertanggungjawab secara fiskal dengan platform, produk mereka, dan pasukan mereka. Kita mesti fokus pada produk, dan itulah yang telah kita lakukan. Ini adalah tanda perkara baik akan datang. “

Juga dalam ucapan terima kasih kepada komuniti NEM kerana menyetujui pendanaan yayasan diperhatikan ia akan menjadi “Bekerjasama dengan anggota masyarakat yang relevan untuk melalui proses pengeluaran dana dan telah menghubungi peguam kami di Singapura di mana Yayasan NEM ditubuhkan. Seperti yang dijanjikan, kami akan beralih menjadi Yayasan yang berfokus pada produk dan berdasarkan hasil dan akan memberikan kemas kini secara berkala. “

Sehingga bergerak maju seperti yang dinyatakan oleh presiden, pelabur harus mengharapkan perkara yang baik dari DEB terutama harga.

PUBLISH Akan Menggunakan Blockchain NEM

Arena media berita akan mula menuai manfaat teknologi blockchain tidak lama lagi.

Ini setelah TokenPost, platform berita berasaskan blockchain Korea dan Kchain, sebuah syarikat perundingan blockchain terkemuka yang juga berpusat di Korea bekerjasama untuk melancarkan MENERBITKAN – perisian yang akan membantu proses integrasi.

Melalui platform, kedua-dua entiti itu merancang untuk memperbaiki ekosistem media berita pada era teknologi lejar yang diedarkan ini.

PUBLISH menggambarkan dirinya sebagai “protokol perisian penerbitan berita bertenaga blockchain generasi berikutnya.” Lebih-lebih lagi, ia bertujuan untuk memutarbelitkan reka bentuk rangkaian media berita dengan pendekatan penyertaan global.

Kajian kebolehlaksanaan yang dilakukan setakat ini menunjukkan bahawa protokol itu sesuai dengan praktik penerbitan kandungan berita dan juga dapat dilaksanakan secara ekonomi.

Projek blockchain PUBLISH akan dijalankan berdasarkan protokol NEM. Ia akan menggunakan perkhidmatan NEM termasuk kemampuan untuk menyesuaikan aset dan penggunaan mesej yang disulitkan.

Dengan melakukan ini, platform berharap dapat membangun rangkaian yang akan memuaskan semua peserta industri berita dari pengiklan, pengguna, pencipta kandungan dan editor dalam sistem.

Dengan mempunyai peranan yang berbeza untuk peserta rangkaian yang berbeza, PUBLISH menonjol dari projek blockchain lain yang berusaha menerapkan idea yang sama.

Penerbit dan Editor yang beroperasi di platform ini akan menjadi penjaga berita berdasarkan blockchain dalam rangkaian.

Juga, pendekatan desentralisasi hibrid yang digunakan untuk mengatur jaringan PUBLISH diharapkan dapat meningkatkan ketelusan dan otonomi ketika menyiarkan berita. Selain itu, NEM bekerjasama dengan banyak syarikat lain dan menandatangani kerjasama baru yang membolehkan pengguna mendapat penyelesaian yang lebih baik.

Walaupun begitu, perlu diingat bahawa berjuta-juta duit syiling NEM dicuri dari bursa Coincheck beberapa tahun yang lalu.

Pelancaran Hub Blockchain Untuk Permulaan Berasaskan Nem

Baru-baru ini, NEM dilancarkan hab blockchain di Melbourne Australia. Hab akan menyaksikan wakil NEM memberi sokongan kepada orang ramai mengenai teknologi blockchain dan cryptocurrency.

Ia juga akan mengadakan acara blockchain dan program pendidikan. Yang paling penting, ia akan berfungsi sebagai inkubator perniagaan dan pusat sokongan untuk permulaan blockchain berasaskan NEM.

Australia mempunyai prospek yang cerah untuk asas NEM. Projek akhir-akhir ini mendapat manfaat daripada sokongan tempatan melalui kerjasama dengan syarikat permulaan seperti TravelbyBit.

