Harga OKB meningkat tinggi setiap tahun kerana pengguna menikmati hadiah yang meriah

Laporan Bulanan Ekosistem Global OKB – Disember 2020

OKB adalah token utiliti global yang dikeluarkan oleh OKchain Foundation Foundation dan merupakan bahagian asas infrastruktur platform perdagangan OKEx.

OKB berjaya pada tahun 2020

OKB mempercepat pengembangannya pada tahun 2020 – tahun di mana projek ini menyaksikan peningkatan nilai token, pertumbuhan pengguna, pembangunan ekosistem dan perkongsian masyarakat yang ketara.

Harga OKB mengekalkan momentum positifnya sepanjang tahun 2020 dan mencapai paras tertinggi pada tahun 8.15 USDT pada bulan Disember. Ia mencapai pulangan dari tahun ke tahun sebanyak 200.3% – tanda momentum positif menjelang tahun 2021.

Pasukan OKB telah menyelesaikan empat pusingannya Pembelian Balik OKB & Bakar program pada tahun 2020. Sejumlah 14,570,351.1 kumulatif OKB telah dibakar tahun ini.

Ekosistem global OKB telah menyertai 41 rakan baru pada tahun 2020. Rakan kongsi ini berasal dari pelbagai sektor – termasuk pembayaran, pengurusan pinjaman, dompet dan rangkaian sosial.

Sementara itu, pengguna OKB menikmati pelbagai faedah – seperti potongan yuran transaksi dan kelayakan untuk menyertai sesi peruntukan OKEx Jumpstart. Pengguna OKB menjangkau dunia, dengan banyak yang datang dari Eropah, Amerika dan Asia Tenggara.

Selain itu, OKEx menganjurkan lebih daripada 80 acara komuniti yang melayani berjuta-juta pengguna di seluruh dunia. Acara tersebut merangkumi siaran komuniti langsung, sesi Ask-Me-Anything, dan kempen pemasaran di Twitter dan Weibo.

Halaman web juga dirombak untuk pengalaman pengguna yang lebih baik. Selain itu, pengguna boleh mempertaruhkan OKB dalam pencetakan awal OKT.

Apa yang telah dilakukan OKB pada bulan Disember?

  • Harga OKB mencecah paras tertinggi tahunan pada 8.15 USDT. Ia ditutup pada Disember pada 7.56 USDT.
  • Halaman web OKB dirombak.
  • OKB menggunakan tiga rakan baru untuk ekosistemnya.
  • Pengguna boleh mempertaruhkan OKB untuk mengambil bahagian dalam pencetakan awal OKT.
  • OKB melancarkan dan untuk pemegang OKB.

Rakan kongsi baru OKB

NOWPayments, NerveNetwork dan Math Wallet adalah yang terbaru untuk bekerjasama dengan ekosistem OKB.

NOWPayments adalah perkhidmatan pembayaran crypto bukan kustodian yang membolehkan perniagaan menerima pembayaran dalam talian segera dalam 50+ cryptocurrency. Kerjasama tersebut juga membolehkan pengguna membuat pembayaran segera menggunakan OKB. SEKARANGPembayaran akan memanfaatkan OKEx sebagai tempat utamanya untuk mendapatkan kecairan.

Sebagai rangkaian perkhidmatan aset digital yang terdesentralisasi, NerveNetwork menyokong OKB dalam kedudukan rentas rantai. Dengan pelancaran OKExChain baru-baru ini, NerveNetwork dapat mengakses aset rantai rentas OKExChain dan membina jambatan rentas rantai untuk aset digital rantaian awam.

Di dalam perkongsian Math Wallet, OKB boleh didapati dalam pertukaran rantai silang dengan token digital yang lain.

Permulaan awal OKT

OKExChain mengumumkan pelancaran rasminya pada Januari 2021. Token asli platform, OKT, memainkan peranan penting dalam ekosistem OKExChain – kerana ia digunakan untuk mengundi, mempertaruhkan dan membayar yuran transaksi dalam aplikasi yang dibina di OKExChain.

Pengenalan kepada token asli OKExChain, OKT.

Untuk menawarkan pengalaman pengguna yang lebih lancar di OKExChain, OKT telah tersedia untuk pencetakan awal dari jam 4:00 petang UTC pada 31 Disember 2020, hingga 4:00 petang UTC pada 14 Januari 2021. Penerbitan awal OKT adalah 10 juta , dan pemegang OKB boleh mengambil bahagian dengan meletakkan OKB di Jumpstart OKEx. Selain itu, pengguna dapat memperoleh OKB tambahan dengan mengambil bahagian dalam Kuiz Twitter.

Memahami hubungan antara OKExChain, OKExDEX, OKT dan OKB

Ganjaran perayaan untuk pemegang OKB

OKB melancarkan siri kempen ganjaran untuk pemegang OKB pada bulan Disember.

Sebagai contoh, OKB mengadakan Hadiah Krismas di dalam dan untuk pemegang OKB. Program ganjaran Selamat Jumaat diperpanjang, dan pengguna dapat berpartisipasi dengan potongan harga berjumlah 20,000 USDT.

Bercakap dengan kami

Untuk menjaga komunikasi yang erat dengan pengguna dan mendengarkan cadangan mereka, pasukan OKB juga mengadakan beberapa aktiviti penting masyarakat pada bulan Disember.

Pengguna boleh menambah pembantu OKB (WeChat ID: OKBNO1) untuk menerima lebih banyak maklumat dan faedah.

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan atau komen untuk OKB, hubungi melalui kontak di bawah:

E-mel OKB: [email protected]

Ikuti OKEx

Komuniti Rasmi OKEx: http://t.me/OKExOfficial_Bahasa Inggeris

Laman web rasmi OKExChain: https://okex.me/OKExChain

Laman web rasmi OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Pautan untuk menerima duit syiling ujian: https://okex.me/drawdex

Dokumentasi OKExChain: https://OKExChain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map