The Homecoming: OKEx Terus Bersinar di Delta Summit

OKEx menyeru kepada pertukaran kripto dan peserta pasaran untuk berganding bahu dalam inisiatif Organisasi Sendiri (SRO) untuk mengembangkan standard pematuhan global

OKEx, salah satu pertukaran aset digital spot dan niaga hadapan terbesar di dunia, kembali ke Malta dan menyalakan Sidang Kemuncak Delta. OKEx berkomitmen penuh untuk meningkatkan pengalaman pelanggan kerana pasaran berkembang dalam jangka masa panjang.

Beribu pejabat di Malta, OKEx adalah pertukaran aset digital tingkat atas yang menawarkan lebih daripada 400 pasangan dagangan token dan niaga hadapan kepada berjuta-juta pelanggan di 150+ negara. OKEx menawarkan produk perdagangan yang paling pelbagai di pasaran, mulai dari perdagangan spot, perdagangan fiat-to-token, perdagangan margin, dan derivatif crypto. Syarikat ini juga membantu peniaga, pelombong, dan pelabur institusi mengoptimumkan strategi pelaburan mereka.

“Delta Summit menghubungkan pemimpi dan inovator, dan kami bangga menjadi sebahagian daripada acara yang bermakna ini untuk menunjukkan kelebihan produk kami. Pada sidang kemuncak itu, kami melakukan banyak perbualan di pasaran semasa dan pengembangan blockchain masa depan. Kami akan terus memimpin perkembangan seperti ini dari sini, “kata Andy Cheung, Ketua Operasi OKEx.

Berikut adalah sorotan yang dikongsi oleh OKEx di Delta Summit:

Organisasi yang Dikawal Selia Sendiri

OKEx mengumumkan Pertubuhan yang Dikawal Selia Sendiri (SRO) untuk mengembangkan standard pematuhan global untuk pertukaran cryptocurrency dan mendesak pertukaran dan peserta pasaran dalam komuniti perdagangan crypto global untuk berganding bahu dalam inisiatif ini.

Pada peringkat permulaan industri blockchain, setiap pertukaran crypto harus diselaraskan untuk melindungi pelabur dan peniaga, dan untuk memupuk inovasi dalam ekosistem cryptocurrency. Bersama-sama, pertukaran dengan lebih berkesan dapat menetapkan piawaian untuk mewujudkan keselamatan kewangan berjuta-juta orang. OKEx mengajak bursa lain untuk bergabung dengan syarikat dalam menetapkan standard untuk pembuatan pasaran, penyenaraian, dan penghapusan aset digital, dan item lain yang penting bagi pertumbuhan seluruh industri.

Diumumkan semasa ucaptama di Sidang Kemuncak DELTA oleh Enzo Villani, mantan eksekutif Nasdaq yang bergabung dengan OKEx sebagai Ketua Strategi dan Inovasi Antarabangsa, SRO ini akan menjadi sebuah organisasi bebas, berasaskan keahlian yang berkecuali dan terbuka untuk pertukaran dari pelbagai ukuran dan bidang kuasa . Pertukaran anggota akan bekerjasama untuk menentukan dan menerapkan standard untuk mempromosikan penggunaan aset digital di seluruh dunia, mendidik pemerintah dan pengawal selia, dan mengembangkan metrik dan kriteria untuk perdagangan, penyenaraian, dan pelaporan.

Maklumat lebih lanjut mengenai SRO akan diumumkan tidak lama lagi.

Sidang Kemuncak Delta

Kolam OKEx – Perintis Inovatif

Kolam OKEx diatur untuk menjamin pengeluaran blok yang stabil untuk menjaga keselamatan dan kestabilan rangkaian EOS. OKEx Pool (akaun: okcapitalbp1) telah menduduki tempat teratas EOS Block Producer (BP). Setelah melancarkan perkhidmatan EOS dan IOST, OKEx Pool secara rasmi menjadi supernode V Systems (VSYS).

Untuk memberi kembali kepada komuniti, OKEx Pool menjadi tuan rumah untuk mengejar OKEx Pool EOS Block Producer Pursuit bulan lalu. Kolam OKEx adalah kolam perlombongan pertama yang menggunakan suara mereka untuk memudahkan perkembangan keseluruhan komuniti EOS. Ia akan terus menyokong dan membantu BP yang menyumbang kepada perkembangan ekologi EOS pada masa akan datang.

OKEx Pool menyokong perlombongan PoW dan PoS / DPoS, pelopor dalam industri yang memfokuskan pada pembangunan inovatif. Bukan hanya menawarkan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan, OKEx Pool juga membantu pasukan projek untuk mengembangkan projek berkualiti mereka di blockchain awam EOS, sehingga mendorong pengembangan keseluruhan ekosistem.


Dompet OKEx – Alat Crypto Yang Penting

Salah satu daripada dua alat penting dalam industri digital revolusioner ini, dompet crypto sangat penting bagi setiap peniaga cryptocurrency. OKEx Wallet serasi dengan token arus perdana dan token ERC-20, yang direka dengan sangat berhati-hati untuk memastikan pengalaman pengguna yang terbaik. Dompet OKEx menggunakan frasa pilihan mudah dan prosedur sandaran mudah, dan menguruskan aset tidak pernah semudah ini, dengan semua akaun di satu tempat. Sistem keselamatan berbilang lapisan dan peti besi juga dapat melindungi aset pengguna dengan selamat.

Untuk sorotan acara, sila lawati OKEx Twitter.

TAMAT

Mengenai OKEx

Pasaran cryptocurrency terbesar dan paling pelbagai di dunia, OKEx adalah tempat pedagang crypto global, pelombong, dan pelabur institusi datang untuk menguruskan aset crypto, meningkatkan peluang pelaburan, dan melindungi risiko. Kami menyediakan perdagangan spot dan derivatif, termasuk niaga hadapan, pertukaran berterusan, dan pilihan, cryptocurrency utama, menawarkan fleksibiliti yang besar kepada para pelabur dalam merumuskan strategi mereka untuk memaksimumkan keuntungan dan mengurangkan risiko.

Hubungan media:

Vivien Choi

E-mel: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map