Perkembangan baru ini diharapkan dapat memberi kesan positif pada harga XEM seperti yang berlaku baru-baru ini selepas NEM dijemput oleh Mijin, platform blockchain yang berpangkalan di Jepun.

Jian Chan, peneraju Yayasan NEM di Australia dan Selandia Baru mengatakan bahawa pelancaran hab di Melbourne adalah tanda pasti komitmen NEM untuk menyokong inovasi di kedua-dua negara.

Sudah NEM bekerjasama dengan banyak Permulaan di Australia termasuk LaunchVic, Blockchain Center, Stone $ Chalk dan banyak lagi.

NEM juga telah mengumumkan bahawa ia berusaha untuk mempunyai lebih banyak rakan Australia dan ada rancangan untuk beberapa ICO berasaskan NEM tidak lama lagi.

Perkongsian di UAE

Memorandum Persefahaman (MoU) telah ditandatangani oleh pasukan NEM dengan Kementerian Pembangunan Masyarakat (MOCD) di UAE. MoU ini akan merangkumi penyediaan pelbagai perkhidmatan perundingan kepada MOCD mengenai projek blockchain masa depannya. UAE sangat progresif dalam menerapkan teknologi blockchain sebagai wahana untuk mendorong dasar digitalisasi sepenuhnya, yang diharapkan dapat dicapai pada 2019.

Ini adalah yang terbaru dalam rangkaian perkongsian yang telah ditandatangani dengan pelbagai syarikat. NEM juga disenaraikan di sejumlah bursa seperti BitPanda dan Kuna Exchange, pertukaran crypto yang berpusat di Ukraine yang akan menawarkan pasangan berasaskan crypto dan fiat dengan NEM.

Analisis Tinjauan Harga NEM (XEM) Dikemas kini pada 14 Februari 2021

&# x1f4a1; Jangan lepaskan peluang membeli yang hebat dalam NEM / USD oleh RamalanCity_World pada TradingView.com

Menurut penganalisis ini, ada kemungkinan penarikan sementara untuk garis sokongan yang ditunjukkan dalam carta yang berada pada 0,31 USDT setiap duit syiling. Dia menganggap adalah mungkin bagi peniaga untuk membuat pesanan berdasarkan tindakan harga dan mengharapkan sasaran jangka pendek dapat dicapai. 

Selanjutnya, NEMUSD juga berada dalam jangkauan terikat dan permulaan aliran menaik dapat diharapkan. Lebih-lebih lagi, WEMA selama 21 hari telah bertindak sebagai sokongan yang dinamik. Tambahan pula, RSI pada masa ini berada pada $ 70 dan ia boleh terus bergerak lebih tinggi jika harga bergerak ke harga yang lebih tinggi. Penganalisis telah menetapkan stop loss di bawah 0.28 USDT.

XEMUSDT melengkapkan perlawanan akhir Shark | Jangkaan langkah 124% dijangka oleh bulan333 pada TradingView.com

NEM terus diperdagangkan dalam julat yang sama seperti yang kami laporkan beberapa minggu yang lalu. Penganalisis tidak memberikan kemas kini mengenai trend semasa, tetapi ada kemungkinan untuk melihat bahawa mata wang digital telah bergerak dengan rendahnya harga tetapi dengan tindakan harga yang relatif stabil berfungsi sebagai rintangan. 

Pada masa ini, tahap rintangan kami dapati pada 0.2452 USDT dan nampaknya NEM sedang berusaha menembusi tahap ini. Perlu disebutkan bahawa NEM pada tahap ini akan mencabar tahap retracement Fibonacci 0.618 dari puncak tempatan pada 0.3194 USDT setiap duit syiling. Ini jelas bergantung pada bagaimana seluruh pasaran crypto berperilaku.

XEMUSDT melengkapkan perlawanan akhir Shark | Jangkaan langkah 124% dijangka oleh bulan333 pada TradingView.com

Untuk pasangan perdagangan NEM / USDT, kami melihat penganalisis meramalkan kemungkinan pergerakan menuju 0.28 USDT pada minggu-minggu mendatang tahun 2021. Ini boleh berlaku dalam tahap yang berbeza. Walau bagaimanapun, NEM telah diperdagangkan mendekati tahap harga 0,22 yang mewakili tahap Fibonacci 0,50. 

Selanjutnya, penganalisis menunjukkan potensi pembalikan atau zon beli antara 0.15576 dan 0.1240 UDST setiap duit syiling. Ini adalah sesuatu yang boleh berubah dalam masa terdekat. Memang, tahap Fibonacci 0.236 juga dapat berfungsi. Zon jual boleh berada di atas 0.1989 dan mendekati 0.2788 USDT seperti yang ditunjukkan oleh penganalisis dalam carta.

NEM – altcoin kegemaran saya..! oleh thejanuary1994 pada TradingView.com

Menurut penganalisis ini, kita melihat pasangan perdagangan XEMUSD bergerak menuju garis merah, yang kini hampir $ 3 per duit syiling. Ini akan membolehkan mata wang maya berterusan sepanjang bull bull mencapai tahap tertinggi baru. 

Harga maksimum yang dicapai oleh mata wang maya mendekati $ 2 pada bulan Disember 2017. Juga jelas bahawa mata wang maya dapat terus bergerak lebih tinggi kerana seluruh ruang kripto sedang berkembang. Penganalisis berpendapat bahawa NEM mungkin untuk menyentuh garis ini sebelum 2022. Bulan-bulan berikutnya mungkin sangat positif bagi aset digital yang meneruskan aliran menaiknya.

Sasaran Mudah XEM NEM – NEMXEM XEMBTC XEMUSDT XEMUSD XEMETH oleh ClubTrillionair pada TradingView.com

Penganalisis NEM untuk cryptocurrency XRM / BTC telah melihat peluang besar untuk memasuki pasaran dan memperdagangkan aset digital ini. Dia mengunjurkan mata wang maya bergerak dari 0.00000635 ke 0.00001267 di mana ia diperdagangkan pada waktu penulisan. 

Selain itu, dia berkongsi dengan kami dua tahap sokongan dan rintangan yang berbeza yang berfungsi dengan baik dalam beberapa bulan kebelakangan ini. Kami melihat yang pertama hampir dengan 0,000000872 BTC per XEM dan yang lain adalah pada 0,00001020 BTC per XEM. Tambahan pula, aset digital telah menunjukkan rakan kongsi berulang yang dapat berguna bagi pedagang yang melakukan perdagangan swing.

Apa selepas ini?

Tahun lalu mewakili titik perubahan untuk blockchain NEM dan tokennya. Ini menandakan beberapa perubahan ketara pada model tadbir urus ekosistem NEM. Dan sekarang struktur operasi baru telah dibentuk. Perubahan baru bertujuan untuk memperbaiki kesilapan dan kemacetan sebelumnya.

Dengan demikian, pasar telah memberikan reaksi positif terhadap perubahan tersebut, dan keuntungan XEM selama beberapa bulan terakhir adalah bukti hal ini. Dengan pelancaran Catapult yang akan datang, keuntungan dijangka berterusan pada separuh kedua tahun ini, dan adalah bijak bagi mana-mana pelabur untuk menambahkan beberapa XEM ke portfolio crypto mereka untuk memastikan mereka tidak terlepas dari kejatuhan yang akan datang.

Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai NEM? Lihat panduan ini yang menerangkan segala-galanya mengenai projek. Panduan ini akan mengajar anda cara membeli XEM di Binance. Juga, setelah anda membeli XEM anda, anda ingin menyimpannya di tempat yang selamat, jadi berikut adalah panduan mengenai dompet NEM terbaik pada tahun 2019.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me